alberto.ascari Posted March 1 Share Posted March 1 Alpine izgleda kao backmarker za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted March 1 Share Posted March 1 Sauberi, Alpine i Sargeant napolju. Alpine poslednje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted March 1 Share Posted March 1 Počinje trpanje, prva vožnja u Q2, PER dobio više od pola sekunde na P2 a SAI više od sekunde na P7. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted March 1 Share Posted March 1 TSU, STR, ALB, RIC, MAG out iz Q2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted March 1 Share Posted March 1 To je to. Zao mi vas sto ste dali 65€ da gledate kako nas jebu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted March 1 Share Posted March 1 VER LEC RUS SAI PER ALO NOR PIA HAM HUL Just now, Hertzog said: To je to. Zao mi vas sto ste dali 65€ da gledate kako nas jebu Ja sam imao popust 🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted March 1 Share Posted March 1 Al zato sledeca sezona… 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downforce Posted March 1 Share Posted March 1 Bilo je dovoljno = nema veze sto smo kompromitovali setap za kvale kako bi sutra odrali sve u trci, bilo je dovoljno da uzmemo pol. Nabice nas stoka 30 razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted March 1 Share Posted March 1 Da je Leclerc uzeo pol Max bi pobijedio 100%, ovako postoji tračak nade za Charlesa i ostale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 1 Share Posted March 1 Budite kao Gasly, ohrabrite ekipu... momci, tek ne prva trka, come on. Sledeći trku opet zadnji...voli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted March 1 Share Posted March 1 Just now, Howie Roseman said: Da je Leclerc uzeo pol Max bi pobijedio 100%, ovako postoji tračak nade za Charlesa i ostale. Napusti sahranu 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted March 1 Share Posted March 1 Izgube prve kvale za 0.2s i odmah: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted March 1 Share Posted March 1 Jesmo li tifozi ili nismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downforce Posted March 1 Share Posted March 1 Druze, 30s razlike u trci. Samo gledaj sutra. I to ako potrefimo taktiku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted March 1 Share Posted March 1 1 minute ago, Downforce said: Druze, 30s razlike u trci. Samo gledaj sutra. I to ako potrefimo taktiku. A vec 20 godina smo ekstra sa taktikom 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted March 1 Share Posted March 1 Mnogo mi vi Tifozi kukate, bar ste na podijumu. Pogledajte nas, čemu mi da se nadamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted March 1 Share Posted March 1 5 minutes ago, Drago said: Mnogo mi vi Tifozi kukate, bar ste na podijumu. Pogledajte nas, čemu mi da se nadamo.. Ja sam zadovoljan. Primetio sam da je Piastrijev bolid dosta "nemiran", nisam video baš i Landov, ali to je verovatno razlog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted March 1 Share Posted March 1 Nisam stigao da gledam. Rekao bih ista meta isto odstojanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downforce Posted March 1 Share Posted March 1 21 minutes ago, Drago said: Mnogo mi vi Tifozi kukate, bar ste na podijumu. Pogledajte nas, čemu mi da se nadamo... Nema tog podijuma koji ce da istrpi nasu taktiku. Mi od pocetne pozicije mozemo samo da padamo u poretku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) 2 minutes ago, Downforce said: Nema tog podijuma koji ce da istrpi nasu taktiku. Mi od pocetne pozicije mozemo samo da padamo u poretku. Onda se nađemo tamo negde oko pete, šeste pozicije 😉 Edited March 1 by Drago 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted March 1 Author Share Posted March 1 Pa dobro, bar ce biti lepa borba za drugo-trece mesto ove godine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 1 Share Posted March 1 1 hour ago, Drago said: Mnogo mi vi Tifozi kukate, bar ste na podijumu. Pogledajte nas, čemu mi da se nadamo... Makar smo bolje krenuli nego prosle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted March 1 Share Posted March 1 2 hours ago, Radoye said: Pa dobro, bar ce biti lepa borba za drugo-trece mesto ove godine... Da izbace VER i dodele mu 24x26 bodova, da "ne smeta" na stazi i da puste ove ostale da se trkaju za 24x18 bodova, to bi ličilo na nešto i bilo bi zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted March 2 Share Posted March 2 preloše mesto za otvaranje sezone. I ovo malo tribina što ima su poluprazne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted March 2 Share Posted March 2 11 minutes ago, Maharaja said: preloše mesto za otvaranje sezone. I ovo malo tribina što ima su poluprazne. Money talks, bullshit walks...🫤 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts