L' Imperatore Posted June 2 Author Posted June 2 29 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Cekaj Imperatore brate da li ce uopste biti Fener. Ovo se opasno lomi u Carigradu. U pravu si. Ali na kraj Angola odlučio da to ipak bude Fener
L' Imperatore Posted June 7 Author Posted June 7 Šteta. Možda i najbolja naša utakmica u poslednje vreme, bez nekih žutih minuta. Gudurina simultanka u zadnjih nekollika napada presudila. Na suvi kvalitet 1
m0k1 Posted June 7 Posted June 7 Kada je Korkmaz ubacio ono pomislio sam da mogu da dobiju, ali je Gudura bio nerealan u poslednjih 5 minuta...
MV91 Posted June 7 Posted June 7 Баш тако, из одличне припреме и растерећења замало до брејка, али је Гудура решио да не дозволи. Промашили смо дефанзивни скок и то је било то.
MV91 Posted Monday at 07:14 PM Posted Monday at 07:14 PM 3-0 за Фенер и крај за Радоњу на клупи Бахчешехира, једно финале и 2 полуфинала за сезону ипо није лоше, иако се о игри може дискутовати. Мислим да клуб оставља на свакако много вишем нивоу него кад је дошао. 7
L' Imperatore Posted Monday at 08:38 PM Author Posted Monday at 08:38 PM Nekako očekivano rutinska pobeda Fenera, posle one propuštene prilike pre dva dana. Ne može se reči da su rezultati bili ispod očekivanja. Drugačiji rasplet onog inbound pasa na Kanarinskim ostrvima, i druga pesma bi se ovde pevala. Ovako, uz promenljivu igru i vesti da Radonja odlazi, kraj sezone dolazi sa pomešanim osečanjima. Pre svega zbog osečaja da je moglo bolje, a i žala za tim da neče biti prilike da se nadogradi ovo od letos. 3
MV91 Posted Wednesday at 04:42 PM Posted Wednesday at 04:42 PM Бахчешехир се и званично опростио од Радоње. Срећно докторе у наставку каријере. 3
Dzo23 Posted Thursday at 06:04 AM Posted Thursday at 06:04 AM Srećno Radonji. Podigao je klub na jedan viši nivo! Ovaj čovjek zaslužuje samo najbolje u životu i karijeri! 2 1
L' Imperatore Posted Thursday at 11:37 AM Author Posted Thursday at 11:37 AM https://basketballsphere.com/en/dejan-radonjic-leaves-bahcesehir-euroleague-move-on-the-horizon/ Ovde se stidljivo pominje i Euroliga. Samo ne znam gde ima mesta. Jedino da Dubai možda želi neko proverenije ime od Golemca. Stvarno ne vidim ko su ostali moguči kandidati? Ono što je po meni još zanimljivije, je informacija da je on taj koji je pre nekoliko meseci obavestio klub da če na leto tražiti drugu sredinu. Weird.
m0k1 Posted Thursday at 11:43 AM Posted Thursday at 11:43 AM (edited) Nedavno je Dubai produzio Golemca, tako da kontam da su bas male sanse da ode u Dubai. Pariz mozda posto se spominje da ce Spliter u nba ? Edited Thursday at 11:47 AM by m0k1 1
NMX Posted Thursday at 11:51 AM Posted Thursday at 11:51 AM Zamisljam Radonju na prvom treningu sa ovakvim rosterom Pariza, srcka momentalno 4
m0k1 Posted Thursday at 11:58 AM Posted Thursday at 11:58 AM Kontam da ce pola ovogodisnjeg tima napustiti Pariz (Sorts, Hifi, Hayes, Vord, Jantunen), pa bi mogao tu da promeni koncepciju tima. Jedino sto je to mnogo bolja polovina 😃 1
Nenadd Posted Thursday at 12:09 PM Posted Thursday at 12:09 PM Jedino ako su oni na celu sa Bjelicom ranije nagovestili da zele da se psovete razvoju mladih (turskih) igraca, a da rezultate stave na stranu. U tom slucaju je i logicno da Barac bude trener, samo je steta jer je Dejo bio na dobrom putu da im donese evropski trofej, siguran sam da bi uz doselekciju bio mozda i prvi favorit EK-a dogodine. Bilo kako bilo, steta je sto mu se ne da da ostvari kontinuitet u nekom klubu kao sto je u Zvezdi, ovo sa Bahceom je delovalo kao dobra prica al ispade corak. Ja ga licno vidim i dalje u Turskoj, oni vole da menjaju trenere koji se dokazu u toj ligi, a Radonja je isporucio svoje ove sezone. Neka Galata, Tofas ili Turk Telekom (ako ne ostane brka). Naravno, lepo bi bilo da konacno zabode tu Spaniju, pricalo se ranije i o Valensiji i o Baskoniji, cak je i jezik ucio, ali deluje da su svi top timovi u Spaniji fino situirani. Svakako, ne treba da pristaje na manje od Evrolige ili samog vrha Evrokupa/Lige sampiona. Ako takve ponude nema, nek odmara i ceka, bice 20 klubova u EL na jesen i nekoliko otkaza do Ng, ko i uvek. Prvi u redu su mi Golemac, Penjaroja, Pupe, a ni Janisova pozicija u Zvezdi nije cementirana. Posao u Bahceu je Dejo uradio korektno, kao i onomad u Bajernu. Nije bilo spektakularnih uspeha ali se nije ni obrukao, rezultati su bili u nivou ocekivanja i bili su stabilni, a sam tim i klub je ostavio u daleko boljem stanju nego sto ga je zatekao. Doktore, srecno u nastavku karijere. 6
Sasha Posted Thursday at 12:09 PM Posted Thursday at 12:09 PM Nažalost milsim da će Radonja u narednom teško da zabode neki EL angažman, dosta je uzak krug trenera u El plus je njega dosta obeležila ona sezona u Panati
L' Imperatore Posted Thursday at 03:10 PM Author Posted Thursday at 03:10 PM 3 hours ago, m0k1 said: Nedavno je Dubai produzio Golemca, tako da kontam da su bas male sanse da ode u Dubai. Pariz mozda posto se spominje da ce Spliter u nba ? 3 hours ago, NMX said: Zamisljam Radonju na prvom treningu sa ovakvim rosterom Pariza, srcka momentalno 3 hours ago, m0k1 said: Kontam da ce pola ovogodisnjeg tima napustiti Pariz (Sorts, Hifi, Hayes, Vord, Jantunen), pa bi mogao tu da promeni koncepciju tima. Jedino sto je to mnogo bolja polovina 😃 Pariz po jednoj strani logičan, jer ostaje bez trenera. Po drugoj strani totalno nelogičan, jer su ipak izgradili neki svoj identitet sa tom up-tempo košarkom, a za Deju znamo da to nije njegov cup of tea. 2 hours ago, Sasha said: Nažalost milsim da će Radonja u narednom teško da zabode neki EL angažman, dosta je uzak krug trenera u El plus je njega dosta obeležila ona sezona u Panati I ja sam bio sličnog mišljenja, jer jednostavno nema puno logičnih landing spotova (ako uopšte), u ovom momentu. Ali eto, takva je informacija u tom članku, a koliko znam ovaj portal nije senzacionalistički. 1
Čvarkov Posted Thursday at 07:38 PM Posted Thursday at 07:38 PM 7 hours ago, Nenadd said: Naravno, lepo bi bilo da konacno zabode tu Spaniju, pricalo se ranije i o Valensiji i o Baskoniji, cak je i jezik ucio, ali deluje da su svi top timovi u Spaniji fino situirani. Plaćam i ne pitam za cenu da ga slušam na španskom. ❤️ 2 2
Recommended Posts