Iz Stambola moji, znaš ti dobro koji... - Page 22 - Košarka - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ponovo bez razloga stegnuti u napadu. Utakmicu dobili odbranom, kad smo stegli tamo u finišu treče četvrtine. Bukvalno svaki napad ukradena lopta i kontra, kojima smo stopili onih -10 za par minuta.

Zanimljivo, ta seriaj je krenula ulaskom Simonovića, koji trenutno igra sa neverovatnim samopouzdanjem na obe strane terena.

• Like 2
Posted (edited)
6 minutes ago, Don Dusko said:

@MV91 @L' Imperatore Gleda li se?

Tu smo 🙂

7 minutes ago, m0k1 said:

Ima li neki stream da radi ?

https://rd-live.org/player/PT/409

probaj ovaj

edit: ne radi izgleda direktan link. Vrača te na main page. Ali probaj onda manualno da dodješ do utakmice i klikneš na stream. Basketball - bahcesehir vs granCa - Broadcast tv - Stream koji ima crvenu live oznaku pored

Edited by L' Imperatore
  • Love 1
Posted

Bez prave energije u trečoj, ali zadržana dvocifrena prednost. Ali neče moći ovako do kraja.

Odiase sad več u evidentnom padu forme. Brdo greški i pogrešnih odluka. Daj Simona da zatvori ovo

Posted

Нереално добро прво полувреме, али како уђе Понитка унесе нервозу и крете црна серија коју је наставио Одијасе.

Срећом Симин игра у животној форми, плус врхунска одлука да се клупира Смит и уведе Сипахи.

Петак у 21:00 реванш.

• Pumpaj! 2
Posted

Док се браћа и сестре Звездаши спремају за њихов спектакл, ми вечерас имамо прву меч лопту, на далеким Канарским острвима вечерас од 21:00 се игра реванш полуфинала Еврокупа. Пао је лагани чартер до Лас Палмаса, имам одређену веру да би могли вечерас да завршимо серију ако нападачки будемо добри.

• Like 2
Posted

Slabih zadnji nekoliko minuta i -5 na poluvremenu.

Falio je Simon zbog problema sa faulovima. A i malo je zakasnio sa izvodjenjem Korkmaza. Čim je uzeo onaj heat check posle serije dobrih odluka, treba je da se spremi da ga izvede na sledeču glupost.

Optimista sam što se tiče konačnoh ishoda. Utakmica je strašno fizikalna, a teško mogu protivnici držati taj ritam 40 minuta.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Kakav način da se izgubi a taman hteo da pohvalim poslednji napad Bahčešehira. 

Napad je bio dobar kako god okreneš. 

Ali koš faul, stvarno... Još mi ne izgleda kao da je ovo bilo planirano. Homesley je trebao da dobije loptu da to šutne. Vidio da neče proči taj pas, odlično odreagovao i Massinburg ga još nagradio faulom.

Posted

Овако је Месинбург заспао против Дарушафаке када је добио закуцавање директно из аута. Просто невероватно како Дејове екипе нађу начин да изгубе овакве утакмице, чини ми се да их је Лакович баш изненадио што је ишао за 2.

Штета што нисмо добили јер смо компактнији тим, али далеко је ово од било ког ЕЛ нивоа пре свега због недостатка играча са високим IQa много је ту рада и даље.

Још Гранка на испод 20% за 3.