Jump to content

Davis Cup & druga timska takmičenja


zoe Bg

Recommended Posts

Fiš više nije selektor američkog tima, a izgleda je i još ponečega bilo u međuvremenu.

Quote

Fish, a former professional player who had been the US captain since 2019, and Davis Cup coach Bob Bryan were fined $10,000 apiece in November by the International Tennis Integrity Agency for promoting a gambling operator via social media.

Fish and Bryan also were given four-month bans that were provisionally set aside and would be enforced only if there was another breach of rules during a probationary period that ends in March.

https://www.tennis.com/news/articles/mardy-fish-out-as-us-davis-cup-captain-before-next-matches

 

 

U finalu United Cupa Italijani i Amerikanci. Tek sam naknadno shvatila da je miks igrao Stefanosov brat, ne deluje da su se Grci preterano cimali za finale.

Edited by alcesta
Link to comment
Share on other sites

Da ubelezimo da je na ovom kupu Fricko pobedio : Lehecku, Zvereva, potom poraz od Norija(s kojim je do sad u karijeri vec dosta puta igrao i uglavnom pobedjivao), Hurkaca i Matea.

Gledao sam mec protiv Matea, imao je dosta BP koje nije iskoristio, a Mateo ako je imao daj boze nekoliko. Dosta je bolji Fric bio i resio 2 tb-a. I Huberta je dobio u 2 tb-a.

 

 360 ATP poena i lep start sezone za Fricka, vodi na rejsu posle uvodnih nedelja pred AOpen. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
7 hours ago, Milko Miller said:

Ovaj Petrovic ima 4 ATP poena, jel moguce da Norveska nema tri igraca u prvih 1000 na ATP listi?

 

Ima logike: Mala a bogata/komforna zemlja, gde tenis niti ima tradiciju, a i nije baš da ima gde da se primi u individualnim sportovima (Zimski sportovi+fudbal, i to im je to otprilike). Norveška je svakako jedna od onih zemalja koja ima savršene predispozicije za kompletnu indiferentnost prema tenisu. (Hokej im je veoma slab kad se sve uzme u obzir, pogotovo komšije, a ne tenis). Tako da nek' im je sa srećom... 

 

2 hours ago, alcesta said:

Zanima me komentariše li se u Norveškoj što se Rud slika za Vog umesto da igra DC, iako nema s kim da ga igra.

 

Sigurno neko negde nešto kaže i komentariše :classic_biggrin: E sad, da li to još neko i čuje/pročita, pitaj boga... Ne bi me iznenadilo da je npr ovaj naš pdf pojam u internet trafficu za tenis, u poređenju sa saobraćajem na istu temu u Oslu (Na dnevnom/mesečnom/godišnjem nivou)

Edited by Marko
Link to comment
Share on other sites

Da, dobro, rukomet zaboravih (Odbojku i rukomet zajedno pogledam 5min za dve godine, pa zaboravim da postoje.. A onda nakon tog gledanja se podsetim zašto ne gledam 😁)

Ali poenta za tenis svejedno stoji, gde će to tamo

Edited by Marko
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Ace Rimmer said:

Gledam atp listu pa me iznenadilo kako su Francuzi tako naglo nestali, neki Bonzi im najbolji igrač.

Da, francuzi su skroz u bunaru sada kada je ova generacija takoreci otisla a nove nigde nema za sada. Mislim da je trenutno najbolje rangirani Gaske ! imaju neke nade kao Bonzi, Ugo Umbert, Gaston, ali sve u svemu jako lose obzirom da Francuska silne pare ulaze u sport i tenis - zato su sada angazovali Ivana Ljubicica - on ce biti neki kao selektor mladih koji obecavaju !!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • fancy locked and unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...