Drug Crni Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 Evo prilike da Krajinovic & co. zablistaju u punom sjaju,sad kad nema Djokovica. Jer po Filipovim recima,Novak im "nabije" toliki pritisak da ne mogu da igraju sa njim (pritiskom). Novaka nema,pa evo - dokazite se,momci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 Hahhaha, ogroman je to pritisak sto u 99% slucajeva vec vodimo sa 1:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 Ja ti kazem da on tako rezonuje,a ti mozes da mi verujes ili ne. I ne samo rezonuje,vec konkretno i kaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 A inače su i poznati po tome kako se nose sa pritiskom u individualnim mečevima, samo im eto Novak smeta kad igraju DC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 1 hour ago, Drug Crni said: Ja ti kazem da on tako rezonuje,a ti mozes da mi verujes ili ne. I ne samo rezonuje,vec konkretno i kaze. Ma verujem ti ja, nego im je izgovor katastrofalan, mogli su nesto bolje da smisle Pritisak im je sto u timu imaju jednog od najboljih ikada, hahahaahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Ko su spanske table ako Alkaras danas ne zaigra - RBA i Ramos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Busta, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 spanija (team nominations): alcaraz,bautista agut,ramos-vinolas,martinez,granollers 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Pa jel Kareno nije htio da igra, ili ga selektor nije stavio? Bolji je od Vinolasa-doduše, slabo znam o dublovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Nije pozvan za ovo okupljanje. Dakle, Kecmanovic - RBA Djere - Ramos Ako se nesto ne promeni. Meni je ovo ok..ka Lajovicu ne bih ni pogledao,a ni Filip nije u nekoj formi.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 (edited) Joj, ne opet TB Edit: došli glave tajbrejkovi danas, nema se šta reći. Edited September 14, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Nema ovo veze sa nekim pritiskom javnosti i/ili ocekivanja. Ovi porazi su pokazatelj da Laslo,Miomir,Filip i Duci ne mogu da izdrze pritisak igranja za repku,pritisak bitnih (zivih) meceva..takodje i pokazatelj da tu veoma manjka pobednickog mentaliteta,ali i herca. Valjda cemo Koreju dobiti,pa videti moze li se protiv Kanade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 2 minutes ago, Drug Crni said: Ovi porazi su pokazatelj da Laslo,Miomir,Filip i Duci ne mogu da izdrze pritisak igranja za repku,pritisak bitnih (zivih) meceva..takodje i pokazatelj da tu veoma manjka pobednickog mentaliteta,ali i herca. Pre bih rekla ovo drugo generalno, ne vidim neku razliku u njihovom hendlovanju pritiska u reprezentaciji i u individualnim mečevima, gube ih na isti način. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Nece biti lako ni protiv Koreje, oni su zamalo izgubili od Kanade, cak je dubl imao i brejk prednosti u 3.setu, ali nisu izdrzali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Na turnirima se ipak zna desiti da neizvesne meceve i dobiju,udju u seriju pobeda..ja imam utisak da su maltene svaki neizvestan mec u DC izgubili..chokuju regularno. Ne znam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Iskreno rečeno, ja mislim da je to samo zato što igraju mnogo više ATP nego DC mečeva ali to je samo moje mišljenje, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Da zabelezimo da su Amerikanci zabelezi dve pobede do sada. Prvo kolo protiv Britanije, Fricko izgubio od Norija, imao set u dzepu i TB ali ubedljivo je izgubio TB pa potom i 3S. Izvadio je Paul pobedivsi Evansa u mecu u 3 seta takodje, a onda dubl Ram/Sock bolji od Mareja i nekog random Britanca, tako da 2-1 odnesena pobeda uz sve meceve u 3 seta... Protiv Kazahstana dosta lakse, Paul odradio Kukushkina lagano, a Fricko u 3 S (prvi u TB 8-6, drugi pukao sa kecom, ali treci dobio 6-3) savladao Bublika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 15 minutes ago, nlavrnja said: Random britanac je salisbury, clan prvog dubla na atp rankingu A drugi član tog dubla je bio s protivničke strane mreže prošle nedelje zajedno osvojili/odbranili USO, a sada jedan protiv drugog u DC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Opasan je Alkaras, dobio je prvi set protiv Feliksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Nismo prosli na finalni turnir. Reci cu da je ovo bilo vise ocekivano nego da jesmo. Bez Novaka,ova ekipa je suvi prosek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Sve stoji, ali kakve su šanse propuštene, prvo je Koreja imala na kolenima Kanadu pa ispustila, mi imali svoje šanse protiv nekompletnih Španaca i na kraju novi kralj Alkaras ispusti set prednosti. Da je bila koja od te tri stvari otišla na drugu stranu naš dubl bi sad imao šansu da se iskupi za sve ove godine, ovako smo bačeni u bunar pomalo i nefer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Sami su krivi, nema nista nefer ovde, da su dobili Koreju sa 3:0, sad bi ovaj dubl odlucivao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Obrukase Tomi i Fricko protiv Grikspora i Van De Zandsulpa redno, pogubise meceve u tesna dva seta... Koliko vidim, prolaze po 2 najbolje ekipe dalje ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 (edited) Edited November 16, 2022 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Australija dobila Holandiju. Beretini i Siner su povređeni pa će za Italiju igrati Muzeti i Fonjini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts