djura.net Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 11 minutes ago, NMX said: Strepnja mi je veca od nade kad je BG u pitanju. ja: veca izlaznost u BG, redovi na birackim mestima, pada mamu mu jebem also ja: kurac baki, to su sve ovi sto su ih u prebacili u BG iz gradova/opstina gde nema lokalnih izbora ove godine ukratko, do 8 sam u Lazi 😒 Same here 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 2 minutes ago, DejoLazaKalina said: Al svake godine opozicija postavlja sve nize i nize ciljeve. Prvo su ciljali pobedu a sad samo da uzmu makar nesto, malo da ga zatresu. Zato ce i Sns opet da pobedi. Jer opozocija nema 2 grama mozga i svi su ljigavi. Ja ove godine, za razliku od proslih, necu glasati za Sns. Verovatno cu glasati za Abanski demokratrsku alernativu ili za Madjare. Posto su mi to jedine 2 liste koje ne prezirem. Ostali, svi do jednog su mi odvratni. Brate, šta vas tera da prekinete tihovanje i da se autujete baš danas. Šta sad očekuješ kao odgovor, da gubimo vreme na postove i gluposti. Administracija bi ov o trebalo da briše... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Sto da brise, legitiman stav 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Ma jeste, ali imao je 12 godina da ga ovde obrazloži. Ovo je klasična provokacija i floodovanje imho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 6 minutes ago, DejoLazaKalina said: Al svake godine opozicija postavlja sve nize i nize ciljeve. Prvo su ciljali pobedu a sad samo da uzmu makar nesto, malo da ga zatresu. Zato ce i Sns opet da pobedi. Jer opozocija nema 2 grama mozga i svi su ljigavi. Ja ove godine, za razliku od proslih, necu glasati za Sns. Verovatno cu glasati za Abanski demokratrsku alernativu ili za Madjare. Posto su mi to jedine 2 liste koje ne prezirem. Ostali, svi do jednog su mi odvratni. Kad je to opozicija rekla ? Ja koliko slušam njima je cilj pobeda na svim nivoima. Čak i ovi što je pitanje da li će cenzus preći su to govorili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 14 minutes ago, Kronostime said: + i utakmica danas - treba to izdrzati. + strepnja hoce li Laza i Kuzmic glasati jer su u Pg 🥺 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Svake godine se u ovo vreme krenem da se lozim. Ako nista nije malo ova veca izlaznost, ajde Beograd barem u pm. Ja dosao do mojih, sad cemo svi zajedno na glasanje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 13 minutes ago, DejoLazaKalina said: Ja ove godine, za razliku od proslih, necu glasati za Sns. Verovatno cu glasati za Abanski demokratrsku alernativu ili za Madjare. Posto su mi to jedine 2 liste koje ne prezirem. Ostali, svi do jednog su mi odvratni. Hol vagy testvérem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 5 minutes ago, freethrow said: Ma jeste, ali imao je 12 godina da ga ovde obrazloži. Ovo je klasična provokacija i floodovanje imho. Brate kao, za prosle izbore sam takodje diskutovao o tome i rekao sam da glasam za Sns iz inata opoziciji jer su mi odvratni. Sad kazem da necu ni za Sns da glasam jer su uspeli da mi budu jos odvratniji od opozicije. Van glasanja me bas briga za sve njih kompletno a tek da dolazim ovde da diskutujem o njima. Sta je problem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 6 minutes ago, freethrow said: Ma jeste, ali imao je 12 godina da ga ovde obrazloži. Ovo je klasična provokacija i floodovanje imho. Jeste kad smo utanjili sa zivcima, inace ne treba da nas dodirne ni sekund. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Završio "na vreme"...najmladji sin pola sata posle mene...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Zna se ko je glava u kuci. Vazda bilo... [emoji1]Sent from my SM-A525F using Tapatalk Bežanijska kosa, škola Dragan Lukić, tri biračka mesta, red ko kod Jezde i Dafine.Kod mene, u OŠ ima nekih 4 ili 5 bm, sad je red oko 50m ispred škole pa kroz dvorište pa kroz zgradu. Zaboravih da napišem, zvezdara... Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 CeSID je saopštio da je do 11 časova glasalo 15,1 odsto birača. Poređenja radi, u isto vreme na izborima 2022. godine izlaznost je bila 14,1 odsto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 (edited) Obavio glasanje pre oko sat vremena. Nikad veća gužva, na oba biračka mesta u školi gde glasam. Čekao sam pola sata u redu Edited December 17, 2023 by duško matić Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Hol vagy testvéremDok nisam upalio translate mislio sam da piše nešto drugo... Sent from my SM-A525F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 U BGu računajte I kako su prošli put mnogi ostali do 11 da glasaju jer su došli kasno. Verujem da dosta ljudi neće da rizikuje sad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 ja prosto duboko verujem u srpsku samodestrukciju i nemam ni gram sumnje da cemo nepogresivo da izaberemo najgoru opciju po nas i nasu buducnost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Sto se KG tice, ovi moji sto su po odborima kazu da glasaju mladji ljudi vise nego prosli put. Ako predju Nova Snaga i Znamo se cenzus, zavisice od laznih manjina (imamo Crnogorce, Ruse i Slovake) i od toga koliko dobiju mada su svi satro anti SNS ali ne verujem u to. Rakic prelazi cenzus sigurno i Zajedno (krnji SPN + NADA i POKS), to su sigurne opozicione liste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Sad sam preslušao, ovo je ludilo... Sent from my SM-A525F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Kod mene ima podosta ljudi, Novi Beograd, Bežanijska kosa. Primetio sam da ima dosta mladih u odnosu na prošlu godinu, a na izlazu sa biračkog mesta sam čuo neke od njih kako kažu nešto u stilu da će im sipati g*** u parizer. Organizacija bi mogla da bude bolja, mada je sve prošlo korektno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Izborno mesto na Staroj Karaburmi - ceka se u redu bar pola sata, mozda jace. Glavna 'igra' dok sam cekao mi je bila da gledam ko izlazi sa mobilnim telefonom u ruci sa biralista. Mahom stariji, neugledniji, pripadnici romske nacionalne manjine i najsredjenije i nafuranije devojke. Kod dve sam video i sliku listica u telefonu... Sve u svemu, posle izlaska na izbore i posmatranja svetine oko mene entuzijazam mi je splasao. Igras u neravnopravnoj utakmici, gde su i igraci i sudije potkupljeni. Ali borba mora da traje. Nek nas ima 25% i nek bude chupavo za BG sa teznjom da ih sklonimo bar ovde... 7 minutes ago, DJ_Vasa said: Kod mene ima podosta ljudi, Novi Beograd, Bežanijska kosa. Primetio sam da ima dosta mladih u odnosu na prošlu godinu, a na izlazu sa biračkog mesta sam čuo neke od njih kako kažu nešto u stilu da će im sipati g*** u parizer. Organizacija bi mogla da bude bolja, mada je sve prošlo korektno. Duzan sam da kazem hvala 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 (edited) pomislio sam da ste bili na istom birackom mestu 😄 Edited December 17, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 (edited) Na mestu gde je SNS prosli put dobio u KG 31% do 1, na mestu gde je izgubio 33% do 1. Oba mesta veca izlaznost. Izgubio u smislu da nisu imali 40%, imali su najvise i ovde, na prvom mestu su imali 45%+ Edited December 17, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts