Klotzen Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Ko je u prilici neka izađe da glasa pre 10h. Znam da je gnjavaža ali povećana izlaznost u toku prepodneva će definitivno inspirisati još nekog da izađe. Pogotovo je bitno u BG gde je svaki glas više važan. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
handys Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Popis 2022: stanovnika 6647003 Izbori 2023: birača 6500666 🙃 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Ako glasa dijaspora, moguće, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Na spisku ima milion i kusur viška, onih koji ne žive u Srbiji i mrtvih, a od iseljenih glasa svega 30.000. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Ako niste sigurni da li i za koga da glasate sutra, možda da pogledate preporuku na sl. linku: http://mali.kur.ac/gWrEADSent from my SM-N9860 using controlled FACT 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Ne volim anegdotalne primere,ali iz mog iskustva mogu reći kako je kod mene opozicija spremnija dočekala ove izbore nego prethodne. Obuka je bila kvalitetnija i energija oko procesa mnogo bolja..sva bm su pokrivena kontrolorima..da li su baš svi oni i od integriteta - to ne mogu da tvrdim,ali za najveći broj mogu.. Prvi put sam imenovan predsednikom biračkog odbora..kod mene neće proći nikakve nedozvoljene radnje..prema tome: Srećno svima sutra. Trebaće nam. 11 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 obrnuli smo pun krug 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Izbori su vec poceli za nase drzavljane koji zive u Portugalu, UK, USA i Kanadi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 (edited) 45 minutes ago, Drug Crni said: Ne volim anegdotalne primere,ali iz mog iskustva mogu reći kako je kod mene opozicija spremnija dočekala ove izbore nego prethodne. Obuka je bila kvalitetnija i energija oko procesa mnogo bolja..sva bm su pokrivena kontrolorima..da li su baš svi oni i od integriteta - to ne mogu da tvrdim,ali za najveći broj mogu.. Prvi put sam imenovan predsednikom biračkog odbora..kod mene neće proći nikakve nedozvoljene radnje..prema tome: Srećno svima sutra. Trebaće nam. Bas sam razmisljao da te pitam da li je opozicija uspela da pokrije sva biracka mesta. To je dobra stvar sto jeste. Na zalost kod mene nije i to su ostala potpuno nepokrivena biracka mesta u selima prema Somboru. Nije mi jasno zasto nisu izkoordinirali sa Somborom, da iz Sombora dodju kontrolori ako oni vec nemaju dovoljan broj ljudi. Plus jako losa pokrivenost dva najveca sela, iako tamo imaju kontrolore. Za razliku od njih, radikali koji su na 2-3% imaju pokrivena sva biracka mesta u opstini. Desnicarska koalicija je pokrila samo 8-9 mesta, a Milos Francuz nema nikog. Edited December 16, 2023 by A sad 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Toliko smesnih ljudi ima srbija, uostalom kao i svaka druga sto normalna sto nenormalna zemlja....ali ovi neki sa kojima sam u kontaktu se toliko sprdaju sa Svetom Tajnom Glasanja kao da su poludeli....Kazu zure da kupe novu garderobu, idu kod frizera, manikira...zele da budu najlepsi na birackom mestu....Ja im kazem da je to glupa strategija. Takvi ulickani u raspale mesne zajednice i oronule skole dolaze samo oni sto nemaju kontakt sa stvarnoscu a zna se ko...pa supruge i prijateljice ovih koji su svima dosadili....da ne kazem tezu rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Sa koliko samo entuzijazma nas logoped čeka sutrasnje izbore, da me je bilo sramota, što eto u godinama kada treba najviše da znam, nista ne znam o jednoj, u biti zaista vaznoj temi. A kad se samo setim kako sam kao mala, išla u onim kolonama svako veče i lupala u šerpe i poklopce u vreme dnevnika. Da mi nije neprijatno, i da ne mislim da je nekulturno, pitala bih je za koga će glasati, da odem sutra i ja i da prepisem glas. Pa barem zbog nje. Kada sam joj već poverila svoje dete, zar bih zaista mogla da sumnjam u njen izbor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Sarovic zvao vucicevu elitu da ih pita sto su mu dali podrsku, odgovori komicni si=Qrra_KXAvY157GTB 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Jos ce da mi postane simpatican bozemeoprosti 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Pogledala sam samo Lepavu i tu sam stala, ta priča "putevi, vrtići, bolnice" se primila kao korov među ljudima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Posle lepave je interesantnije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Nije ostalo puno vremena, ljudi, srećno sutra, a i nakon sutra. Držite se, ne dajte se i neka svako uradi ono što može da se vadimo iz sranja u kome smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 (edited) Sutra mi je jedina dilema da li da prvo popijem kafu pa odem na glasanje ili da prvo glasam pa na miru popijem kafu. Glasam za SPN naravno! Edited December 16, 2023 by duško matić 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esli Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Moja porodica će glasanje obaviti rano ujutro, kafa na brzinu, glasanje, pa posle doručak natenane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 ocajna izlaznost u londonu. oko 16:00 bilo jedva 50ak listica u sanduku. za prosle izbore nesto preko 100 ljudi glasalo a u britaniji zivi oko 100k ljudi sa nasim pasosem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Jel su kladionice napravile zadnje korekcije za sutrasnje izbore vezano za procente lista ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 20 minutes ago, HAMMER said: ocajna izlaznost u londonu. oko 16:00 bilo jedva 50ak listica u sanduku. za prosle izbore nesto preko 100 ljudi glasalo a u britaniji zivi oko 100k ljudi sa nasim pasosem. Zašto bi i izlazili? Ljudi su otišli tamo gde im je bolje, a ne da ispravljaju krive drine tamo odakle su pobegli. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 1 hour ago, McLeod said: Jos ce da mi postane simpatican bozemeoprosti On je principijalan čovek i mogao je kad je hteo u SNS, znam čoveka iz neke druge nepokiticke perspektive, sta ja mogu da kažem je da sta uzme da radi, radi srcem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 48 minutes ago, HAMMER said: ocajna izlaznost u londonu. oko 16:00 bilo jedva 50ak listica u sanduku. za prosle izbore nesto preko 100 ljudi glasalo a u britaniji zivi oko 100k ljudi sa nasim pasosem. U Vašingtonu je do 14 sati izašlo 139 ljudi, blizu 52 posto upisanih-izvor Ivana Konstantinović, X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Racunam da ce biti ono sto je nspm izbacio, +- 2%. Pokazalo se da desnicare rusenje rezima ne zanima. Ionako njihovi laprdaju stalno da su im Brnabic i Marinika isto. Kako rece Panovic, glasali bi i oni za Vucica, nego ih sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 29 minutes ago, DJ_Vasa said: Zašto bi i izlazili? Ljudi su otišli tamo gde im je bolje, a ne da ispravljaju krive drine tamo odakle su pobegli. mozda jer su im tamo ostali ljudi do kojih im je stalo i zele im bolje ili bar manje lose... ako im ne zele i to je u redu al' eto da probam da smislim neki razlog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts