Amigo Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 7 hours ago, srbija do tokija said: To je postao porodični sport koji se lako upražnjava bilo gde, pa i kod kuće u bazenu zgrade. Samo da je voda dovoljno topla i da su okolo palme. Hyatt, Hua Hin. Zasto obuceni u bazenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 4 minutes ago, srbija do tokija said: Pa i jeste, danas kada su lonliplanetaši i porodice došli da vide ta mesta, sami Thai se čude zašto pa i te ženske iz gogo barova. Moj Thai kolega iz iste firme misli, to bi trebalo da Thai Royal Airforce uzme za vežbovnu prostoriju i da to sve izrokaju u nepostojanje. Neki od nas su tamo doziveli vrlo emotivne momente! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted June 16, 2019 Author Share Posted June 16, 2019 7 minutes ago, Eddard said: Mora li baš to reklamiranje prostitucije? Ovo je vrlo diskutabilno. Na YouTube postoji nekoliko miliona videa iz Tajlanda koji bi mogli biti okvalifikovani kao "reklamiranje prostitucije", medjutim YouTube ima stroge kriterijume u vezi svega pa i toga, tako da ……….. ako oni to ne vide tako, mislim da jedan forum, ukoliko nije religiozni , ne bi trebalo da insistira na nekakvoj čednosti. U svakom slucaju bilo bi dobro da znamo pravila sto bi verovatno podrazumevalo konsultacije moderatorskog tima. Prostitucija jeste nezaobilazni deo tajlandske turisticke ponude, uostalom kao sto je Red District deo ponude Amsterdama ili Kurfürstenstraße u Berlinu …….. mislim da mi tu ne bi trebali da izigravamo Amfilohija …… mada ne treba otici ni u krajnost pa biti Kacavenda ili Pahomije Pravilo - sta je na YouTube-u moze biti i na forumu mi zvuci sasvim prihvatljivo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 5 minutes ago, Darth Bane said: Neki od nas su tamo doziveli vrlo emotivne momente! Pa, moguće. Čak i verovatno, ako je neko to tražio. Nije teško pasti u ljubav sa Tajkom pogotovo ako imamo loša iskustva kod kuće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted June 16, 2019 Author Share Posted June 16, 2019 7 minutes ago, Amigo said: Zasto obuceni u bazenu? Vecina Azije ne voli bespotrebno izlaganje suncu, svetlija koza se preferira, oznacava cak i drustveni status, dok lonliplanetaši obozavaju upravo obratno - sto tamniji ten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 1 minute ago, srbija do tokija said: Pa, moguće. Čak i verovatno, ako je neko to tražio. Nije teško pasti u ljubav sa Tajkom pogotovo ako imamo loša iskustva kod kuće. Ja sam umalo postao ... "Pahomije"! Zaljubio se u ladyboy-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 2 minutes ago, Denis Jasharevic said: Vecina Azije ne voli bespotrebno izlaganje suncu, svetlija koza se preferira, oznacava cak i drustveni status, dok lonliplanetaši obozavaju upravo obratno - sto tamniji ten. Ima logike 1 minute ago, Darth Bane said: Ja sam umalo postao ... "Pahomije"! Zaljubio se u ladyboy-a! Daj ne seri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 1 minute ago, Amigo said: Ima logike Daj ne seri Ma priča Denis, samo da se ispriča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 6 minutes ago, Denis Jasharevic said: Vecina Azije ne voli bespotrebno izlaganje suncu, svetlija koza se preferira, oznacava cak i drustveni status, dok lonliplanetaši obozavaju upravo obratno - sto tamniji ten. To si kod mene pročitao. Nisi to znao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted June 16, 2019 Author Share Posted June 16, 2019 2 minutes ago, srbija do tokija said: Pa, moguće. Čak i verovatno, ako je neko to tražio. Nije teško pasti u ljubav sa Tajkom pogotovo ako imamo loša iskustva kod kuće. Ne postoje "losa iskustva". Danas je standard/pravilo da se muskarac u 40-tim razvodi. Od 10 mojih prijatelja samo 1 je ostao u braku ….. i to je jako lose iskustvo. Mislim, njegov brak. Naravno da ja ne ocekujem da ljudi koji su ostali u braku razumeju prednosti nas koji smo slobodni. Jednostavno oni to ne mogu, za njih je brak "sigurna kuca". E sad, neki moji prijatelji imaju stravicna iskustva, ja sam sa bivsom suprugom u vrlo korektnim, gotovo prijateljskim odnosima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 2 minutes ago, Amigo said: Ima logike Daj ne seri Imaju neku " magnetsku privlacnost" ti ladyboys! Bar pojedini! Posle mi se to isto desilo u Phnom Penhu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted June 16, 2019 Author Share Posted June 16, 2019 9 minutes ago, Darth Bane said: Ja sam umalo postao ... "Pahomije"! Zaljubio se u ladyboy-a! Nadam se da je bio post-op ladyboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted June 16, 2019 Author Share Posted June 16, 2019 4 minutes ago, srbija do tokija said: To si kod mene pročitao. Nisi to znao. naravno, ti si moj prozor u svet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 2 minutes ago, Denis Jasharevic said: Ne postoje "losa iskustva". Danas je standard/pravilo da se muskarac u 40-tim razvodi. Od 10 mojih prijatelja samo 1 je ostao u braku ….. i to je jako lose iskustvo. Mislim, njegov brak. Naravno da ja ne ocekujem da ljudi koji su ostali u braku razumeju prednosti nas koji smo slobodni. Jednostavno oni to ne mogu, za njih je brak "sigurna kuca". E sad, neki moji prijatelji imaju stravicna iskustva, ja sam sa bivsom suprugom u vrlo korektnim, gotovo prijateljskim odnosima. Pa ti si onda na konju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 4 minutes ago, Denis Jasharevic said: Nadam se da je bio post-op ladyboy Da, ali mnogi od njih ne krate penis! Ostavljaju penis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted June 16, 2019 Author Share Posted June 16, 2019 2 minutes ago, Darth Bane said: Da, ali mnogi od njih ne krate penis! Ostavljaju penis! Auuuuu Bane, ti si mnogo progresivan za mene, ja sam totalno zaostao u tom pogledu. Svaka cast, junacki bogami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Zivi dokaz da i jedan "srbenda" moze da se zaljubi u ladyboy! Ljubav ne poznaje granice! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Ali bila/bio je lep/lepa kao andjeo- kao holivudska zvezda! Nisam mogao da odolim!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted June 16, 2019 Author Share Posted June 16, 2019 Lepota Poroka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 7 minutes ago, Denis Jasharevic said: Nadam se da je bio post-op ladyboy No. Ladyboys (Katoey) su široko tolerisani i ne diskriminisani u Thai. Čak šta više, opšteprihvaćeni u društvo, po državnim firmama pa dole do start-ups. Ako si googlao pa našao da bivši Exec Qantas Airline oženi ladyboy, post op, gde je vagina udubljena u cilindar u mesu, to je retkost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 4 minutes ago, Darth Bane said: Ali bila/bio je lep/lepa kao andjeo- kao holivudska zvezda! Nisam mogao da odolim!!! Dobro, tvoja stvar, čak ti verujem što si rekao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted June 16, 2019 Author Share Posted June 16, 2019 6 minutes ago, srbija do tokija said: No. Ladyboys (Katoey) su široko tolerisani i ne diskriminisani u Thai. Čak šta više, opšteprihvaćeni u društvo, po državnim firmama pa dole do start-ups. Ako si googlao pa našao da bivši Exec Qantas Airline oženi ladyboy, post op, gde je vagina udubljena u cilindar u mesu, to je retkost. Nisam googlao, nego sam studirao anatomiju (3 semestra), fiziologiju (2), hirurgiju (2), patofiziologiju (2), histologiju (2), pa znam ponesto iz medicine. Nemam pojma ni ko je director AirCanade, a kamoli koga je ozenio bivsi director Quantasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 19 minutes ago, srbija do tokija said: Ako si googlao pa našao da bivši Exec Qantas Airline oženi ladyboy, post op, gde je vagina udubljena u cilindar u mesu, to je retkost. fakat nekim ljudima je samo vazno da gurnu negde, nije vazno gde, samo da je rupa. Strasno Nego Yoyogi, ne odgovori cemu kupanje u majicama? Moda ili strah od sunca (rak koze) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 1 minute ago, Amigo said: fakat nekim ljudima je samo vazno da gurnu negde, nije vazno gde, samo da je rupa. Strasno Nego Yoyogi, ne odgovori cemu kupanje u majicama? Moda ili strah od sunca (rak koze) Jeste, zaštita od Sunca. To je beach gear, više nego kupaći kostimi. Australia zna više o Suncu više nego bilo ko. Tek onda Thai koji se sunca plaše (a imaju ga u izobilju day in day out) se useravaju od "sun exposure". Vidi ovo, Cha Am, uz Hua Hin, plaža za Thai klijentelu. Tu ti treba svetlo da čitaš novine Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 (edited) 1 hour ago, Denis Jasharevic said: Ne postoje "losa iskustva". Danas je standard/pravilo da se muskarac u 40-tim razvodi. Od 10 mojih prijatelja samo 1 je ostao u braku ….. i to je jako lose iskustvo. Mislim, njegov brak. Naravno da ja ne ocekujem da ljudi koji su ostali u braku razumeju prednosti nas koji smo slobodni. Jednostavno oni to ne mogu, za njih je brak "sigurna kuca". E sad, neki moji prijatelji imaju stravicna iskustva, ja sam sa bivsom suprugom u vrlo korektnim, gotovo prijateljskim odnosima. Eh, vidis kako svet raznolik. Stvarno nas ima svakakvih, nije cudo da se ponekad ne razumemo. Rekao bih, da parafraziram tvoje reci, "od 10 mojih prijatelja samo 1 je ostao u braku jedan se razveo. Pa, "ne ocekujem da razvedeni ljudi koji su ostali u braku razumeju prednosti nas koji smo slobodni jos uvek u srecnom braku". I onda, "ja sam sa bivsom suprugom i nakon 35 godina u vrlo korektnim, gotovo prijateljskim odlicnim odnosima". Sta ces, valjda nisi pazio kad si se zenio... Edited June 16, 2019 by zoran59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts