Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gadan raspad šampiona, nikad viđena bezidejnost i strah. Tužno! :ajme: Ne znam šta bi trebalo da se desi za neki preokret, ne večeras već u idućim mečevima. 

Posted

Izgleda da postoji problem u Denveru. Ceo plej of su ocajni, jesu nekako prosli LAL ali ova Minesota ih je bas unistila i ogolila.

Evo 7 utakmica kako ocajno ulaze samo sto ovoga puta su ovi natrpali do kraja.

1 od tih 7 gde se nista ne pitaju i da nece biti povratka.

Dobro treba i uzeti u obzir da klupu nemaju + nisu mogli da kuliraju kao prosle sezone zadnjih 10 tekmi i da se spremaju za plej of formu.

Posted

Minesota je odlicna ekipa i to niko ne osporava, ali to ne znaci da sudije treba da im daju 20 fore da otpocnu mec.
Ekipa poput Lejkersa bi sutnula 30 bacanja u ovom poluvremenu, ja ne pamtim da sam ikad video za ceo mec toliko nesviranih faulova na jednoj strani a ne poluvreme.
Ovo kao kad gostujes Novom Pazaru u 2. ligi, igraj i pravi se da je sve u redu, faul neces dobiti niposto.

• Ha-ha 6
Posted
Just now, Sombor Shuffle said:

Minesota je odlicna ekipa i to niko ne osporava, ali to ne znaci da sudije treba da im daju 20 fore da otpocnu mec.
Ekipa poput Lejkersa bi sutnula 30 bacanja u ovom poluvremenu, ja ne pamtim da sam ikad video za ceo mec toliko nesviranih faulova na jednoj strani a ne poluvreme.
Ovo kao kad gostujes Novom Pazaru u 2. ligi, igraj i pravi se da je sve u redu, faul neces dobiti niposto.

Nemoj biti los gubitnik, jebote raspadaju se a sudije krive?Sto ne iskljuce Mareja za ubacivanje flasice u teren?

• Like 8
Posted

Koliko je samo Naz Reid mocan igrac, zbog njega se nije osetilo ni odsustvo Taunsa kada se povredio na duze.

Od prvog dana i kad je dobijao sansu na kasicici se to videlo, i svake godine je bio sve jaci, a stvoren je za plejof jer stvarno ima neustrasiv mentality. Sada nema Gobera, nema problema, Naz pokriva. 

Iznenadio me nivo KATove igre, ali mora i njega nekad krenuti

• Like 6
  • Love 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Nemoj biti los gubitnik, jebote raspadaju se a sudije krive?Sto ne iskljuce Mareja za ubacivanje flasice u teren?

Da li sam ikada do sada kukao na sudije nakon poraza?
Apsolutno nema veze sa tim, ovo je skandal sta se radi veceras.