Jump to content

Recommended Posts

11 minutes ago, bodo said:

Meni je Monk bio jako zanimljiv igrač još dok je u Hornetsima igrao.Vi mu niste mogli ponuditi veći ugovor jel tako beše? Fox je opaki igrač. 

Lakersi su ga 2021. potpisali na minimalac i max koji su mu 2022. mogli ponuditi je bio porezni MLE. Fakticki ga je nemoguce bilo zadrzat.

• Thanks 1

3 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Nema sad nikog da prokomentarise kako State ugazi Buckse

Ratnici su pronašli svoj Mojo lately osim one anomalije u Bostonu. Oni bi čak mogli i izbjeći Play-in s obzirom na činjenicu da Dallas igra baš baš loše u zadnje vreme. čini mi se da su i lani popustili negde u ovom istom periodu i na kraju se nisu ni uvrstili u PO. ako bude tome tako onda je moguč i duel GSW- Denver odmah u prvoj rundi.

edit:

u stvari ipak teško da mogu izbjeći PI. Morali bi preskočiti ili Phoenix ili NOP. Nije teoretski nemoguće ali u praksi teško će to ići. 

Edited by bodo

3 hours ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.69cacb96e4842ade8bff1a67fe94f7fc.png

Je l' ovo najveća prevara od igrača u novijoj istoriji lige?

Odmah guglam

How much money has Ben Simmons made?

In the ongoing 2023-24 NBA season, Simmons earns US$37.8 million. In total, Ben Simmons earned US$163 million as a salary alone in his career till the end of the 2023-24 NBA season. The 3-time NBA All-Star will be an unrestricted free agent in the summer of 2025.

2. Post

Spoiler

spacer.png

Edited by Grunf
Spoji mi postove, nenadano
  • Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 4
  • WOW 1