Jump to content

Recommended Posts

Nisam video situaciju uzivo, strim koci kao lud, ali ovo moze biti nekoliko razlicitih stvari.
@Darko Siakam doskocio Lilardu otprilika na predeo gde je Ahilova. Ali video sam da se drzao za koleno prvobitno. Komentatori kazu da je zglob, tako da ne znam, svasta moze da bude. Ali nimalo naivno.

Inace je vec 20 razlike, ovo ce i sa Lilardom biti tesko okrenuti, Milvoki izgleda gore nego Indijana u 1. mecu.

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Indiana im konstantno trči u leđa, oni ovaj tempo ne mogu da isprate. Odlična timska igra Pacersa, 13-14 asista za četvrtinu. Ni sa Dejmom ne izgledaju dobro, ali bez njega će ovo baš biti ružno po Buckse.

 

Izgledalo je gadno na usporenom snimku, iako se držao za koleno, tu je delovalo da je nešto oko zgloba...

Evo ga, znači da ipak nije strašno. 

Edited by DameTime
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Ječmendo said:

Nije izgledalo strašno, mislim da Dame nije ozbiljnije povrijeđen. Ali, ovi Bucski s Lillardom ili bez njega noćas nemaju šansi. Bez Janisa mrka kapa...

Bravo.

 

Ko se o mleko opeče i u jogurt duva...

Link to comment
Share on other sites

IND je najgori moguci match up za Buckse. Koncepcijski im stravicno ne leze. 
Em su puno brzi, em su kao sat protiv drop odbrane Lopeza jer Hali vidi i cita sve + sto Turner i Siakam kao visoki pogadjau za 3 poena. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da igraju smisleniju pozicionu košarku sa Brookom na postu, Khrisom kao midrange prijetnjom i Lillardom kao organizatorom i šuterom za tri, Jeleni bi možda imali šansi. Kad je Lopez na trojci, a nema Janisa, igra potpuno gubi smisao. Imaš odličnog post up igrača, uz to ubjedljivo najmasivnijeg čovjeka na terenu, i on ti planduje na 9 m od koša. Nema smisla! :ajme: 

 

Čim su počeli da ga koriste ispod koša sve izgleda daleko bolje. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Celo poluvreme je trebalo stručnom štabu Bucksa da skapiraju kako ne treba da ulaze u šuterski obračun sa Pacersima, već guraju pod koš na Lopeza. Ipak, utakmica još uvek nije izgubljena i ima dosta da se igra. Indiana ume brzo da izgubi prednost. 

 

P.S. Haliburton je straaaavaaa igrač! 

Link to comment
Share on other sites

Strašan posao Khrisa i Bobby-ja u ovom nastojanju Bucksa da se vrate u utakmicu. Dame pogodio neke šuteve i izvukao FT. Problem će biti napor koji se ulaže da otmu ovu utakmicu iz ruku Pacersa, ako izgube na kraju. Deluje mi da on igra sa nelagodom i moraju biti oprezni u doziranju minutaže.

 

U Indiani gomila simpatičnih momaka - Siakam, Hali, Turner... Haliburton 10/6/12 statsi ili tako nešto, veliki effort ulaže i na ofanzivnom skoku; jednom prikucao i imao još jedan putback. Sjajan pregled igre u svakom smislu... 

Link to comment
Share on other sites

Čim su prestali da se jure s Pacersima i čim su ih uveli u pozicionu košarku Bucksi su prodisali. :thumbsup: Pitanje je da li im je ostalo dovoljno energije da utakmicu privedu kraju u sličnom ritmu. Vrlo važna utakmica za obje ekipe. 

Link to comment
Share on other sites

Jokič i Dončić su me naveli na jedno razmišljanje, da sam znao da je uslov domiranja u NBA da budeš debeli Srbin nikad ne bih skidao kile za maturu i sad bi ste čitali novog džordana

 

EDIT : Moguće da sam se prerakijao.

Edited by Урош19
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

Da nije Siakama, ovo bi bila jako neprijatna serija. Covek ih bukvalno sam nosi, evo sad prebitan of. skok za 2+1. Cini mi se da ce biti ponuda za njega na leto itekako.

Auh kakva trojka Midltona :Hail:

Edited by Sombor Shuffle
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...