Jump to content

Recommended Posts

Samo da nas izmore sto vise, strasno sta nam rade

Sutra ludi rasplet pa cemo pricati.. 

 

I pored svega ova tuzna skupina LAL predvodjena Hamom nesrecnim ima sansu... Ne verujem u pobedu, ali plejin svakako sutra pocinje za mnoge.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, DameTime said:

Kakve to veze ima? Embiid je dobio MVP za regularni deo sezone gde je sabio, u PO je odigrao loše i dobio ćorak. Jokić prošle sezone nije dobio MVP ali je zato odigrao fenomenalno u PO, doveo ekipu do titule i uzeo FMVP. Svakom po zasluzi za određeni deo sezone...

 

Inače, postoji taj obrazac sa recimo Jokićem i Giannisom, koji su poslednjih sezona uzimali više od 1 MVP nagrade, da su tada ispadali ranije iz PO. Dok kada nisu dobili MVP za regularni deo, u tim sezonama su uzeli titulu i FMVP priznanje... 

Samo sto je do te MVP titule stigao uz odvratnu medijsku kampanju, gde se potezalo o boji koze igraca. Jokic je vodio u trci dok na ESPN-u i  ostalim americkim mainstream medijima nije pocela ta prvljastina. U kojoj je i sam Embiid ucestvovao. Takoreci isprosena MVP titula. Sto se ove sezone tice jeste razbijao ali uglavnom na domacem terenu i na strani protiv slabijih ekipa. Teze utakmice u gostima je izbegavao do povrede. Eto neka Embiid ponovi to sto su Jokic i Janis uradili i niko ga nece osporavati. Imao je mesec i nesto dana  odmora pa bi trebao da bude dovoljno odmoren za plej of kosarku.

Edited by Miki8
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, DameTime said:

 

Ovo je bio tvoj post:

 

 

Pa čisto da ti pokažem kakvu si glupost lupio, podsećam te kako je Jokić prošao u PO u svojim MVP sezonama. Naravno da je Denver imao proces, a uz to PO košarka nema nikakve veze sa MVP nagradom koja je za regularni deo sezone.

 

Što ti sve znaš, samo bi da troluješ.

Pa Jokić se dokazao i u tim sezonama u PO, kao i u onim pre toga. Nema nijedan raspad u u PO.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Nugetlija said:

 

Prošao je tako da u playofu ima 30 ppg a u regularu 25. Ne znam ni šta raspravljam, Jokić je druga dimenzija i za Embida i za Lilarda. I Denver za Lakerse.

 

 

 

Jokic, Embiid, Lillard i odjednom Lakersi u prici😀 

Zanimljivo

Link to comment
Share on other sites

Ne bih baš rekla two-way Dame 😄 ali završiće sezonu kao top 5 PG kada je u pitanju defanzivni +/-. Nisam odgledala mnogo utakmica ove sezone tako da ne mogu da tvrdim šta se i kako tačno timski odrazilo na ovaj parametar. 

 

spacer.png

 

Nejasno je koliko Bucksi mogu u PO, poprilično su zeznuta ekipa za predviđanje. Igraju nestabilno cele sezone pokazujući velike amplitude u igri od utakmice do utakmice. Mnogo toga će zavisiti i od Giannisovog zdravstvenog stanja. Ne bi trebalo sve odmah svaljivati na Riversa (što je popularno mišljenje), ova ekipa je i pod Griffinom imala neke wtf poteze i poraze. Jednostavno nešto tu nije kliknulo kako treba, iako je teoretski sve trebalo da bude sjajno i bajno. RS će završiti kao 21. ekipa po defanzivnom i 2. ekipa po ofanzivnom rejtingu, što nije baš obećavajuće (source: lineups.com)

 

Što se nas tiče, očigledno smo i dalje u rebuild fazi. Trust the process. Očekivano smo među najlošijim timovima u ligi po svim parametrima. Lično nisam najzadovoljnija Scoot-ovom rookie sezonom. 14 ppg, 3 rpg i 5 apg na 39% FG (32% za 3) je ispod očekivanja ako se uzme u obzir da je najavljen kao naslednik Lillarda (koji je bio ROY sa 19 ppg, 3rpg i 7 apg na 43% FG i 37% za 3)... Ali hajde da sačekamo narednu sezonu pa ćemo više pričati. Meni je Sharpe daleko interesantniji kao prospekt, ali je imao taj liability da se povređivao ove sezone i odigrao malo utakmica.

 

Link to comment
Share on other sites

Da se nadovezem na post o Portlandu,delovalo je obecavajuce pred pocetak sezone,kao kakav dobar miks veterana i o,mladosti,sto rece Arsen, ali raspadose se kao asfalt na BG ulicama posle par meseci..steta.Bumo videli next season.

Link to comment
Share on other sites

Just now, MC Thunder 2 said:

Ako vodeca trojka sa Zapada pobedi veceras, ko je tu koji u finalnom poretku? Nisam u toku sa tie breakerima i krugovima za den, min, okc

 

Ako svi dobiju ili svi izgube: 1. OKC 2. Wolves 3. Denver

 

Kad su 3 tima u krugu sa istim omjerom onda je tiebreaker omjer u medjusobnim mecevima. Tu OKC ima 5-3, Wolvesi 4-4, a Denver 3-5. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Ako vodeca trojka sa Zapada pobedi veceras, ko je tu koji u finalnom poretku? Nisam u toku sa tie breakerima i krugovima za den, min, okc

Pobjede OKC, Minesote i Denvera i onda je 1. OKC 

2. Minesota

3. Denver

 

Pobjede OKC i Minesote a poraz Denvera

1. Minesota

2. OKC

3. Denver

 

Pobjede OKC i Denvera a poraz Minesote

1. OKC

2. Denver

3. Minesota

 

Pobjede Minesote i Denvera a poraz OKC

1. Minesota

2. Denver

3. OKC

Denver moze biti 1 samo u situaciji da izgube i OKC i Minesota, no2 je u slucaju pobjeda Minesote i poraz OKC ili poraz Minesota a pobjeda OKC a no3 u ostalim situacijama.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

50 minutes ago, QMCheM said:

Jel se ikad s više kombinacija dočekalo zadnje kolo?

74' secam se ludilo pravo, deda bio strastven navijac Pita Maravica. Ja Jezeras s druge strane, u to vreme koce strimovi, muka bila pratiti, deda danju spavao nocu vodio ovce na pasu, kad vuk dodje u obor, on prazan. Lepa vremena...

  • Like 1
  • Ha-ha 9
Link to comment
Share on other sites

Cavsi izgubili, oni su #4.

Bucksi gube 20 razlike tako da zavise od Knicksa koji jsto gube od Bullsa na pola 4/4.

Poraz Knicksa i Bucksi ce biti 2 a ako Knicksi dobiju onda su oni #2.

 

Indijana opasno prijeti da srusi rekord u broju datih poena u regularnom dijelu, sadasnji je 162. Imaju 140 na 9 min do kraja 4/4.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...