Jump to content

Recommended Posts

1 minute ago, gggggggg said:

 

eh, poceli su sezonu sa 9-0 i tek onda su izgubili neke utakmice. rezultati su bili bolji nego igra, ali ipak to je bilo sve bez middletona i connaugtona...

 

Da, tačno, počeli su dobro pa su malo kasnije posrnuli, nisu odmah počeli da gube. 

 

Svakako im želim da ispadnu što pre u B ligu, iako smo tek na startu sezone i ovih par utakmica ne znači puno. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Losa utakmica veceras. Ocekivao sam da cemo tesko da dobijemo jer smo imali zgusnut raspored, back to back pre 2 dana, Mineapolis nije blizu a Sota je mozda jedina ekipa u ligi koja ima size da parira Denveru. Ne secam se kad sam video da Murray sutira 0-9 za poluvreme.

 

Bucksi i dalje izgledaju malo pogubljeno. Torontu je trebala ovakva pobeda posle onog horora i prosute utakmice protiv Cikaga.

 

Memphis bi trebao da ide u full tank mode, vec su 0-4. Adams i Brooks ce da propuste sezonu verovatno, Ja se vraca za dvadesetak utakmica. Do tad ce biti u debelom kanalu tako da treba da planiraju solidan pik za sledecu godinu koji mogu i da trejduju potencijalno za nesto vredno.

 

Heat standardno los pocetak sezone. Videcemo da li ce i ovog puta da se izvade ili je ovo kraj Jimmijeve ere tamo.

Edited by Radalek
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 niska i 3 visoka Hayes-Wood-AD gdje je AD na Kawhiju preokrenuse utakmicu u 3/4. Konacno se i sin Austin probudio. 

 

PG13 se raspucao na startu 4/4 ali onda ko neki klinja napravi 5tu licnu. AD dominira u odbrani u 2 pol, Lebron kontrolise tempo ali ostalo je jos 8 minuta pa da vidimo dal mogu da zavrse ovo kako treba.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Radalek said:

Iskren da budem, sto se mene tice bolje da vi dobijete ovo iz perspektive Denvera i borbe za prvo mesto. LAC (ako ih zdravlje posluzi) ce biti bolja ekipa u regularnoj sezoni od vas. Vasem rosteru i Lebronovim godinama nista ne verujem.

Klipani imaju masu napadackih opcija, elitan napad. Imaju mogucnost da se vrate iz vecegminusa ocas posla usled takvih opcija u napadu. 

 

Lejkersi rastu, ovakve meceve bi gubili prethodnih sezona. 

Evo taj Wood kojeg svi smatraju ocajnim defanzivcem, doprinosi na tom dijelu parketa samo tako.

Samo jos stetocinu da nauce da ne isakce iz opanaka i glumi heroja nego da daje loptu Lebronu i AD pa ako mu oni daju, onda da sutne. Nek gilja tu odbranu i tera se u k....

Link to comment
Share on other sites

Pogledao sam malo te nepobedive Mavse i glavni utisak mi je da im i dalje ništa ne verujem. Pre svega, raspored u ova 4 meča je bio maltene idealan, malo koji lakši protivnik je mogao da se pojavi.

Ono što je dobro je da ovaj roster definitivno ima mogućnost da bolje pokrije Luku defanzivno. Da li će uspeti da to u kontinuitetu uradi i sa Kajrijem, videćemo. U napadu, i dalje to ostaju već profilisana Dalasova krila koja osim šuta za tri nemaju šta da ponude. Dok god šut funkcioniše sa ovim procentima taj napad će disati, ali bolna operisanost od kreacije i rešavanja mismečeva će u mnogim mečevima doći na naplatu.

 

Da ne bude da sam samo negativan, Lively je zaista prijatno iznenađenje. Znao sam da ima size i da je dobar rim protector, ali nisam znao da će već sa 19 biti solidno prisustvo u skoku. Ima ogromne i zaista spretne ruke i sa takvim osnovama samo neka luda glava ili loša sreća mogu da ga odvoje od toga da postane dobar startni centar. Naravno, moguće je i da sam samo opčinjen čistim prosekom nakon godina i godina gledanja Dwighta Powella kao prvog centra.

 

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...