gggggggg Posted October 1 Author Share Posted October 1 nije. procice valjda. i za bridgesov trejd se cekalo nedeljama, ali to je bilo u ofsezoni a ovamo uskoro krecu pripremne utakmice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted October 2 Share Posted October 2 Quote "This year there’s no agenda this year, there’s no All-Star, there's no all-NBA, there’s none of that. There’s whatever it takes to make sure I get to that point,” Embiid said Koga zanima, evo i izvor. U prevodu ove godine nema nikakve agende oko All NBA itd, kaže Embiid. Pa šta je onda bilo prošlih sezona? Talk about self snitching 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 2 Share Posted October 2 2 minutes ago, Darko said: Koga zanima, evo i izvor. U prevodu ove godine nema nikakve agende oko All NBA itd, kaže Embiid. Pa šta je onda bilo prošlih sezona? Talk about self snitching Pa dobro, taman je priznao ono što su svi već znali. Da baš vidimo šta će Fila uraditi ove godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 2 Share Posted October 2 1 hour ago, Horium said: Pa dobro, taman je priznao ono što su svi već znali. Da baš vidimo šta će Fila uraditi ove godine Spoiler Ništa 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 2 Author Share Posted October 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted October 2 Share Posted October 2 10 hours ago, Horium said: Pa dobro, taman je priznao ono što su svi već znali. Da baš vidimo šta će Fila uraditi ove godine Imaju mnogo jak tim, ako ove godine ništa ne urade nema od njih ništa. I da vidimo da li se klovn konačno uozbiljio, ako je stvarno izgubio 25-30 libri značiće mu dosta što se tiče povreda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 3 Share Posted October 3 Jel se ovo Lonzo Ball vraća na parket ili je ovo slikanje na media day samo podsetnik da još uvek postoji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 3 Author Share Posted October 3 1 hour ago, Chaos Is Me said: Jel se ovo Lonzo Ball vraća na parket ili je ovo slikanje na media day samo podsetnik da još uvek postoji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 3 Share Posted October 3 I Ben Simmons se ozbiljno sprema... 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 4 Share Posted October 4 (edited) Konacno da ima pravog superstara pored sebe koji vidi igru kao niko. MPJ se malo napucao. Saric ce biti bas fin dodatak. Edited October 4 by Miki28 Teoljub typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 4 Share Posted October 4 Lud coek. Kako braniti ovo? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 4 Share Posted October 4 1 hour ago, Miki28 Teoljub said: Lud coek. Kako braniti ovo? Šef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 5 Share Posted October 5 Ulazimo u eru gde ćemo @Miki28 Teoljub i ja hvaliti Jokića. Niste spremni za ovo 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 5 Share Posted October 5 Pada kiša pa ocenjujem offsezone timova: Pobednici: - Boston: najbolji off-season, šampionski tim opet na okupu na višegodišnjim ugovorima. Predispozicije za još koju titulu. - Čikago: Sviđa mi se Giddey kao sveža krv - Kavsi: ista ekipa je tu, potpisani na više godina. Mislim da konceptualno Alen i Mobley bolje pasuju razdvojeni, Alena bih trejdovao ili na klipu ali je off-season dobar. - Dalas: finalisti dodali Kleja koji je super fit, bravo. - Bucksi: Trent bi mogao biti interesantan dodatak. Mada nemam vere u Kee ali ajde. - NOP: Murry zanimljiv dodatak - Niksi: odličan off-season, Randle im koncepcijski ne treba, KAT je prava stvar. Plus KAL. Nadmašuju ono što su dali za njih. - OKC: odličan tim je poboljšan. Hartenštaj je dobar potpis a koncepcijski im Karuzo više treba od Giddeya - Orlando: dodali KCPa i produžili bitne igrače. Zanimljiva ekipa za praćenje. - Fila: PG in je dobar posao - Phoenix: Tyus je dobar potpis ali mislim da svejedno ništa neće uraditi, opet. - Portland: nastavljen rebuild, Avdija je ok dodatak umesto Brogdona. - SAC: Sviđa mi se Derozan tamo, šta znam - SAS: CP3 i Wemby je dobra zamisao Nemam pojma šta da mislim ili ništa nisu uradili/neutralni kad vidim im-out-resign igrače: - Atlanta - Šarlot - Detroit - Hjuston - Indiana - Lejkersi - Memfis - Majami - Toronto - Juta - Wash Luzeri: - Bruklin: ne znam zašto su trejdovali Kala - Denver: izgubili KCPa - GSW: ostali bez Kleja. Može li Hild u njegove cipele? - LAC: ostali bez PGa - Sota: čisto košarkaški ih ocenjujem, bez uzimanja u obzir drugih argumenata za trejd KATa za Rendla. Rastavljaju uspešnu ekipu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted October 5 Share Posted October 5 2 hours ago, stefan81888 said: Pada kiša pa ocenjujem offsezone timova: Pobednici: - Boston: najbolji off-season, šampionski tim opet na okupu na višegodišnjim ugovorima. Predispozicije za još koju titulu. - Čikago: Sviđa mi se Giddey kao sveža krv - Kavsi: ista ekipa je tu, potpisani na više godina. Mislim da konceptualno Alen i Mobley bolje pasuju razdvojeni, Alena bih trejdovao ili na klipu ali je off-season dobar. - Dalas: finalisti dodali Kleja koji je super fit, bravo. - Bucksi: Trent bi mogao biti interesantan dodatak. Mada nemam vere u Kee ali ajde. - NOP: Murry zanimljiv dodatak - Niksi: odličan off-season, Randle im koncepcijski ne treba, KAT je prava stvar. Plus KAL. Nadmašuju ono što su dali za njih. - OKC: odličan tim je poboljšan. Hartenštaj je dobar potpis a koncepcijski im Karuzo više treba od Giddeya - Orlando: dodali KCPa i produžili bitne igrače. Zanimljiva ekipa za praćenje. - Fila: PG in je dobar posao - Phoenix: Tyus je dobar potpis ali mislim da svejedno ništa neće uraditi, opet. - Portland: nastavljen rebuild, Avdija je ok dodatak umesto Brogdona. - SAC: Sviđa mi se Derozan tamo, šta znam - SAS: CP3 i Wemby je dobra zamisao Nemam pojma šta da mislim ili ništa nisu uradili/neutralni kad vidim im-out-resign igrače: - Atlanta - Šarlot - Detroit - Hjuston - Indiana - Lejkersi - Memfis - Majami - Toronto - Juta - Wash Luzeri: - Bruklin: ne znam zašto su trejdovali Kala - Denver: izgubili KCPa - GSW: ostali bez Kleja. Može li Hild u njegove cipele? - LAC: ostali bez PGa - Sota: čisto košarkaški ih ocenjujem, bez uzimanja u obzir drugih argumenata za trejd KATa za Rendla. Rastavljaju uspešnu ekipu. Ne bih nazivao ni Denver ni Sotu luzerima, bukvalno nisu imali izbora jer to diktira 2nd apron. Denver ne bi imao kako da potpise Gordona sledece sezone, cak i da je KCP pristao na nesto manje para. Sota bi morala da pusti Naza i bar jos jednog clana rotacije sledece godine takodje. Ovo je tek pocetak i tek cemo da vidimo dosta 'contendera' koji moraju da naprave izbor izmedju jednog ili drugog igraca da ne rizikuju potpuni raspad par godina kasnije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 5 Author Share Posted October 5 ja bih nazvao denver luzerima. i to mozda i najvecima tokom prelaznog roka. caldwell-popea su morali vratiti i tek nakon toga da razmisljaju u gordonu i njegovom ugovoru i uopste o buducnosti. morali su probati u proslogodisnjem sastavu jos jednu sezonu, pa tek nakon toga da se rese nekih igraca tokom trejda. ovako jedino ako braun i strawther ne izraste u legit nba rotacijske igrace, bice slabiji. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 5 Share Posted October 5 Kradja drafta🤣🤣🤣 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted October 5 Share Posted October 5 Broni, Broni, gumeni bomboni..kralj suta.Neopisivo jadna situacija i stanje jedne od dve ikonicke NBA fransize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted October 5 Share Posted October 5 (edited) 7 hours ago, gggggggg said: ja bih nazvao denver luzerima. i to mozda i najvecima tokom prelaznog roka. caldwell-popea su morali vratiti i tek nakon toga da razmisljaju u gordonu i njegovom ugovoru i uopste o buducnosti. morali su probati u proslogodisnjem sastavu jos jednu sezonu, pa tek nakon toga da se rese nekih igraca tokom trejda. ovako jedino ako braun i strawther ne izraste u legit nba rotacijske igrace, bice slabiji. Da su mu dali ugovor ne bi imali o cemu da razmisljaju, Gordon bi otisao sledece godine. Naravno da ce biti slabiji ako se ne desi da Braun ili Strawther (ili obojica) ne napreduju ali su procenili (pravilno) da im je Gordon bitniji dok je Jokic u prajmu. Ponovo kazem, navikavajte se na ovakve poteze po novim pravilima. Denver i Sota su samo medju prvima koji su morali da biraju koga ce da se odreknu. Edited October 5 by Radalek 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 5 Share Posted October 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 5 Author Share Posted October 5 45 minutes ago, Radalek said: Da su mu dali ugovor ne bi imali o cemu da razmisljaju, Gordon bi otisao sledece godine. Naravno da ce biti slabiji ako se ne desi da Braun ili Strawther (ili obojica) ne napreduju ali su procenili (pravilno) da im je Gordon bitniji dok je Jokic u prajmu. Ponovo kazem, navikavajte se na ovakve poteze po novim pravilima. Denver i Sota su samo medju prvima koji su morali da biraju koga ce da se odreknu. pa kazem, uvek mogu odraditi trejd nakon sezone. porter i/ili kcp bi mogli biti trejdovani nakon zavrsetka sezone. a gordon nije neki all-star da ne kazem superstar kome cela fransiza mora da se prilagodi. prvo i on sam bi mogao da sutne iznad 30% za tri, cisto ako zeli tih 30+ miliona a i da se sto manje oseti odlazak popea. minnesota je imo odradila vrlo odlican posao sa trejdom townsa. eto taman da i murray vidi da nije toliko untouchable kako mozda misli. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 6 Author Share Posted October 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted October 6 Share Posted October 6 kam to red star bro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 7 Share Posted October 7 sto se denvera tice, ja bih rekao da njih ove sezone ocekuje konacna odluka na temu mpj ili ce postati to sto moze da bude, i da to isporucuje konstantno, ili ce biti trejdovan u tom kontekstu, imalo bi mi smisla da se zadrzi kcp i ide all-in, jer sa pravim mpj i kcp to jeste ekipa za najvise domete ovako su se odrekli kcp-a a odluka na temu mpj ih svakako ceka nit tamo nit ovamo, bezveze 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted October 7 Share Posted October 7 Ako se po jutru dan..itd, onda se Milvokiju lose pise.Izgubi i Denver dve pripremne, ali protiv Sampiona,a ovde jbn Detroit ih demolirao..uostalom, finale Boston-Okc, pa nek ide zivot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts