Jump to content

Recommended Posts

Dobro dali su dva pika ali se nekako preskače da su i dali Dajsona Denijelsa koji je zanimljiv prospekt i ne tako davno top 10 draft pik i to na dosta jakom draftu, u Pelikansima je imao slabu minutažu a realno ako mu razviju malo ofanzivnu igru i daju mu veću ulogu nego u NOP može da bude to brutalan posao Atlante. 

Edited by Bobby Shurda
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, Miki28 Teoljub said:

 

 

Ne vide im se noge koliko su se duboko zavukli. Jos batica objasnjava "sto su ga izabrali" a svi znaju.

Konačno da neko od zvaničnika objasni crveno na belo zašto. Lepo je videti i čuti da se naporan rad isplati. Bravo broni.

Edited by HAMMER
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Baš je jak hejt na Bronija, mene podseća na Mekbrajda malo tako da bi u teoriji mogao da bude koristan igrač u NBA da je imao normalan razvoj kao ovaj, npr. jedno godinu dve g-liga... ali nema se vremena za to moraju tatka da snime sa sinom na terenu. 

Link to comment
Share on other sites

Znači propada veliki plan Golden Stejta, a verovatno su bili škrti na draft izborima. Džabe su produžili sa CP3 na još dva dana. Sada Voriorsi i nemaju neku alternativu, možda Mičel, ali on je skuplji.

 

Možda im ostaje još Lavin.

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

 

Tuzno. Morao je ostati do kraja karijere u Warriorsima.

Vrvt Orlando ili Dallas.

 

Edit: Ipak javljaju da su Lakersi, Klipani i Dallas 3 tima koji su bas zainteresovani za Klaya.

Pisi LAL ili LAC. ORL i DAL su tu da malo cijenu dignu ka i vazda, al zna se da nece ovaj mrdat nidje iz Kalifornije.

Link to comment
Share on other sites

Ne pomenu niko da je DLO exercisovao i prihvatio player option od 18.5 milki sto je ok cena za njega. Da se uzdamo u zdravlje Vincenta i Vanderbilta ove sezone. I pominje se mogucnost da Bron uzme pay cut, jer drugacije nam opcije nisu previse otvorene za jace igrace. U sustini, vracaju se i Wood i Redish, jedino nista nema za Princa. Mozda ne bi bilo lose i vratiti ga ako hoce da igra za minimalac, vise i ne vredi...

 

Nju Orlins dobro prosao u trejdu. Resili su i pitanje plejmejkera i sada imaju dosta kvaliteta u timu. Problem je sto CJ propada sve vise, a ne znam Jonas da li ce im se vratiti. Ali kad covek pogleda - Dejounte-Herbic-Marfi-Ingram-Zion -> ozbiljne atlete su u pitanju. 

 

Ekipe idu prilicno jako, pojacavaju se, vec je bilo par ozbiljnih trejdova.... Ko ce iscekati novu sezonu.. Moracemo da se zadovoljimo olimpijskim turnirom da ubijamo vreme. 

Link to comment
Share on other sites

malo sam zaludan a nikako da isčekam početak slobodne agencije pa da probam da napravim kratak recap drafta... a vi slobodno dodajte svojih 5 para

 

1. rizaše u atlantu - eto ispade on najveći talenat inače mršavog drafta, sin rastamana iz rasinga. dobro gađa trojke, u principu sve napadački mu je kul osim finiširanja na samom obruču. tek u francuskom plejofu je objasnio i tu se popeo na prvog pika. odbrambeno obećava a to atlanti najviše treba. još je i SF, stari atlantin fetiš.

 

2. sar u vašington - centar defanzivac, veoma pokretljiv pa može i na PF, voli pikenpop, ume i driblingom da probije. van reketa nije opasan a voli da opaljuje. leva ruka mu je problem. nije hteo da ide kod atlante na workout, izgleda da se obećao vašingtonu, koji (očekivano) razjebava ceo roster. nek im je sa srećom.

 

3. rid šepard u hjuston - kombo bek trojkaš, visok IQ, dobar defanzivac i ako popravi dribling može i na pleja. taman ono što je hjustonu trebalo. jedine mane su što je relativno nizak (188) i loše reaguje na pritisak. ako klikne sa ostalima biće zajebani kao kratko ćebe.

 

4. stefon kasl u san antonio - kombo bek, u srednjoj školi igrao pleja, na koledžu i ne baš. voli da probija i finišira i deli pasove. šut spolja upitan, defanziva dobra i mogao bi da bude vođa tima, ali nigde nije elitan... pa da vidimo može li da uskoči u cipele pleja kakvog je pop hteo.

 

5. holand u detroit - niko ga nije video u top 10 i ne kapiram ovaj izbor. detriotu treba šut spolja očajnički, po mogućnosti neki visoki igrač. ovo je lik koji je eksplozivan i voli jako i do samog kraja, voli da baci pas i dobar defanzivac. šut upitan, bacanja loša, slabija ruka loša. šta li su ovi nesrećnici hteli, da konačno pokupe nekog mentalno stabilnog i borbenog? jbg, ko se na beglija i vajzmena opeče i u jogurt duva.

 

6. salaun u šarlot - PF koji je rastezač patosa™ i atletski frik. šut spolja je skoro nabacio, u odbrani obećava, voli da ga hrane lob pasovima ali tek treba da se sprijatelji sa loptom. bacanja loša, ume da brlja na obruču, ima tu posla oko njega. šarlotu se ne žuri, odabrali tu visok plafon™ a kod publike mogu još malo da se vade na džordanovu senu koja šeta hodnicima, plašeći gospodu.

 

7. klingan u portland - neki su klingana videli u detroitu, centara nikad dosta, vlade znae. kakav bi nervni slom silver dobio jujuju, oduzeo bi im pika sledeće sezone. portland je izgleda digao ruke od ejtona, treba im odbrana i samo odbrana, na svim pozicijama. ovaj je centarčina koji pod košem radi sve. raspon ruku, može i sekvoju da zagrli, blokira i bez skoka, kuca sve (sa obe ruke), pritom nije spor. eto, reket su sredili.

 

8. dilingem u san antonio pa fwd u minesotu - izgleda da SA nije bio zadovoljan ponudom u ovoj klasi pa su uzeli pika i swap. možda su mogli i više da izmuzu. vuci su tražili beka sa plejmejkingom i šutem, i šut su dobili. ovaj je oniži plej skorer koji bi trebao konlija da pošalje u penziju. dobar trojkaš, ne baš i kreativac (ali eto obećava), voli da luduje po terenu i IQ mu je upitan, pogotovo defanzivni. voli minesota budale, šta ćeš. 

 

9. zek idej u memfis - između ostalog tražili su zamenu za adamsa, tako da JJJ može nazad na PF-a. boban visina, cenim da je brži ali ne preterano, vozaće ga u PNR i PNP, ali barem neće mahati pištoljem, elem, kanađanin je. lepo gađa floutere i horoge, dobar paser, ne gubi lopte lako. sa srećom.

 

10. kodi vilijams u jutu - buraz mu je u oklahomi, možda je mogao i sa više pozicije da ode ali - povrede. on je krilo sa plejmejkingom, dobro čita igru, šut spolja je klimav ali i brat mu je kasnije postao dobar u tom segmentu. u principu nema nijednu manu, osim atletike, ali samo mu je plejmejking elitan. ejndž juri visoke plafone™ i ne žuri mu se.

 

11. buzelis u čikago - doveo karnišovas svog zemu a vi se i dalje smejete divcu. isplakao nam se matas na draftu, da li se nadao 4-5 piku ili šta, ne znam. ćuti jebote, izbegao si metak zvani detroit. 
ovaj je po difoltu vlažan san mnogih GM-ova: PF trojkaš, visok IQ, evropljanin poreklom, dobar paser, dobar IQ, može i na SF jer ima tehniku, pristojan defanzivac... i zli ameri ga low-ball-uju sa 11. mestom. ipak, dobio je etiketu niskog plafona™, šut ga ne sluša uvek, ume da prodaje lopte, beži od dodira sa znojavim telima i slabija ruka mu je ... slaba.

 

12. topić u oklahomu - sve znate, nema šta tu posebno da dodajem.
probaće da ga upare sa SGA, pa ako ne uspe, ide kao i gidi. oni su i tražili pleja koji nije plej.
nije mi se dopalo što tamo ide, ali minute će dobiti... loptu u ruke, možda.

 

13. pornićar™ u sakramento - ovde moram da budem pristrasan, mislim da će ovaj stvarno biti jebač i high-end rotacioni igrač u najgorem slučaju. meknir je prvo tražio defanzivu ali nije hteo da se zajebe kao sa devionom mičelom kojem su se svi odmicali po nekih 5 metara. atletika je tu, voli da trči i uklapa se u brzu igru koju kingsi forsiraju, iako ima samo 190 dobar je na obruču, dobar skakač i bloker zbog raspona ruku. nije sebičan, šut spolja je nabacio u minuloj sezoni. handling mu je loš, loše reaguje na pritisak i NBA trojka bi mogla da ga vrati na fabrička. očekivao sam nekog SF/PF, ali kul sam.

 

14. bab karington u portland pa fwd u vašinton - ovaj baobab je iskočio posle workout-ova. radi se o pleju koji voli poludistancu, brz je, voli da navuče dva defanzivca i šalje pasove ali na obruču slab, za 3 poena slab. fali mišića, fali i odbrane. poslednje lutrijsko mesto je zaslužio svojim plafonom.

 

 

 

ako smognem snage sutra, pišem i za ostatak prve runde

Edited by ljutikrilo
slovo
  • Like 4
  • Thanks 5
Link to comment
Share on other sites

DeAndre Jordan, Nuggets Agree To One-Year, $3.6M Deal...

lol čemu ovo... zar nisu draftali nekog centra? garant ce onda onog Nnajija pokušati utopiti nekome....

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, MC Thunder 2 said:

Veceras pocinje za mene najzanimljiviji deo NBA lige, nadam se pokojoj bombi i dosta "škk to radite" poteza klubova.

Ne ocekujem da bude previse zanimljivo kao ranijih sezona,jednostavno novi CBA je dosta vezao ruke sto se tice tih bombi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...