Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Sombor Shuffle said:

Jokic je kriminalno los u odbrani veceras. Ne znam dal je imao 2 pristojna poseda na toj strani za ceo mec. Koristan koliko i stolica.
Sreca pa dominira sa druge strane.

Ispod koša ni ruku da podigne.

Posted
11 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Sramota sta radi Lebron, batica digao ruke

Prvi je Rivs u 2pol digao ruke, Rasel nije dosao na utakmicu, ocekivati od 40godisnjaka da trecu utakmicu vuce kao konj malo je nerealno.

Dejvis napunio Jokaru.

• Like 1
Posted

MPJ-u treba skinuti kapu, kako je izgledao u bubble-u i kako izgleda danas - u pitanju je fantastična transformacija. On je uspio od totalno glupog igrača da postane pristojno pametan, što je prilično rijedak slučaj. Otuda je zahvaljući svojoj visini, atletici i sjajnom šutu postao vrlo važan igrač šampionske ekipe. Ja sam bio najveći skeptik po tom pitanju i drago mi je što nijesam bio u pravu. :Hail: 

• Like 25
  • Thanks 2
Posted

Lejkersi se predali i potpuno raspali, tockovi otpali. Da su odigrali na 80% kao prve 2, ovo bi bio egal u najbolju ruku, po Denver tj.
Denver mora bolje, veceras su neke stvari funkcionisale kako treba, ali ovaj rezultat je najvecim delom posledica MPJ partije i totalnog raspada Lejkersa.

Posted (edited)

Samo svi smo mi kukali na tipicnu krađu jezerdžija pri dovođenju Reevsa kako je doveden ispod cjene... al gledajuci ga on i jest taman igrac za ove pare... cak je nazadovao od prosle godine... nista posebno...

Edited by Nenson
  • Like 1
Posted

Sramtani su, bukvalno hajp ni oko cega.

Denver se igra, ajd sto se igra sa 2 ol stara, od kojih je jedan najbolji posle Dzordana, nego se igraju sa ugledom najuspesnijeg kluba.

Posted

E moj Brone, 6 godina si bacio na Dejvisa i obećanja Pelinke. Neka mu je sa srećom ta dva pika prve runde što je čuvao za leto. Budućnost će reći svoje da je to bio glup izbor, posebno imajući u vidu da su nesposobni da biraju na draftu.

Dejvis naravno u poslednjoj četvrtini samo ima jedno pogođeno bacanje. Džaba njemu što sabije prvo poluvreme i nešto malo u trećoj kada se traži, nema ga. To da bude buduće prvo ime Lejkersa? Kad bi se šalili.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Luchifer89 said:

Kaže ova morončina sa Arene - ne može AD sve sam, pa nije on autobot!!!

Rekao je automot