Dracarys Posted April 26 Share Posted April 26 I da smo dobili Game 2, ova ekipa nema kvalitet da prođe Nagetse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted April 26 Share Posted April 26 Jokic je kriminalno los u odbrani veceras. Ne znam dal je imao 2 pristojna poseda na toj strani za ceo mec. Koristan koliko i stolica. Sreca pa dominira sa druge strane. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 26 Share Posted April 26 Opa, Dejvis 30 poena. Ali smo pred poslednjom četvrtinom, zatvaraj radnju za danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted April 26 Share Posted April 26 1 minute ago, Sombor Shuffle said: Jokic je kriminalno los u odbrani veceras. Ne znam dal je imao 2 pristojna poseda na toj strani za ceo mec. Koristan koliko i stolica. Sreca pa dominira sa druge strane. Ispod koša ni ruku da podigne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted April 26 Share Posted April 26 Redži taman nešto odigrao i povredi se, valjda nije ništa ozbiljnije klupa je ionako kratka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted April 26 Share Posted April 26 Holidej 4 otvorene trojke - 4 cigletine. Daj nekog od onih rukija, Dzulijan barem trojku zna da ubaci, ako nista drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 26 Share Posted April 26 11 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Sramota sta radi Lebron, batica digao ruke Prvi je Rivs u 2pol digao ruke, Rasel nije dosao na utakmicu, ocekivati od 40godisnjaka da trecu utakmicu vuce kao konj malo je nerealno. Dejvis napunio Jokaru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 26 Share Posted April 26 MPJ-u treba skinuti kapu, kako je izgledao u bubble-u i kako izgleda danas - u pitanju je fantastična transformacija. On je uspio od totalno glupog igrača da postane pristojno pametan, što je prilično rijedak slučaj. Otuda je zahvaljući svojoj visini, atletici i sjajnom šutu postao vrlo važan igrač šampionske ekipe. Ja sam bio najveći skeptik po tom pitanju i drago mi je što nijesam bio u pravu. 25 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 26 Share Posted April 26 Otvorenu trojku ne mogu pogoditi ali zato necu ni odbranu da igram. Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 26 Share Posted April 26 Nadam se da će Bronu naredna utakmica biti poslednja u TOP2 najodvratnijem klubu u NBA. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 26 Share Posted April 26 Denver nocas igra lepse, tecnije i bolje u odbrani bez Jokica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted April 26 Share Posted April 26 MPJ poludio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 26 Share Posted April 26 2 minutes ago, Dracarys said: Nadam se da će Bronu naredna utakmica biti poslednja u TOP2 najodvratnijem klubu u NBA. Dobro bi bilo da je ovo poslednja i da vas vise ne gledam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 26 Share Posted April 26 Just now, Miki28 Teoljub said: Dobro bi bilo da je ovo poslednja i da vas vise ne gledam. Ma ko će tebe da gleda 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 26 Share Posted April 26 Treba biti umjetnik pa 3 utakmice imati dvocifren plus i sve 3 izgubiti. Cirkus od fransize, ide lagana metla kako i zasluzuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 26 Share Posted April 26 Sramni Japanac, ni polaganja a ni bacanja ne moze da da Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 26 Share Posted April 26 Al Russell kralj nakon G2 kmecao zbog jednog nedosudjenog faula i najavljivao neke pobjede sa laganih 0 od 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted April 26 Share Posted April 26 Lejkersi se predali i potpuno raspali, tockovi otpali. Da su odigrali na 80% kao prve 2, ovo bi bio egal u najbolju ruku, po Denver tj. Denver mora bolje, veceras su neke stvari funkcionisale kako treba, ali ovaj rezultat je najvecim delom posledica MPJ partije i totalnog raspada Lejkersa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenson Posted April 26 Share Posted April 26 (edited) Samo svi smo mi kukali na tipicnu krađu jezerdžija pri dovođenju Reevsa kako je doveden ispod cjene... al gledajuci ga on i jest taman igrac za ove pare... cak je nazadovao od prosle godine... nista posebno... Edited April 26 by Nenson 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 26 Share Posted April 26 Sramtani su, bukvalno hajp ni oko cega. Denver se igra, ajd sto se igra sa 2 ol stara, od kojih je jedan najbolji posle Dzordana, nego se igraju sa ugledom najuspesnijeg kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 26 Share Posted April 26 Kao da gledam jednu te istu utakmicu Lal vs Den . 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 26 Share Posted April 26 Kaže ova morončina sa Arene - ne može AD sve sam, pa nije on autobot!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 26 Share Posted April 26 E moj Brone, 6 godina si bacio na Dejvisa i obećanja Pelinke. Neka mu je sa srećom ta dva pika prve runde što je čuvao za leto. Budućnost će reći svoje da je to bio glup izbor, posebno imajući u vidu da su nesposobni da biraju na draftu. Dejvis naravno u poslednjoj četvrtini samo ima jedno pogođeno bacanje. Džaba njemu što sabije prvo poluvreme i nešto malo u trećoj kada se traži, nema ga. To da bude buduće prvo ime Lejkersa? Kad bi se šalili. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 26 Share Posted April 26 1 minute ago, Luchifer89 said: Kaže ova morončina sa Arene - ne može AD sve sam, pa nije on autobot!!! Rekao je automot Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 26 Share Posted April 26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts