orionbre Posted February 23 Share Posted February 23 1 hour ago, Milko Miller said: Bas me zanima gde je sledeća stanica za Pokusevskog. Ja lično ne verujem da će drugi NBA tim probati eksperiment Poku. Ja ga nekako i ne vidim sa bitnom ulogom u nekom Evroligasu. Toliko je sve to još nedefinisano oko njega, i sto se igre i tela tiče. Ali dobro zaradio skoro 15 miliona u Oklahomi, može da izabere sledeću stanicu bez finansijskog pritiska. Partizan. Mozda ga i Oli uzme, al ne vidim neku trecu opciju. 11 hours ago, Gaga said: Ovaj Max Christie ni u Crnokosi ne bi mogao,zidao je kuću celu tekmu. Al bi se uklopio u Crnotravu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 23 Share Posted February 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted February 23 Share Posted February 23 13 hours ago, DameTime said: Cela izjava postoji u kontekstu da je prošle godine rekao kako je to Giannis, a sada kaže da je to on sam, da veruje za sebe da je najbolji svaki put kad izađe na teren. Dakle, izgradio je neko zdravo samopouzdanje jer i te kako ima igru kojom može da podrži to što je izjavio. Meni je više muka od forsiranja lažne skromnosti među igračima. Verovati u sebe i svoje veštine nije ništa loše. U 21. veku računam na to da smo svi koliko-toliko funkcionalno pismeni i da nećemo diskutovati na nivou klikbejt naslova. Pošto je ESPN turio ovaj naslov da bi se ljudi popalili u komentarima kako on nije najbolji igrač. Ma šta je on osvojio, nije ni u top 10 najboljih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 23 Share Posted February 23 6 hours ago, Horium said: Poku otpao, a nema @uini da ga brani. Mislim da ce makar jos neki tim da proba sa njim. Realno, Sarlot ili neki drugi tanker imaju lufta da mu daju jos sansi a da ih to ne kosta. Jadan onaj koga uini brani i kinez hrani. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 24 Author Share Posted February 24 bol bol takeover Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24 Share Posted February 24 Protiv Kingsa mu je falila 1 asistencija ali vcrs je uspio, 5x5. Brutalno 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 24 Share Posted February 24 8 hours ago, Nugetlija said: Ma šta je on osvojio, nije ni u top 10 najboljih. https://www.rookieroad.com/handball/top-10-mens-handball-players-all-time-0312747/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted February 24 Share Posted February 24 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24 Share Posted February 24 Sjede Vasa da odmori 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 24 Share Posted February 24 Bilo malo nekih carki veceras. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted February 24 Share Posted February 24 Jokić standardno diže formu nakon all stara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24 Share Posted February 24 "Pre četiri godine je došao ovde, prolazio je kroz naš program. Bio je, očigledno veoma mlad, zelen, fizički, nikad nije igrao ovde. Mislim da nikada nije razumeo svoju igru kao profesionalni igrač. Iako mislim da je napredovao, nismo našli konstantnu ulogu za njega ove sezone", rekao je Dagnolt i dodao: "Ali, on je još jedan momak za koga navijamo, u koga verujemo, i cenimo njegovu posvećanost našem programu tokom njegovog vremena ovde i želim da i on to zna". Ovo mi je bas bzvz izjava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 24 Share Posted February 24 (edited) 31 minutes ago, Miki28 Teoljub said: "Pre četiri godine je došao ovde, prolazio je kroz naš program. Bio je, očigledno veoma mlad, zelen, fizički, nikad nije igrao ovde. Mislim da nikada nije razumeo svoju igru kao profesionalni igrač. Iako mislim da je napredovao, nismo našli konstantnu ulogu za njega ove sezone", rekao je Dagnolt i dodao: "Ali, on je još jedan momak za koga navijamo, u koga verujemo, i cenimo njegovu posvećanost našem programu tokom njegovog vremena ovde i želim da i on to zna". Ovo mi je bas bzvz izjava. Malo se gubi u prevodu, evo cele izjave. Moj prevod boldovane rečenice: nije imao dobro razumevanje svoje igre kao profi igrač. Edited February 24 by Darko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24 Share Posted February 24 Najpotcenjeniji superstar ikada. Bio bi vrhunski matchup ali Timi je ipak two-way igrac. Covjek je bio zberina i u napadu i u odbrani 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 24 Share Posted February 24 27 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Najpotcenjeniji superstar ikada. Bio bi vrhunski matchup ali Timi je ipak two-way igrac. Covjek je bio zberina i u napadu i u odbrani 100%. Jokić je od njega dosta stvari pokupio, mada je Nikola za napad ipak tata mata za Duncana. Za odbranu je obrnuto. Slažem se, bio bi baš vrhunski matchup. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 24 Share Posted February 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 24 Share Posted February 24 Nisam sasvim siguran da ce ova disfunkcionalna grupica gradjana uspeti da pregura play-in. Stragl iz ril. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24 Share Posted February 24 20 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nisam sasvim siguran da ce ova disfunkcionalna grupica gradjana uspeti da pregura play-in. Stragl iz ril. Finalisti zapada igraju sutra u 21.30. Vidimo se👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted February 24 Share Posted February 24 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted February 24 Share Posted February 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 24 Share Posted February 24 Preporuka za film o Giannisu, neverovatna priča koja objašnjava njegov mentalitet u košarci, ali i to zašto uvek svuda "vuče" braću za sobom. Od sina grčkih imigranata koji je prodavao stvari na plaži do najboljeg igrača NBA. People might say I am one of the best players in the NBA right now, but I don't see it. I am just a hardworking guy who is trying to survive, because I am too scared of going back. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 24 Share Posted February 24 3 hours ago, SteveFrancis#3 said: Nisam sasvim siguran da ce ova disfunkcionalna grupica gradjana uspeti da pregura play-in. Stragl iz ril. moram priznati da sve teže shvaćam odluke Vogela. a bogami ne bi trebao biti pošteđen kritike ni k Kevin Young kao prvi asistent i osoba zadužena za napad. ok je nismo odigrali kompletni niti 20tak utakmica ali da nakon skoro odigranih 60 utakmica ti nemaš ideju šta i kako u ključnim momentima i četvrtim četvrtinama nego dozvoljavaš bjesomučno ispucavanje šta KD šta Bookera iz mogućih i nemogučih pozicija a bez akcija za daleko najboljeg šutera u timu, Graysona to definitivno ide na dušu HC i njegovom osoblju. Ja zaista obožavam KD kao igrača ali kad vidim njega kako organizira napad i vodi loptu sa svoje polovice u visokom driblingu ja dobijem ošpice. ne znam šta je u glavi Vogela ali ovo definitivno nije PO košarka. ovako mogu basket pikati ispred zgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted February 24 Share Posted February 24 1 hour ago, DameTime said: Preporuka za film o Giannisu, neverovatna priča koja objašnjava njegov mentalitet u košarci, ali i to zašto uvek svuda "vuče" braću za sobom. Od sina grčkih imigranata koji je prodavao stvari na plaži do najboljeg igrača NBA. People might say I am one of the best players in the NBA right now, but I don't see it. I am just a hardworking guy who is trying to survive, because I am too scared of going back. Tebi su svi najbolji osim Jokića. Samo čekaj playof Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 24 Share Posted February 24 6 hours ago, Miki28 Teoljub said: Najpotcenjeniji superstar ikada. Bio bi vrhunski matchup ali Timi je ipak two-way igrac. Covjek je bio zberina i u napadu i u odbrani Najpotcenjniji? Prilicno sam siguran da je planetarni konsenzus kako je Timmy najbolji PF svih vremena. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 24 Share Posted February 24 2 hours ago, Nugetlija said: Tebi su svi najbolji osim Jokića. Samo čekaj playof Čekamo ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts