bodo Posted February 11 Share Posted February 11 1 hour ago, freethrow said: Pozdrav za Feničane izgleda da je bila sjajna bitka. Je, back and forth cijeli meč. Mislim da niti jedna ekipa nije imala predmost veću od 7 poena sa stalnim izmjenama vodstva i izjednačenjima.sa jedne strane Beal tragičar jer je promašio otvorenu trojku za +5 na 3s do kraja a zatim ispao na inbound pass za Currya koji skoro sa parkinga pogađa match winner. Tako je to negdje dobiješ a negdje izgubiš. Uglavnom PO match po intenzitetu i neizvjesnosti. Ratnici su u dobrom momentumu u zadnjih desetak mečeva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 11 Share Posted February 11 Odgledah utakmicu, nekoliko baš skandaloznih odluka sudija u korist Feniksa. Dobar smo ekipica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 11 Share Posted February 11 6 hours ago, freethrow said: Pozdrav za Feničane izgleda da je bila sjajna bitka. 2 hours ago, freethrow said: Odgledah utakmicu, nekoliko baš skandaloznih odluka sudija u korist Feniksa. Dobar smo ekipica. That escalated quickly 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 11 Share Posted February 11 5 hours ago, bodo said: Beal tragičar jer je promašio otvorenu trojku za +5 na 3s do kraja a zatim ispao na inbound pass za Meni ovo baš nije jasno, ići na presečenu u toj situaciji, plus da niko drugi ne prepozna situaciju i krene napred. Baš amaterski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 11 Share Posted February 11 38 minutes ago, realno *w said: Meni ovo baš nije jasno, ići na presečenu u toj situaciji, plus da niko drugi ne prepozna situaciju i krene napred. Baš amaterski. Kaže u svoju obranu da ima problema sa perifernim vidom noseći ovu zaštitnu masku. Još veća glupost je da Vogel ostavlja njega i EG za obranu tog zadnjeg napada a ne recimo Bola na inbound pass i O'Neala na Stepha. Plus Phoenix je imao još jedan mali faul. Glupost na glupost i vidi se ishod. Čudan je Vogel sa nekim svojim odlukama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 11 Share Posted February 11 Pogledah sinoć Dalas OKC. Dalas uradio fantastičan posao sa Gefordom. Dobili baš ono što im je trebalo, na 3 godine, po vrhunskoj ceni. Sa druge strane, potpuno sulud potez Prestija da ne pretvori jednog ili dva od ovih 428 pikova što imaju, u još jednog visokog igrača, po mogućstvu nekog malo jačeg od Houmgrina. Mislim da će ih to koštati neke ozbiljnije uloge u plejofu, već ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted February 11 Share Posted February 11 Kako su dobri ovi dresovi Majamija,crna garnitura... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted February 11 Share Posted February 11 I ovaj Sabonis se kurči s asistencijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 12 Share Posted February 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 12 Share Posted February 12 Ne znam zašto Denver nije pojurio Dinwiddiea, značio bi im svaki pismen igrač za klupu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 12 Author Share Posted February 12 imao je veci ugovor od mle-a ako se ne varam, sto znaci da ga denver nije mogao dovesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 12 Share Posted February 12 2 hours ago, Chaos Is Me said: Ne znam zašto Denver nije pojurio Dinwiddiea, značio bi im svaki pismen igrač za klupu. Nuggetsi su preko 1 aprona sto znaci da ne potpisati igraca koji je waive-ovan a imao platu vecu od MLE, ne mogu dovesti igraca u S&T i u trejdovima plate moraju da budu skoro pa ujednacene, dozvoljeno je 10% razlike u odnosu na standardnih 25%. Pored Nuggetsa tu su i Heat prelo 1 aprona a Klipani, GS, Bucksi, Sunsi i Celtcisi su preko 2 aprona. Dinwiddie je imao platu oko 20 miliona, tako nesto. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 12 Share Posted February 12 Hvala na objašnjenju. Kojeg igrača posle buy outa bi Nuggetsi mogli da angažuju shodno salary cap pravilima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted February 12 Share Posted February 12 Sve one kojima je plata za ovu sezonu bila ispod MLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 12 Share Posted February 12 Danas sahrana Dekiju, Steve Kerr i strucni stab su dosli na sahranu. To pokazuje koliko je cijenjen Deki kod njih. Klasa od organizacije, respect. 21 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted February 12 Share Posted February 12 usred sezone 6000km 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 12 Share Posted February 12 Rispekt za potez. Očekivao sam tako nešto kada sam video za kada je zakazana sahrana i kada sam proverio raspored GSW. Uklapa im se da ne gube previše utakmica, tako danje sigurno dogovarano sa njima. Gospodski potez organizacije. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 12 Share Posted February 12 Veliki respekt za Kerra. Boli gledati slike Dekijeve sahrane, nema tu neke preterane pravde ali deluje ipak nepravedno - svako od nas je izgubio neku voljenu osobu prerano i zna da tu nema neke filozofije, surovo je. Kakva je gromada bio nas Deki, vidi se po listi ljudi koji su mu odali pocast. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 12 Share Posted February 12 Daj Boze da je Stein u pravu👏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 12 Share Posted February 12 6 hours ago, Chaos Is Me said: Hvala na objašnjenju. Kojeg igrača posle buy outa bi Nuggetsi mogli da angažuju shodno salary cap pravilima? tadiju dragicevica 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 12 Share Posted February 12 7 hours ago, Chaos Is Me said: Hvala na objašnjenju. Kojeg igrača posle buy outa bi Nuggetsi mogli da angažuju shodno salary cap pravilima? Od onih dostupnih vec sada, isticu se House i Galinari. Mislim da sam negde nacuo da se Nugetlije ostre na Delon Wright-a, ali on je jos uvek Wizard iirc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) @alpaka Bereta Sida Ham masterclass u najavi🤣🤣 Edited February 12 by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 12 Share Posted February 12 4 hours ago, HAMMER said: tadiju dragicevica A zna se da Tadija nigde ne ide bez Strahinje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) @ Denver Ni za, Evroligu niste! MPJ 11 AG 14 dJamal 3 KCP 1 Kakva, crna, Evroliga, ni za Aba ligu niste! Edited February 13 by uncletima Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 13 Share Posted February 13 Femili maj es. Za uvo i mars na kapiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts