Miki28 Teoljub Posted April 1 Share Posted April 1 4 hours ago, vladaboss90 said: Hvala, cestitke i tebi na borbi, nijanse su odlucivale. Bas dobra polufinala, ovde pobeda za jednu kat, tamo nereseno. Neka i finale bude interesantno i naravno da pobedi Jokic 😄 Ipak nisam mogao nadoknadit izostanak po 1 mec Lebrona i AD a koji je Rui itekako iskoristio. Srecno u finalu👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 1 Share Posted April 1 Ladno sam u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted April 6 Share Posted April 6 Cestitke @Chaos Is Me na tituli u regularnom i plej-ofu. Prvenstveno odlican roster od starta/drafta, dobro ispracen trade deadline in RL, zasluzeno! Cestitke i ostalim momcima koji idu u A, a i nama koji ostajemo, neki smo bili tako blizu, a neko tako daleko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 8 Share Posted April 8 Drugovi, B ligaši, pozdravljam vas uz nadu da se više nećemo gledati (osim u A ligi). 🙂 Cilj je bio prvo mesto u regularci a posle šta se uradi u PO, a eto uzeh ovo lagano (gde lagano, provukao sam se i u četvrfinalu i u polufinalu volšebno). Čak sam u finalu pregazio ekipu koja ima Jokića i 3 triple doublea ove nedelje. Draft sam odradio odlično, KD je i dalje rasni igrač prve runde, Fox na granici prve i druge runde, Ingram nije imao neku mega sezonu ali odradio svoje, što važi i za Capelu koji je u definitivnom padu ali ipak može do DD žmureći. Nurkić i Lively su mi baš dali balans cele sezone da imam 3 dobra centra, mada je Jusuf znao da zatrokira a Livelyu je vrednost itekako oborio trejd kojim je Gafford stigao u Mavse. Westbrooka mi sjebao Harden dolaskom u Klipane, a Brogdona već imam nekoliko sezona u ekipama i uvek propusti bar pola sezone, ovog puta i dve trećine maltene. Dobre akvizicije sa FA su mi bili Kispert, Dosunmu i Trey Murphy. Bogdanović solidan. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 8 Share Posted April 8 (edited) @Chaos Is Me cestitke na 1 mjestu. @nlavrnja cestitke na pobjedi, bas dominantna nedelja sa tvoje strane. Edited April 8 by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted April 8 Share Posted April 8 @Chaos Is Me cestitke na tituli, apsolutno zasluzeno, nije bilo nikakve neizvesnosti. Sto se mene tice, glavni cilj ostvaren i brz povratak u A ligu na Jokicevim ledjima koji je skoro cele sezone prakticno bio jedini centar u ekipi. Ostatak ekipe zakazao u regularnom delu, ali odradili svoje kad je trebalo, posebno Dejounte i Hachimura. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 9 Author Share Posted April 9 @Chaos Is Me Svaka cast majstore na sezoni, jos jednoj tituli koju pises u biografiju i srecno sa Borivojem i ekipom dogodine. Mozda bih nesto i napravio znacajnije u fantazi karijere da nije tebe, moram priznati. Promocija nije bila toliko daleko, zavrsavamo sezonu kao peti uz nadu da cemo se i dogodine fino druziti. Kad pogledam od cega sam sve odustao u zivotu a fantazi igram 10+ godina mogu reci da mi je ovo najveci zivotni kontinuitet u necemu. Hvala svima u svim ligama sto ste tu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 9 Share Posted April 9 Hvala tebra, srećno sledeće sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 9 Share Posted April 9 (edited) @delgado ko je otisao jos u A ligu pored Chaosa? Vladaboss? Edited April 9 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted April 9 Share Posted April 9 6 hours ago, Miki28 Teoljub said: @delgado ko je otisao jos u A ligu pored Chaosa? Vladaboss? Pa ti i Nlavrnja, cetiri ekipe idu u A ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 14 Share Posted April 14 Sa zakasnjenjem cestitke svima koji su izborili plasman u a liga, pa i onima koji su uradili na neposten nacin. Takodje novima a ligasima porucujem da ocekujem da se vidimo u skorijoj buducnosti u nekim srecnijim vremenima, tacnije u a ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 3 Share Posted September 3 mogao bi polako da reaktiviras ligu @delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted September 6 Share Posted September 6 Ja sam ispao iz A tako da rokam B-viplex ove dine Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 6 Author Share Posted September 6 Bice nova tema uskoro. Moramo da vidimo ko igra sve i da se prebrojimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 30 Share Posted September 30 deder delgado namesti draft da bude u nedelju 20. u 21h npr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 30 Share Posted September 30 Magia mode on: Posto imam avionski let za Pitsburg u nedelju, ako nema niko nista protiv da draft bude 19.10.2024. Magia mode off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 1 Share Posted October 1 Zvezdinho otkud ti u Pitsburgu? Da se prijavim kao ispali clan A lige i da kazem da odustajem i prepustam mesto ako ima zainteresovanih. I prosla sezona je odigrana na autopilotu sa timom koji je draftovan autopickom, tako da nema poente da igram bas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 1 Author Share Posted October 1 Ovo komplikuje stvari. Sada ne znam da li pozvati 5og iz C lige ili vratiti 17og iz B lige. @djole A da mozda pitas nekog da ti bude coowner ? Naravno, ako zelis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 1 Share Posted October 1 Korektno bi bilo da se B liga dopunjava sa ekipama iz C koliko god ekipa trebalo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 2 Share Posted October 2 I opet: predlog da se uvede limit transfera (neka bude 100) po sezoni. Vreme je da se trgnete malo iz zonice komfora sa neogranicenim transferima... i ne - nije ogranicenje "7 nedeljno" dovoljno. Dakle, ili to ili da se uvede budzet za transfere, ovaj no limit nubizam nema smisla vise stvarno, bez namere da vredjam ikoga. Dovoljna je patnja sto se igra nazadni espn, ajde tradicija, ok razumem... ali nijedna druga "ozbiljna" liga se ne igra bez limita. Hvala na paznji. ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 2 Share Posted October 2 Za ove lige od po 20 timova mora biti više izmena, jer nema šta da se probere na FA. Ko ima 12 dobrih igrača, niko ni ne uzima sa FA. Za lige od po 14 timova je logično da je limit na četiri izmene, jer ima uvek nešto na FA, otprilike 70 slobodnih igrača više, lol 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 2 Share Posted October 2 Pa ok je da bude vise, ali nije ok da bude neograniceno. Samo za ligaski deo, 19 nedelja x 7 transfera = 133, plus do kraja plejofa 4 x 7, ukupno 161 ako se ne varam... Besmisleno bas, nagradjuje se ko klikce po ceo dan i noc, vise nego ko pokida draft. Stavite limit 100 za sezonu, pa da vas vidim koliki ste stvarno znalci. Nije fantazi slot masina pa da se klikce dok ti ne prodje... Drugo resenje bi bio budzet, pa da su svi fa uvek vejveri i da se za njih nudi posteno ko da vise, a ne ko je budan. * ko je budan u toku noci da ga prvi uzme. Dokle ce pravila da favorizuju nolajfere? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 2 Author Share Posted October 2 (edited) Pa valjda je poenta igre da sto vise menjamo i pokusavamo/pratimo. Predlog se odbija, svakako. Drugo, tesko je danas definisati pojam nolifer. Nekad je to bio neko ko igra igrice i ceo dan provodi vreme za kompom/na netu. Danas, mnogi tako zive, druze se na netu, rade od kuce i za to vreme prate i igraju takve igrice, fantazije, stagod. Cak i ako nemas prijatelje a zivis na netu, ti nisi nolifer. Pre ce toga biti neko koga nema na mrezama/netu ;D Edited October 2 by delgado 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 2 Share Posted October 2 Ja sam najjačeg FA ubo kada mi je Woj javio da je Nurkić aut za sezonu za vreme časa u autoškoli. Tada sam uzeo Eubanksa koji mi je debelo pomogao titulu da osvojim. Neko će reći da sam nolajfer, ali meni je samo dobar telefon pomogao u kombinaciji sa brzom notifikacijom i brzim reagovanjem, kompjuter retko koristim, a nemam ni kad. Nisu ni Borinju u A ligi dve titule pale sa kruške, već mi je nekoliko puta uzeo igrača ispred nosa i to sve u pristojno vreme, a ne u gluvo doba noći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 2 Share Posted October 2 Ne igram ni ja ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts