Brajant Danston Posted January 30 Share Posted January 30 Pročitah maločas na B92 da će Topić za tri četiri nedelje krenuti sa treninzima, i da neće biti potrebna operacija. Raznih je ovde priča o stepenu njegove povrede bilo, pa bi bilo zaista lepo ako bi neko iz prve ruke mogao da nam kaže kakva je situacija. Duša me boli šta taj dragulj ne igra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 30 Share Posted January 30 (edited) 33 minutes ago, Brajan Danston said: Pročitah maločas na B92 da će Topić za tri četiri nedelje krenuti sa treninzima, i da neće biti potrebna operacija. Raznih je ovde priča o stepenu njegove povrede bilo, pa bi bilo zaista lepo ako bi neko iz prve ruke mogao da nam kaže kakva je situacija. Duša me boli šta taj dragulj ne igra... Pisao sam odavno da neće biti operacije. Prva procena jeste bila najmanje 6 nedelja odsustva ako se izbegne operacija. Trenutno oporavak ide skroz po planu i vratiće se u tim nakon KRK. To je moja procena. Verujem da ni klub neće ništa ubrzavati zbog jednog kupa. Tu je taman za EL od 01. 03. protiv Bajerna. Edited January 30 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Систем те лаже Posted January 30 Share Posted January 30 Човић највероватније иде на лето, али то не значи да неће остати у кошарци. Може се вратити на место успеха, а притом не мислим на клупску кошарку. Дрчелић јесте један од кандидата да замени Човића, али фигурира још један наш бивши кошаркаш. Свакако ће бити занимљиво на крају сезоне. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 30 Share Posted January 30 Proslo je 4 nedelje od povrede, receno je 4-6 nedelje oporavka, dakle po toj proceni je ostalo 0-2 nedelje. Rekose i da ce obavestavati javnost o toku oporavka, al naravno nista od toga. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 30 Share Posted January 30 2 minutes ago, Систем те лаже said: Дрчелић јесте један од кандидата да замени Човића, али фигурира још један наш бивши кошаркаш. Pitao bih ko je taj bivši igrač ali se iskreno plašim odgovora pošto znam ko su nam bivši igrači. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 30 Share Posted January 30 27 minutes ago, Čvarkov said: Na bet365 granica na Yaga je 9.5, s obzirom kako je igrao u poslednje vreme - mala granica, a i Teo je u ponudi. To mi sve govori da će ipak igrati. Ja roknuo Yagica u plus, bio sam ubedjen da su mu podigli granicu bukvalno poklon. Teo minus idem logikom ogranicena minutaza i Bokica nas poeni i skokovi plus na 16,5. Nele tips zahvalite mi vcrs 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prasac Posted January 30 Share Posted January 30 3 minutes ago, Bobby Shurda said: Pitao bih ko je taj bivši igrač ali se iskreno plašim odgovora pošto znam ko su nam bivši igrači. Zlatko Bolic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 30 Share Posted January 30 (edited) 9 minutes ago, Cavani said: Proslo je 4 nedelje od povrede, receno je 4-6 nedelje oporavka, dakle po toj proceni je ostalo 0-2 nedelje. Rekose i da ce obavestavati javnost o toku oporavka, al naravno nista od toga. Rečeno jeste od strane kluba. Doktor je odmah rekao najmanje 6 nedelja. Ovo od 4 do 6 je bilo po principu,,ako se desi neko čudo". Lepo zvuči i da se ne zaplaše navijači. Sve je okej sa Topom to je najbitnije eto njega na parketu sa timom za 2,3 nedelje ( to je od prilike 6 nedelja kao što je i bilo očekivano) a prva utakmica protiv Bajerna. Edited January 30 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted January 30 Share Posted January 30 1 minute ago, prasac said: Zlatko Bolic. Vladimir Kuzmanovic 🙂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 30 Share Posted January 30 Ajde vratite fokus na utakmicu pred nama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 30 Share Posted January 30 1 hour ago, John Terry said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/teo-se-povredio-u-duelu-sa-ledejom-neizvestan-za-valensiju/ Ja nadjoh ovo. Plejmejker šampiona Srbije je prema informacijama iz tabora crveno-belih, povredio skočni zglob u četvrtoj četvrtini utakmice sa Partizanom u duelu sa Zekom Ledejom. Sve se dešavalo u jednoj situaciji kada je iskusni plej preuzeo krilnog centra crno-belih. Nadam se da nije nista strasno. PS. Sad skontah nesto...kad je Ledej izbacen? Pa, s kim drugim bi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 30 Share Posted January 30 22 hours ago, Čočo said: Neverovatno. Ali neverovatno. Posle naše svake jebene pobede desi nam se nešto ovako. Hoće li nas pustiti da se jednom makar dva dana veselimo i radujemo. Nadam se da je samo obična pošteda i da nije ništa ozbiljnije jer je svakako danas bio samo lagani šuterski trening. Apropo Teodosića. Čovek odmorio malo. Šta će mu šuterski trening i bez toga šuri. Idemoooo!!! 🔥🔥🔥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 30 Share Posted January 30 Večeras je Nedina utakmica 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted January 30 Share Posted January 30 2 minutes ago, Don Dusko said: Ajde vratite fokus na utakmicu pred nama. Cuj vratite fokus, imamo tempirano kada o cemu treba da pricamo? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 30 Share Posted January 30 (edited) 4 minutes ago, Don Dusko said: Ajde vratite fokus na utakmicu pred nama. Izvinjavam se u moje i u ime kolega, evo: Edited January 30 by Bobby Shurda 1 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 30 Share Posted January 30 Jel njima definitivno ne igra Davies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted January 30 Share Posted January 30 Glavni sudija ce biti Robert Lotermoser, a pomocni Emin Mogulkoc i Saso Petek 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 30 Share Posted January 30 12 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Jel njima definitivno ne igra Davies? Ne igra valjda,tako se pisalo prethodnih dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted January 30 Share Posted January 30 20 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Jel njima definitivno ne igra Davies? https://www.google.com/amp/s/www.eurohoops.net/en/euroleague/1620490/brandon-davies-valencia-euroleague-knee-injury/amp/ Kazu da je out nekolilo sedmica... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 30 Share Posted January 30 To je ogroman i nenadoknadiv hendikep za njih 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
turfan Posted January 30 Share Posted January 30 Prastajte ako je bilo https://meridiansport.rs/kosarka/nikola-topic-crvena-zvezda-nba-draft-nba-liga/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 30 Share Posted January 30 Ne igraju Dejvis i Ture, morace Inglis i Pradilja da glume centre, mogao bi Bokiboj stete da im napravi. Navodno je i Dzons upitan. Ocekujem drugaciji mec u odnosu na Baskoniju, ovi su sposobni za bas zajebanu odbranu. Ne svidja mi se sto ih je Unikaha demolirala pre neki dan u Valensiji, takvi porazi obicno izazovu reakciju. S druge strane, kod nas obicno ide hladan tus taman kad se malo poradujemo. Mog'o bi taj Neda jednom u zivotu da povuce, kad ako ne sad? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 30 Share Posted January 30 4 hours ago, Čvarkov said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 30 Share Posted January 30 (edited) Jedna anegdota pre utakmice: Pre derbija u hotelu gde su smeštene ABA ligaške sudije baš radio moj drug. I priča mi malopre. Kaže bio i Boltauzer(sudio Mega Budućnost) presekao se da nije on za derbi određen. Bili tu i ostali osim Oberkneževića. Za Majkića i Radojkovića ima samo reči hvale, kaže momci skroz na mestu ( Majkiću kupio dve zvezdaške majice za njegovog brata jer ovaj nije mogao 😂). Kaže da je Pukl toliko gadan da je ono baš baš ljigav. E sad ide zanimljiv deo. Sede svi za stolom osim Oberkneževića i dolazi drug da ih usluži. Kaže Majkić ostalima nemoj slučajno da ste maltretirali ovog dečka (druga). Smeju se svi smeje se Boltauzer. Pita ga Majkić ideš večeras(na derbi) kaže drug da ide. E sad ide najzanimljiviji deo, kaže Boltauzer,, Taman da odgledaš poslednji derbi u kome je Čović predsednik kluba". 😄 Zanimljiva izjava. Možda on zna nešto što mi ne znamo. 😂 Edited January 30 by Čočo 4 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hroničar985 Posted January 30 Share Posted January 30 Teodosic, za sada, nije u sastavu po zvanicnom semaforu iz hale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts