crni_bombarder Posted January 16 Share Posted January 16 Kad smo kod ulaznica vidim da su puštene lože i tribina B opet u prodaju. Koja je fora sa tim? Zašto se ne pusti sve od jednom? P. S. Baskonija inače bez Čioze na nas. I oni ostaju samo na CMM, Hauarda i Vanju spolja. Ide tu Kodi opet na 35 min, Cioza je njima samo teret, vrlo verovatno i gori defanzivac nego Haward, biće delovi utakmica da Vanjom i Hawardom zajedno na terenu, tu pritisak na lopti mora biti jak i ne sme se dozvoliti da se razmasu u tad.Послато са SM-A135F помоћу Тапатока 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) 45 minutes ago, Čočo said: Kad smo kod ulaznica vidim da su puštene lože i tribina B opet u prodaju. Koja je fora sa tim? Zašto se ne pusti sve od jednom? P. S. Baskonija inače bez Čioze na nas. I oni ostaju samo na CMM, Hauarda i Vanju spolja. Samo 😄 Edited January 16 by Zarco_srb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted January 16 Share Posted January 16 1 hour ago, BojanaCZV said: Prvo sam pomislila pojačanje, pa sam onda pomislila da sam banovana, ali stanje redovno 😌 Baš jedva čekam četvrtak ♥️ Хехе ниси једина 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 16 Share Posted January 16 4 minutes ago, Zarco_srb said: Samo 😄 Pa i mi imamo SAMO Tea, Yaga, Lazića i eventualno Hangu. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 16 Share Posted January 16 Sto se Baskonije tice, nadam se pobedi i lepom doceku za Duska. 44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolAAA Posted January 16 Share Posted January 16 Protiv Baskonije jako, znacice energija sa tribina, a pritom Baskonija nije ekipa poput Reala, Barse, pa da se tako lako nosi sa ovom atmosferom. Treba da ih pojedemo u atmosferi, i da dobijemo, jer je od velike vaznosti za nastavak sezone! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robins Posted January 16 Share Posted January 16 18 minutes ago, Milko Miller said: Sto se Baskonije tice, nadam se pobedi i lepom doceku za Duska. Jednako lep kao doček Radonje sa Bajernom. Da mu se čestita Nova godina i isprati sa 30 razlike. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted January 16 Share Posted January 16 Opet ceo nivo 400 pusten u prodaju 😳 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 16 Share Posted January 16 Nije ni Duško od kamena...treba ga dočekati sa ovacijama koje će pamtiti a od kojih će mu glava zujati kao šolja na banderi bar sat vremena. Ipak je uskočio kada smo bili farsa od tima sa 1-6 skorom. Teško da je moglo grdje od toga.Ako na prvom pozvanom TO krene da crta po tabli tri iksa i spoji ih jednom linijom...toeta kombinacija. 6 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted January 16 Share Posted January 16 1 minute ago, Zarco_srb said: Opet ceo nivo 400 pusten u prodaju 😳 Биће као за дерби пуно и против Басконије. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) 3 hours ago, Čočo said: Ako sam dobro čuo priprema se koreografija i za četvrtak. Dobro su se setili. Ono sa majicama ne racunam, to sam i ja mogao da smislim. Edited January 16 by Benito 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted January 16 Share Posted January 16 Slete li taj Smart vise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted January 16 Share Posted January 16 9 minutes ago, Zarco_srb said: Opet ceo nivo 400 pusten u prodaju 😳 Ovo mi nije jasno. Zasto sve karte ne puste u opticaj i kad se se sve rasproda objaviš da nema više i kraj. Ovako deo ljudi video da juče nema tek nešto malo za ložu ostalo i odustao. Sad opet ima. Isto za derbi. Redovi, te nema vise, a onda puste deo na sam dan . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted January 16 Share Posted January 16 3 minutes ago, No name said: Ovo mi nije jasno. Zasto sve karte ne puste u opticaj i kad se se sve rasproda objaviš da nema više i kraj. Ovako deo ljudi video da juče nema tek nešto malo za ložu ostalo i odustao. Sad opet ima. Isto za derbi. Redovi, te nema vise, a onda puste deo na sam dan . Psihologija mase. Kada vidis da je ostalo malo karata, pozuris da sto pre kupis kartu i budes deo spektakla, mislis da ce biti cela rasprodata. Zato se pusta malo po malo da ovaj sto kupuje uvek misli da je malo ostalo. Jos jedna od manipulacija kao i vecina stvari kod nas. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 16 Author Share Posted January 16 31 minutes ago, Benito said: Dobro su se setili. Ono sa majicama ne racunam, to sam i ja mogao da smislim. nije valjda poenta u nikad viđenoj ideji, već u efektu koji emituje inače, na teveu se skoro nikada ne snima gornja polovina arene, pa je izgledalo kao na plejof tekmi miami heata ali kontam da je u dvorani super izgledalo 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 16 Share Posted January 16 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/problemi-za-baskoniju-pred-zvezdu-ivanovic-ima-jednog-beka/ Quote Problemi za Baskoniju pred Zvezdu: Ivanović ima jednog pleja Da im ne dajete klik bezveze, u pitanju je Chiozza. 😄 Još su trolovi izjednačili kadrovske probleme CZ i Baskonije jer im ne igra vjerovatno najgori igrač u EL. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Čočo Posted January 16 Popular Post Share Posted January 16 Neka je sa srećom! 🍀 47 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 16 Author Share Posted January 16 3 minutes ago, Sector said: Da im ne dajete klik bezveze, u pitanju je Chiozza. 😄 Još su trolovi izjednačili kadrovske probleme CZ i Baskonije jer im ne igra vjerovatno najgori igrač u EL. odlazim polako sa vrha sectorove shitliste, uskoro ćemo se venčati; yess 2 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted January 16 Share Posted January 16 Zudim da vidim duel Dedolino vs Moneke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 16 Author Share Posted January 16 1 minute ago, Admiral said: Zudim da vidim duel Dedolino vs Moneke. zašto žudiš? btw, videćeš, možda te dedolino i iznenadi, ko zna. mnogo smo pogani, ne zaslužujemo ni ovih 9 pobeda, možda tri eventualno. 15 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) 15 minutes ago, Čočo said: Neka je sa srećom! 🍀 Dje je neko iz kluba da ga doceka? Dobrodosao pa u cetvrtak da sa Teom napravi malo magije💪 Edited January 16 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 16 Share Posted January 16 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Dje je neko iz kluba da ga doceka? Donrodosao pa u cetvrtak da sa Teom napravi malo magije💪 Dozet zauzet uletanjem u dm tviterašicama 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 16 Share Posted January 16 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Dje je neko iz kluba da ga doceka? Donrodosao pa u cetvrtak da sa Teom napravi malo magije💪 Iskreno, gotovo sam siguran da neće igrati u četvrtak. Debi u ABA ligi pa EL debi protiv Albe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 16 Share Posted January 16 5 minutes ago, uini said: zašto žudiš? btw, videćeš, možda te dedolino i iznenadi, ko zna. mnogo smo pogani, ne zaslužujemo ni ovih 9 pobeda, možda tri eventualno. Ni ovu temu ne zaslužuju, al jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 16 Share Posted January 16 Bliži se deo sezone koji Davidovac najviše voli. Očekujem da bude među našim najboljim igračima u narednom periodu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts