Taki Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 (edited) Tavarez ne forsira nešto ove sezone jer za to i nema potrebe.Za 21 min 9,7p uz dobre procente,za 2 67% slobodna 79% sto pokazuje da ne uzima puno šuteva. Nama će veći problem biti što ćemo izgubiti Lukin doprinos u napadu tako da bi ja gledao da Luka što manje bude na parketu kada je Tavarez.Dok je Tavarez na parketu pokušati odigrati kao protiv Olimpiakosa prvo poluvrijeme dok Fal nije počeo preuzimati, sa dosta šuteva igrača sa loptom nakon pika. Edited December 19, 2023 by Taki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 2 minutes ago, Taki said: Tavarez ne forsira nešto ove sezone jer za to i nema potrebe.Za 21 min 9,7p uz dobre procente,za 2 67% slobodna 79% sto pokazuje da ne uzima puno šuteva. Nama će veći problem biti što ćemo izgubiti Lukin doprinos u napadu tako da bi ja gledao da Luka što manje bude na parketu kada je Tavarez. Prosle god je unistio Mitrovica, jezivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 (edited) Jbg kad imamo sve same dobrice i surove profesionalce u timu. Teo i Deda batalili cigare, Neda ne izlazi, eventualno do prodavnice, Kuz i Laza izadju samo na glasanje. Ko će da izvede sad Tavaresa i pokaže mu čari noćnog života?! To bi nam završilo pola posla. Edited December 19, 2023 by Čvarkov 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Tavares nema neku brutalnu statistiku jer ove sezone pored sebe ima zdravog Poiriera za kog sam prije početka sezone rekao da bi možda bio i prvi centar takmičenja da nije Tavaresa, pa su me prozivali zbog Milutinova. Ima čovjek 1.6 blokada po meču. Biće čudo ako nešto uradimo u reketu a Tobišku i da konačno krene šut, oni sa tim mogu da žive. Meni lično ne smeta i da izgubimo 20 razlike, sramota je onako pući od Armanija kući. To što smo mi pod moranjem da tražimo pobjedu i protiv njih zbog toliko poraza je nešto drugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 2 hours ago, Karakondzula! said: Ono sto je Kampaco odigrao kod nas na kraju sezone je skandalozno. Samo sto to nije popularno misljenje jebiga. Niti smo u Evroligi sa njim u timu imali neke ekstra serije pobeda i ne znam ti ja cega. Malo na kraju u "garbage time" i utakmicama gde nije bilo rezultatskog pritiska, dok smo sminkali ucinak 17-17. Možda ima i do toga što nam je u poslednjih 9 utakmica u EL, koje je mogao da igra, trebalo 8 ili svih 9 pobeda da bismo ušli u plejof. A reći da je skandalozno to što je bio jedino šuterski lošiji u finalu ABA... Pa voleo bih da čujem koja onda reč tačno opisuje ovo što Šabaz igra kod nas trenutno, a da bude dovoljna razlika između njihovog doprinosa. Kampaco -> skandalozan Šabaz -> ________? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Kad Yago veceras pritisne Kampaca,ima gace da mu spadnu😁 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 9 minutes ago, Čvarkov said: Jbg kad imamo sve same dobrice i surove profesionalce u timu. Teo i Deda batalili cigare, Neda ne izlazi, eventualno do prodavnice, Kuz i Laza izadju samo na glasanje. Ko će da izvede sad Tavaresa i pokaže mu čari noćnog života?! To bi nam završilo pola posla. Nidje trepavice kad treba mada smo na to i navikli😀 On bi pokazao cari BG zivota kompletnoj ekipi Reala Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 4 minutes ago, Nini3112 said: Kad Yago veceras pritisne Kampaca,ima gace da mu spadnu😁 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 12 minutes ago, Nini3112 said: Kad Yago veceras pritisne Kampaca,ima gace da mu spadnu😁 Kome, Jagu? 😄 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Just now, K.Dot said: Kome, Jagu? 😄 Nadam se da nece poceti veceras sa Yagom,bila bi to velika greska,u reketi Tavares a na njemu Kampaco,ne moze dobro po nas da se zavrsi nikako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 46 minutes ago, Taki said: Tavarez ne forsira nešto ove sezone jer za to i nema potrebe.Za 21 min 9,7p uz dobre procente,za 2 67% slobodna 79% sto pokazuje da ne uzima puno šuteva. Nama će veći problem biti što ćemo izgubiti Lukin doprinos u napadu tako da bi ja gledao da Luka što manje bude na parketu kada je Tavarez.Dok je Tavarez na parketu pokušati odigrati kao protiv Olimpiakosa prvo poluvrijeme dok Fal nije počeo preuzimati, sa dosta šuteva igrača sa loptom nakon pika. Luka ce biti na 4,Bolomboy na 5...Samim tim verujem da ce biti ideja da izvlace Tavaresa gore u pik,a dole ce Luka imati prednost u odnosu na Ndiayea i Hezonju(ako ne igra Dek,Hezonja ce biti na 4 veci deo meca) 1.Facu 2.Ljulj 3.Musa 4.Hezonja 5.Tavares To ce biti petorka veci deo meca 1.Caco 2.Kozer 3.Abalde 4.Ndiaye 5.Poirie Kao igraci sa klupe...Mislim da su nam znatno vece sanse bez Deka i Rudija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 40 minutes ago, Nini3112 said: Nadam se da nece poceti veceras sa Yagom,bila bi to velika greska,u reketi Tavares a na njemu Kampaco,ne moze dobro po nas da se zavrsi nikako Ili Yago ili diva. Niposto Teo da pocinje. Ko god od ove prvopomenute dvokice da krene mora sa Nedovicem koji ce nam biti najbitniji igrac i kora da koristi ulaz maximalno kako bi opteretio odbranu Reala pa u skladu sa reakcijom odbrane da ide drive ili kick out. Inace Realu svi zivi su skoro pa u top formi, eto i taj Llull koji ne masi nista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Ako ne igraju Dek i Jabusele to nije mala stvar jer su to vrhunski igraci koji igraju na poziciji gdje mi imamo najvise problema. Jesu i dalje jaki i favoriti al daleko od toga da nemamo bas nikakve sanse. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Jabusele ne igra sigurno on je na višemesečnoj pauzi. Upitno je samo da li igraju Dek i Rudi. Ako njih dvojica ne igraju naše šanse skaču na nekih 40%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 2 minutes ago, Borky said: Ako ne igraju Dek i Jabusele to nije mala stvar jer su to vrhunski igraci koji igraju na poziciji gdje mi imamo najvise problema. Jesu i dalje jaki i favoriti al daleko od toga da nemamo bas nikakve sanse. Po meni više šanse nego na gostovanjima Panatenaikosu i Feneru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Just now, Taki said: Po meni više šanse nego na gostovanjima Panatenaikosu i Feneru. Dobicemo oba gostovanja😉 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 19, 2023 Author Share Posted December 19, 2023 48 minutes ago, Nini3112 said: Nadam se da nece poceti veceras sa Yagom,bila bi to velika greska,u reketi Tavares a na njemu Kampaco,ne moze dobro po nas da se zavrsi nikako upravo tako; baci napiera u more facu campazza, pa ako propliva, super, ako se udavi, jebiga nema potrebe taktizirati večeras, to hoću da kažem 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 1 minute ago, uini said: upravo tako; baci napiera u more facu campazza, pa ako propliva, super, ako se udavi, jebiga nema potrebe taktizirati večeras, to hoću da kažem Yago bas nikako ne moze da pomogne veceras ekipi,ja bi ga pustio nekih 7-10 minuta nikako vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Ja se uzdam samo u neko dobro naše šutersko veče. Jedino tako možemo sa njima. Da Teo, Šabaz, Neda, Rokas, Yago i Toby pogađaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Slusam Sferovu izjavu za SK, zahvalio se precedniku i eksplicitno naglasio da je Gilespi njegova zelja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Just now, fradler said: Slusam Sferovu izjavu za SK, zahvalio se precedniku i eksplicitno naglasio da je Gilespi njegova zelja. Tako se obezbedjuje dugorocni ugovor. 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 16 minutes ago, Nini3112 said: Yago bas nikako ne moze da pomogne veceras ekipi,ja bi ga pustio nekih 7-10 minuta nikako vise Yago ce imati ozb doprinos vcrs, zapamti moje rijeci. X faktor 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Insekt kaze: dobijamo ih. 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Campazzo je zbog konstrukcije prošlogodišnjeg rostera i očajne Vildozine forme u finišu sezone morao da igra ne samo plejmejkera nego i scorera i šutera, što nije njegova uloga. I tu je doprinosio koliko je mogao. Svakako da nije ni on bio u životnoj formi ali je bio najmanji problem u ekipi, sećam se da je par poluvremena skoro sam igrao protiv KKP i bio bolji od njih. Fenomenalan igrač koji je pošteno odradio svoju gažu koliko je igrao, nit je sebi dao taj ugovor a još manje je sam sebe onemogućio da igra zbog administrativnih svinjarija. Slažem se i za Vildozu da je većini navijača antipatičan, ležeran, iščupkanih obrva i ostalo ali tačno je da nas je jedno vreme uz Nedovića i Petruševa svojeručno činio kompetentnim u Evroligi. Dobar igrač ali nije najviša EL klasa jer je nestabilan. 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boki111 Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 52 minutes ago, Delija96 said: Luka ce biti na 4,Bolomboy na 5...Samim tim verujem da ce biti ideja da izvlace Tavaresa gore u pik,a dole ce Luka imati prednost u odnosu na Ndiayea i Hezonju(ako ne igra Dek,Hezonja ce biti na 4 veci deo meca) A kako mislis da ih nateras da u tom slucaju Tavares bude na Bolomboju a ne na Mitrovicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts