Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

didžej hel

Recommended Posts

Ja ne vidim kako možemo dobiti bez Jaga. Partizan bi trebao baš da se raspadne a mi da ubacimo belu tehniku što će jako teško da se desi. Očekujem da će da grizu sada, a plaši me i da će naš pristup biti lako ćemo, imamo majstoricu kući. Samo u toj majstorici ništa lakše neće biti ako Jago ne bude igrao.

• Like 8

17 minutes ago, Knipex said:

Ja ne vidim kako možemo dobiti bez Jaga. Partizan bi trebao baš da se raspadne a mi da ubacimo belu tehniku što će jako teško da se desi. Očekujem da će da grizu sada, a plaši me i da će naš pristup biti lako ćemo, imamo majstoricu kući. Samo u toj majstorici ništa lakše neće biti ako Jago ne bude igrao.

Ja ocekujem 15 razlike za Partizan, cak i ako Nedovic bude igrao. Bice tesko izvuci seriju ovako osakaceni, iako se vidi zelja i sinergija kod igraca

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 2

Dobro, ne može se uvek ni pobedjivati, ne igramo sa kk crnokosa, I ovo do sada što je urađeno u međusobnim duelima prevazilazi očekivanja.

Da smo kompletni sa Yagom i Nedovicem, verujem da bi ovo izvukli.

Ako moze Bolomboj da pomogne koliko toliko , druga bi priča bila. 

Lazarević  i Ilić su igrali preko 20 minuta, sa njima dobiti je pravo čudo. Ilić se na kraju svojski potrudio da zakuva i preda pobedu. Mitrovic takodje. Skidaju mu loptu sa glave,  maši slobodna bacanja. 

Dok je Yago bio tu , mi smo vodili i do 10 razlike, čim je on ostao van terena , potop. Pojedinci su se svojski potrudili da predaju pobedu protivniku, ali nekim čudom pobedismo.

Tako da generalno sutra ne očekujem pobedu. Tim je i onako osakacen povredama, gde su pojedinci i roviti.

Kada se ovo završi pobeda će biti ako se rešimo pojedinih igrača koji nemaju nikakve veze sa kosarkom . Lazarević,Ilic, Mitrovic, Smart, Gilespi,Toby...Bilo koji da ostane od ove ekipe biće minus.

• Like 1

E moj druze, Mitrovic nema veze sa kosarkom.. sta ti gledas...

I da dodam, svaki igrac moze dati i dao je nekakav doprinos. Nikada igraca ne treba opljunuti, ima onih sto su ga doveli i smestili u Zvezdu, pa na njih baci kamen.

Edited by Manoly
  • Like 4
  • Ha-ha 1

8 hours ago, Manoly said:

E moj druze, Mitrovic nema veze sa kosarkom.. sta ti gledas...

I da dodam, svaki igrac moze dati i dao je nekakav doprinos. Nikada igraca ne treba opljunuti, ima onih sto su ga doveli i smestili u Zvezdu, pa na njih baci kamen.

Po toj logici i Lazarevic ima veze sa losarkom , moze da se navede kako "igra dobru odbranu" a realnost je da kao i Mitrovic ne može da igra na ovom nivou koji je potreban zvezdi za rezultate , prvenstveno u Euroligi.

Momak koji igra centra, koji skok ne može da uhvati, kome skidaju loptu sa glave , koji ne može polu distancu da pogodi, slobodna bacanja, sa mehaničkim šuta koju stalno menja, nema sta da traži u Euroligi. 

Edited by No name
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Tuzno 3

1: Teodosic

2/3/4: Gedraitis, Lazic, Lazarevic

4/5: Tompkins, Ilic

5: Mitrovic

1/2/3/4/5: Deda

Znaci ovo nam je verovatno roster za veceras. Kada se pogleda da protivnik moze da igra sa npr petorkom Avramovic-Panter-Andjusic-Ponitka-Ledej + Smit, Trifunovic i Smailagic, zaista deluje nerealno da mozemo da dobijemo utakmicu, pogotovo na gostujucem terenu. Naravno, zasluzili su momci da verujemo u njih i u ovakvom sastavu, ali opet...

Mnogo bi nam znacio spreman Nedovic na 1/2, ali on i kada je spreman pitanje da li moze da odigra 30-35 minuta koliko nam je sada potrebno. Mislim da je mali Kostic u ovakvoj situaciji moranje, a ne eksperiment. Pa sve i da tih 5-10 minuta koliko bi dobio ne odigra nista, makar ce da odmori nekoga ako nista drugo. 

Bas steta za povrede Bolomboja, Nedovica i Yaga. Siguran sam da bi veceras ponovo protutnjali kroz Arenu da ih imamo na raspolaganju. 

I da, nadam se da nece biti novih povreda danas. Da docekamo majstoricu u ovom sastavu + Nedovic pa da probamo da osvojimo.

• Like 4

Teodosić neće izdržati pritisak ovakvog duela i underdoga kojeg pljačkaju gilipteri.

Znamo na šta to liči kada kuronja krene da rešava situaciju u pauzama umesto da se sabere i to reši na teži ali jedini pravi način...

...talentom, svojim uticajem na igru i fokusom.

Serbistan majkumu...prerasti ga više.

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 1

Zavisice u velikoj meri i od kriterijuma sudjenja. Ako bude kao u ponedeljak, i krenu sa onim nepostojecim faulovima, nema mi tu sta da trazimo. I naravno od suta, i naseg i njihovog, ako to nekog prokenja, u ovakvoj rovovskoj borbi, bice presudno. Nadam se jos da ovi sto su koliko toliko zdravi, ce se i pojaviti glavom u utakmici. 

• Like 1

Jako je bitno da se Mitrovic sacuva od faulova. Proslu utakmicu su mu svirane dve licne u prva dva minuta. Mozemo diskutovati da li je opravdana odluka sudija, ali on mora biti svestan da jedva cekaju da mu sviraju faul. U ovakvom rosteru on nam je posle Teodosica najkreativnija opcija u napadu i moramo ga sto vise imati na raspolaganju i koristiti. Bice perioda igre i bez Tea na parketu, pa ce i tu morati sve na Mitra da ide jer ne vidim sta drugo mozemo da odigramo. Bukvalno nam se sve svodi na Tea, Mitra, te Dedu i Gidru koji su ispodprosecni ball handleri. Zato sto vise spustati na niski post da rasteretimo spoljnu liniju od kreacije napada.

Edited by СтелаРоса
  • Like 1

1 hour ago, СтелаРоса said:

1: Teodosic

2/3/4: Gedraitis, Lazic, Lazarevic

4/5: Tompkins, Ilic

5: Mitrovic

1/2/3/4/5: Deda

Znaci ovo nam je verovatno roster za veceras. Kada se pogleda da protivnik moze da igra sa npr petorkom Avramovic-Panter-Andjusic-Ponitka-Ledej + Smit, Trifunovic i Smailagic, zaista deluje nerealno da mozemo da dobijemo utakmicu, pogotovo na gostujucem terenu. Naravno, zasluzili su momci da verujemo u njih i u ovakvom sastavu, ali opet...

Mnogo bi nam znacio spreman Nedovic na 1/2, ali on i kada je spreman pitanje da li moze da odigra 30-35 minuta koliko nam je sada potrebno. Mislim da je mali Kostic u ovakvoj situaciji moranje, a ne eksperiment. Pa sve i da tih 5-10 minuta koliko bi dobio ne odigra nista, makar ce da odmori nekoga ako nista drugo. 

Bas steta za povrede Bolomboja, Nedovica i Yaga. Siguran sam da bi veceras ponovo protutnjali kroz Arenu da ih imamo na raspolaganju. 

I da, nadam se da nece biti novih povreda danas. Da docekamo majstoricu u ovom sastavu + Nedovic pa da probamo da osvojimo.

Igra Nedovic.

• Like 3
  • WOW 1

Gazda malo vežba, da ostane u formi...

Možda i najjači komentar ispod nekog teksta, kad je kod komšiluka raspad doživeo kulminaciju pa Kaboklo zapalio - Ovo više ni Čoviću nije zanimljivo :lol_2:

4 minutes ago, Don Dusko said:

Doslo Tecinih 5 minuta. Steta sto ovako nije bio glasan posle -45.

Ajde Done, nemoj da si na kraj srca i Dalas je izgubio 49 razlike u poslednjem kolu pred PO pa veceras igra finale NBA lige. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...