elmulinho Posted May 19 Share Posted May 19 Just now, atmsfr lnČ said: Cuo sam oduzeli mu kljuceve #NoInsider Ostacu ja unutra ipak veceras, da se naspavam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted May 19 Share Posted May 19 Just now, elmulinho said: Je l' ono Sone rakijicu drzi? Normalno,samo da ne sedne za volan,napraviće opet pizdariju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted May 19 Share Posted May 19 4 minutes ago, FireKeeper said: Pazi stvarno nisu... nije to lepo. Bajduvej sto nisu napisali to i za igrace partizana, eno zakucavaju tamo u pozadini dok se pozdravljaju ostali. Kakav dzukacki portal. Zato i kazem, na stranu govnarluk od portala (posto sumnjam da su ovakav naslov imali za komsije pre svakog derbija), do sad su nasi igraci bili 100% sportisti bez mane. Nadam se da nam se ovo vise nece ponoviti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 19 Share Posted May 19 Ludaci🤣🤣🤣 6 10 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted May 19 Share Posted May 19 Insajderi,dajte snimak Tobija kako se veseli,ako nije otišao kući da se odmori 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Систем те лаже Posted May 19 Share Posted May 19 27 minutes ago, Veteran said: Nigde nisam primetio predsednika. Bio je prisitan “naslednik”. Када је председник био присутан када су они домаћини? Он је своје одрадио иза кулиса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 19 Share Posted May 19 3 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ludaci🤣🤣🤣 Jago zna malo teksta ❤️ Gile je stvarno glava 🤣🤣🤣 Laza iskusno purnja 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 19 Share Posted May 19 Yago dos Santos od 3 pleja Zvezde do MVP finala ABA lige! Kakvo smece igrac sto bi se reklo! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 19 Share Posted May 19 I coach na proslavi dobio ovacije https://x.com/nikolovski1101/status/1792328143191060741 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted May 19 Share Posted May 19 Srećno svima koji proslaviše titulu na rođendan, pa i meni xD Zadovoljština napokon! 🧹 ❤️ 4 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted May 19 Share Posted May 19 Masterclass Janisa u odbrani od pikenrola 🔥 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 19 Share Posted May 19 1 minute ago, Don Dusko said: Yago dos Santos od 3 pleja Zvezde do MVP finala ABA lige! Kakvo smece igrac sto bi se reklo! Čestitke! Ti si najviše verovao u Jaga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 19 Share Posted May 19 12 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ludaci🤣🤣🤣 Ali Yago koji igra se sa metlom. Sad ce ptz net da kaze kakvo nepostovanjeeee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 19 Share Posted May 19 Malo me nervirao polovinom sezone kada se skrivao ali vrvt posledica meceva prije toga kada je otisao u crveno sa potrosnjom. Za ovu finalju seriju kapa dolje, defanzivna klinika. Nov ugovor za sampiona 26 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted May 19 Share Posted May 19 https://ibb.co/vwpk93h 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 19 Share Posted May 19 2 minutes ago, Čvarkov said: Čestitke! Ti si najviše verovao u Jaga! Ja sam verovao otkad su ono krenule prve partije. Previse je tu energije samo treba kanalisati dobro. A uz to solidan kosarkas.Pa ako klikne a kliknulo je moze biti. :D 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted May 19 Share Posted May 19 33 minutes ago, dzakala said: Da se pokaju svi nevernici (pa i ja ako sam kad) koji su nazvali Sfera prevarom Ne znam da li je prevara, ali sigurno nije imao uspesnu sezonu pa sve i da osvoji KLS. To sto je ovde bitno sta se uradi protiv KKP i sve ostalo je samo predigra za meceve sa njima nece izbrisati 16. mesto u EL, 11-23 na kraju, 1 pobedu u poslednjih 10 kola. Koliko je ovo losa sezona dovoljno je videti kada bi se postavilo pitanje ovde koliko bi njih zelelo da i sledeca sezona izgleda ovako isto? Dakle, blamiranje u EL, ali i pobede nad KKP? 7 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 19 Share Posted May 19 5 minutes ago, Dropkick Murphys said: Srećno svima koji proslaviše titulu na rođendan, pa i meni xD Zadovoljština napokon! 🧹 ❤️ Sve najbolje! Ljubi brat! 3 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted May 19 Share Posted May 19 3 minutes ago, goldberg said: Ne znam da li je prevara, ali sigurno nije imao uspesnu sezonu pa sve i da osvoji KLS. To sto je ovde bitno sta se uradi protiv KKP i sve ostalo je samo predigra za meceve sa njima nece izbrisati 16. mesto u EL, 11-23 na kraju, 1 pobedu u poslednjih 10 kola. Koliko je ovo losa sezona dovoljno je videti kada bi se postavilo pitanje ovde koliko bi njih zelelo da i sledeca sezona izgleda ovako isto? Dakle, blamiranje u EL, ali i pobede nad KKP? Definitivno cemo zanemariti da on nije birao ovaj tim i da je od njega zapravo napravio nesto, do maksa svoje mogucnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted May 19 Share Posted May 19 2 minutes ago, goldberg said: Ne znam da li je prevara, ali sigurno nije imao uspesnu sezonu pa sve i da osvoji KLS. To sto je ovde bitno sta se uradi protiv KKP i sve ostalo je samo predigra za meceve sa njima nece izbrisati 16. mesto u EL, 11-23 na kraju, 1 pobedu u poslednjih 10 kola. Koliko je ovo losa sezona dovoljno je videti kada bi se postavilo pitanje ovde koliko bi njih zelelo da i sledeca sezona izgleda ovako isto? Dakle, blamiranje u EL, ali i pobede nad KKP? Ipak je samo donekle tačno. Sezona je loša, ali on je sa timom koji nije selektirao uspeo da nadigra po imenima bolji tim i osvoji ABA ligu. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted May 19 Share Posted May 19 Sve sto zelim sada je potpis Gidre,Tea i Treja za sledecu sezonu Trej je stvarno bio odlican,covek 2 godine nije video parket i bas finu rolu je pruzio. KLASA 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 19 Share Posted May 19 Da ne zaboravimo da se zahvalimo i nekima koji nisu bili tu: Miroslav Raduljica - sto je otisao na vreme da ne kvari hemiju... Nemanja Bjelica - sto je mogao da da doprinos makar kao TT ali nije hteo, mogao, zeleo... barem smo ga jos jednom videli u nasem dresu. Ognjen Kuzmić - sto je ispostovao klub koliko i klub njega i bez neke pompe otisao u FMP. Marko Simonovic - hvala i njemu a i Misku sto ga je sklonio pa smo barem dobili Gilespija i TTa, veci doprinos su imali od Marka. Shabazz Napier - sto je ispao pizda i otvorio nam prostor kako za Jaga tako i za Topica (da ga barem malo gledamo u nasem dresu). Dusko Ivanovic - koji je, navodno, selektirao ove igrace iznad 🙂 a znamo da barem pola nije. Mozda bi i on osvojio titulu, ko zna. 15 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted May 19 Share Posted May 19 6 minutes ago, goldberg said: Ne znam da li je prevara, ali sigurno nije imao uspesnu sezonu pa sve i da osvoji KLS. To sto je ovde bitno sta se uradi protiv KKP i sve ostalo je samo predigra za meceve sa njima nece izbrisati 16. mesto u EL, 11-23 na kraju, 1 pobedu u poslednjih 10 kola. Koliko je ovo losa sezona dovoljno je videti kada bi se postavilo pitanje ovde koliko bi njih zelelo da i sledeca sezona izgleda ovako isto? Dakle, blamiranje u EL, ali i pobede nad KKP? 'De si, brate naš ciganski? Šta sad da radimo, koju logiku da uhvatimo, jesu nas pustili, jesu tankovali, je l' bilo za predsednikov puk? Koje poređenje sa SNS-om da bacimo? Šalim se, ne zameri... Proveseli se malo, Zvezda uzela titulu, pusti filozofiju... Sve najbolje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted May 19 Share Posted May 19 Litvanac junački izginuo na srpskom bojištu. Svaka mu čast. Pod obavezno novi ugovor za brata Gidru. 42 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 19 Share Posted May 19 41 minutes ago, Kooineeperk said: Prati Doncic, slavi Petrusev, videli smo i Djenku, evo nam i Omica, i dalje mi zao sto je zbog dileja kroz sve ono prolazio... https://x.com/FabienBarthez12/status/1792307910476771605 evo i Facu Da upisemo i Lojda u spisak... i to na TTovu objavu 🙂 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts