No name Posted May 19 Share Posted May 19 (edited) 8 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Citam komentare na drustvenim mrezama i forumima i mogu samo da kazem, zalosno. Da se ljudi nasladjuju i opravdavaju takav potez a ima onih koji su u fazonu da sacekamo video snimak i da nije Nunnally kriv, kao da nismo vidjeli kako ga vata za vrat prije par dana na utakmici i da je sve ostalo samo posledica toga. Koji poraz drustva. Dno dna. Igraci i strucni stab ne treba ni da izlaze vcrs na teren jer ovo je prevrsilo svaku mjeru. Bolesnici. To su miševi u realnosti, koji su u društvu manji od makovog zrna . A zato sve to što kriju u društvu, pretoče preko tastature. Edited May 19 by No name 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noubadi importnt Posted May 19 Share Posted May 19 23 minutes ago, Sinnerman said: Zaista ne znam šta je ovoj dvojici dole u reakcijama smešno? Nema ničeg smešnog,naprotiv.Permutacija emotikona.Svakako tužno, ali ne i prvi put vidjeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 19 Share Posted May 19 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 19 Share Posted May 19 (edited) Iskusna je naša ekipa. Neće sigurno pasti na ovu foru. Ovo će biti samo dodatni sportski motiv za večeras. Ukoliko se pokaže da imaju u planu bilo kakvo izazivanje problema na terenu, ekipa se lepo povuče sa terena. Hvala Naneliju. Večeras će dobiti metlu. Ajmo momci, metlajte to. 💪 Edited May 19 by Čočo 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabljuroligbringer Posted May 19 Share Posted May 19 15 hours ago, Čvarkov said: Ma ne samo to, ja pored mozzarta više i ne prolazim, pređem ulicu. Člansku kartu odavno isekao. Šalu na stranu, velika je sramota što su glavni sponzori klubova i liga kladionice - ogledalo države. P.S. Tek sam sad skapirao tvoj nick, tečin junior ti li si? Течин првенац него шта. 🙂 29 minutes ago, Markoss said: To ce Mile da kaze, a ja cu da kazem da ce Milos Teodosic i sledece sezone nositi dres Crvene zvezde. To je saopstio Covicu nakon ove druge utakmice protiv Partizana. Sad gledam u @Guru koji cita ovaj post i prolazi mu kroz glavu trio plejmejkera - Vildoza, Teodosic, Jago, uz Nedovica na dva. Рачунај ту и мене, и ја сам кукао од почетка сезоне на такав мекан и стаклен састав спољне линије... Ајде да видимо и тај фамозни снимак из Арене па да се потврди шта се стварно десило. Због свега овога сад морамо да их победимо и да се заврши ова серија. Биће срамота ако Нанели не буде кажњен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 19 Share Posted May 19 Ovo ludilo treba da se zaustavi, stradaće neko. 15 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted May 19 Share Posted May 19 Bas me zanima sta na ovo kaze ze*ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 19 Share Posted May 19 Ja bi da im poklonimo titulu u ABA, vidim da su spremni da padaju žrtve samo da najtrofejniji trener ne doživi metlanje od tamo nekog grčkog trenera. Pametniji uvek popušta pa eto moj predlog je da ne izađemo na utakmice pa neka se zadovolje.Možda se onda neko od njih iz KKpartizan i pogleda u ogledalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted May 19 Share Posted May 19 1 minute ago, Pero_Cameron said: Bas me zanima sta na ovo kaze ze*ko Ovakvo ponašanje njegovih igrača u kontinuitetu dovoljno govori šta im kaže Obradović. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted May 19 Share Posted May 19 Mi kao gospodski klub moramo da izadjemo i da ih razbijemo na terenu to je jedino prihvatljivo, nasilnicima ne sme da se popusta ! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted May 19 Share Posted May 19 1 minute ago, Pero_Cameron said: Bas me zanima sta na ovo kaze ze*ko nista kao inace jer nije njegov klub makar za sada ostecena strana. Ide recenica, moj stav o tome znate. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 19 Share Posted May 19 Nisam se nadao da cemo dobiti odgovoro na ono šbbkbb pitanje od pre par dana i ko bi ga koga tukao. Strasne stvari se dogadjaju, igraci su poslednja karika, ukinuti ovoliku drzavnu pomoc Zvezdi i Partizanu a predsednici i upravni odbori da dobiju zabranu ucestvovanja u sportu jer su direktno odgovorni svojim saopstenjima i sirenjem mrze kao i potenciranjem da je klub bogom dan da igra El 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted May 19 Share Posted May 19 (edited) Aba liga je kriva jer nije po kratkom postupku sankcionisao ono hvatanje za vrat. Sad je ovo samo kulminacija. Mi ne smemo da dozvolimo da nas ovo poremeti pa da ispustio ovu prednost od 2-0. Nikako da dozvolimo ono što se njima desilo protiv Reala, da ih je poremetila tuča. Verujem u ove momke.Ako ne večeras onda za dva dana, ako ne tad onda u petoj utakmici. Samo da dobijemo Edited May 19 by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted May 19 Share Posted May 19 1 minute ago, DejoLazaKalina said: Nisam se nadao da cemo dobiti odgovoro na ono šbbkbb pitanje od pre par dana i ko bi ga koga tukao. Strasne stvari se dogadjaju, igraci su poslednja karika, ukinuti ovoliku drzavnu pomoc Zvezdi i Partizanu a predsednici i upravni odbori da dobiju zabranu ucestvovanja u sportu jer su direktno odgovorni svojim saopstenjima i sirenjem mrze kao i potenciranjem da je klub bogom dan da igra El Pa Vucicu svaki cirkus odgovara to je opšte poznato, em sto je radikal, em sto masa na druge stvari je okrenuta a ne na goruca pitanja, a ovo sto daje večitim je sica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 19 Share Posted May 19 2 minutes ago, No name said: Savez je kriv jer nije po kratkom postupku sankcionisao ono hvatanje za vrat. Sad je ovo samo kulminacija. Koji savez? To je samo ABA mogla da uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 19 Share Posted May 19 1 minute ago, Juan Pablo Montoya said: Koji savez? To je samo ABA mogla da uradi. Pa kosarkaski savez Jugoslavije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted May 19 Share Posted May 19 2 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Koji savez? To je samo ABA mogla da uradi. Na njih sam i mislio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 19 Share Posted May 19 6 minutes ago, No name said: Savez je kriv jer nije po kratkom postupku sankcionisao ono hvatanje za vrat. Sad je ovo samo kulminacija. Mi ne smemo da dozvolimo da nas ovo poremeti pa da ispustio ovu prednost od 2-0. Nikako da dozvolimo ono što se njima desilo protiv Reala, da ih je poremetila tuča. Verujem u ove momke.Ako ne večeras onda za dva dana, ako ne tad onda u petoj utakmici. Samo da dobijemo Pre toga je trebalo sankcionisati otvorenje pretnje sudjama preko 28 saopstenja jos pre pocetka serije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 19 Share Posted May 19 2 minutes ago, No name said: Na njih sam i mislio. Vidis da ih boli kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted May 19 Share Posted May 19 Aba ce nakraju odreagovati i suspendovati Nanelija za peti mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted May 19 Share Posted May 19 Sve je ovo mnogo tuzno… Dosli smo dotle jer se ranije situacije nisu sasjekle u korjenu. Vise nego sraman postupak Nanelija! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted May 19 Share Posted May 19 (edited) 13 minutes ago, DejoLazaKalina said: Pre toga je trebalo sankcionisati otvorenje pretnje sudjama preko 28 saopstenja jos pre pocetka serije. Normalno. Pisao sam već o tome , Niko to ne spori. Prvo je trebao biti kažnjen covic jer je od njega počelo saopstenjima. Ovo sto rade igrači je prevazislo svaku meru. Umesto da budu korektni jedni prema drugima, da se druže, da daju primer navijačima, oni pokazuju sve kontra. Edited May 19 by No name 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted May 19 Share Posted May 19 2 minutes ago, suptil said: Aba ce nakraju odreagovati i suspendovati Nanelija za peti mec. Suspendovaće ga za prve 2-3 utakmice naredne sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 19 Share Posted May 19 U samo dva dana Naneli udara protivnika, Kuruc napada Jovića a Lesor se tuče sa publikom u Solunu. Samo nabrajam činjenice ništa više. 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted May 19 Share Posted May 19 (edited) 1 minute ago, Perkos2 said: U samo dva dana Naneli udara protivnika, Kuruc napada Jovića a Lesor se tuče sa publikom u Solunu. Samo nabrajam činjenice ništa više. A Gurovic se bije na decijem turniru… gospode Boze sta se ovde sve moze procitati Edited May 19 by ScepanScekicSto 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts