Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Razumem Plavsica da nije lako u trenutku odgovoriti i voditi dijalog (ili bolje reci monolog) sa covekom poput Covica, ali majku mu znao si otprilike sta te ceka i neverovatno da se nisi bar malo pripremio i naostrio. I ostali novinari su takodje nesposobni da kritikuju konkretne stvari, umesto sto pokusavaju da upakuju na finjaka i time ostavljaju prostor za slobodno tumacenje njihovih recenica.

 

Nije toliko tesko:

- Spoljna linija u sastavu Nejpir, Teodosic, Yago i Nedovic je defanzivno suplja, to je video gotovo svaki navijac vec u startu. Ako je odgovor Dusko ih je birao, odmah si spreman da pitas zasto mu niko nije sugerisao da to ne sluti na dobro i da razmisli o drugacijim igracima? Za sta sluzi SD? Takodje, ako se konstantno hvalis da si 50 godina u kosarci, sigurno da i sam znas i razumes odredjene stvari vezane za sklapanje tima i teren, zasto se onda konstantno bezi od "mesanja" u tim?

 

- Da li je racionalno sklapanje tima i trosenje sredstava u slucaju u kojem imas tri cetvorke u rosteru (Simonovic, Davidovac, Ilic) a nijedan od njih nije u stanju da odgovori zahtevima startne cetvorke? Odgovor - doveli smo Bjelicu, novo pitanje - da li je moguce da nije dovedena zamena za njega do polovine marta? Sferopulos je tako zeleo - opet pitanje za sta sluze ostali zaposleni u klubu i zbog cega ne sugerisu drugacije?

 

- Teodosic, Lazic i Hanga su stari igraci i jasno je da lako moze doci do zamora materijala i povreda. Nedovic i Mitrovic imaju istoriju povreda. Cinjenica je da su se desile neke nesrecne povrede tokom sezone, ali je ipak bilo i onih sitnih za koje se moglo pretpostaviti da ce ih biti bas kada su u pitanju Teo, Lazic, Nedovic i Hanga. Zbog cega smo dozvolili da imamo toliko igraca sklonih povredama?

 

- Ako trener bira sve igrace, zbog cega ze uvek na pitanje da li Teodosic ostaje naredne sezone odgovara sa "ostaje, ako on bude zeleo"? Isto vazi i za Lazica. Valjda je ispravno reci "ako bude postojala obostrana zelja"?

 

- Za sta je sluzio Ognjen Kuzmic do januara? Evidentno je vec tri godine da vise ne moze da igra na ovom nivou, cemu trosenje novca na njega?

 

- Da li je trener duzan da postuje filozofiju kluba da ima bar 7-8 domacih igraca? Ako je odgovor pozitivan, da li je onda posteno da krivicu za sklapanje tima preuzima trener s obzirom da mu je polovina rostera nametnuta? Ako je negativan odgovor, postaviti pitanje da li je Dusko birao da ima u ovoj sezoni Nedovica, Lazica, Tea, Davidovca, Kuzmica, itd...

  • Like 16
Link to comment
Share on other sites

Nije realno ocekivati od Plavsica da ide u klinc sa poludelim Covicem.

Sasvim je dovoljno sto se pojavio da stane iza svojih reci, samo nek nastane da trpa u tekstovima.

Bolje citati takve tekstove, pa i ne slagati se, nego one bljuvotine od saopstenja.

  • Like 27
Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, Bad said:

Bravo Darko, učinio je 100x više od ovih što ga ovde nazivaju gnjidom i ljigom

Bravo Darko, stao je imenom i prezimenom iza kritika.

Ti sto ga ovde nazivaju gnjidom ne smeju da uzviknu Ua Covic sa nivoa 400 u duksu sa kapuljacom, kako neko rece.

  • Like 23
Link to comment
Share on other sites

Darko Plavšić je prešao put od podguzne muve, do nekog ko sme da izadje na crtu ovom bolesniku Čoviću i da mu kaže sve što mnogi misle, a nemaju muda da kažu. Plavšiću i Kuzmanoviću nikad neću preći preko konstantnih kritika stranaca, dok je Filipinjo i domaća osnova uvek “vukla”. A za ovo danas mu hvala. Pokušao je, ali sa poludelim udbašem jednostavno ne možeš da polemišeš normalno. 

  • Like 4
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Kankkunen said:

Svi sportski radnici kod nas, treneri, bivši igrači, novinari ... uvek su na strani domaćih igrača, i to je tako.

Ja nešto ne vidim kod komšija takvu diskusiju.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1. Plavsic jest bio podguzna muva Nebojse Covica, slucaj Filip Covic. Placen ili neplacen - nebitno. Ja bih rekao placen.

2. Plavsic jeste neprofesionalan i lican, slucaj Lorenco Braun.

3. Plavsic jest kreten, slucaj japanska atleticarka i 'a mozda bi ipak trebalo da se bavi necim drugim'.

 

Meni se cini da je ovo slucaj kad neko predje sa jedne na drugu stranu, ono, pacovi prvi napustaju brod. Rece maluk da Plavsic nije omiljen u klubu, jasno je i za sto.

 

Inace, za srpske novinarske standardne hrabar i solidan clanak Plavsica. Opevali ste nedostatke, ali sasvom solidno. Epizodu sa gostovanjem Covica nisam odgledao, izbegavam da vidim i cujem db govedo, ali zrtvovacu se. Iz ovih klipova jasan je jak defanzivni stav Plavsica, skrstene ruke, sklanjanje pogleda. To znaci da je usao u ring sa Tajsonom i svestan je toga. I ocito da je brknuo negde gde je ovog zabolelo. Lepo. Ali ga ne abolira za sve do sada, ne zaboravlja se to... A to sto nije bio 'dostojan' suparnik Slobinom gradonacelniku Beograda - pa naravno da nije. Omatoreo je Nebojsa, ali takva zmija je prejebana i bila i zajebana ostala.

  • Like 23
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Geronimo said:

1. Plavsic jest bio podguzna muva Nebojse Covica, slucaj Filip Covic. Placen ili neplacen - nebitno. Ja bih rekao placen.

2. Plavsic jeste neprofesionalan i lican, slucaj Lorenco Braun.

3. Plavsic jest kreten, slucaj japanska atleticarka i 'a mozda bi ipak trebalo da se bavi necim drugim'.

 

Slucaj Filip Covic - Plavsic je JEDINI novinar na ovim prostorima koji je izjavio da Filip nije dorasatao EL. Fakt, svaka dalja diskusija na tu temu je sviranje qrcu.

 

Od novinara SK, poznajem samo Plavsica, Iliju i Viska (najgotivniji lik) i sve su samo ne kreteni. Ilija je, usled ozbiljnog zdravstvenog problema u kome je bio, imao zastoj na profesionalnom delu iako je pionir modernog komentarisanja NBA utakmica, ali sva trojica su obrazovani gradski momci, imaju integritet, znaju materiju, tacno je da ponekad deluju prepotentno, ali je vec subjektivno da li se nekome svidjaju ili ne kao komentatori.

 

Naravno, kenjati sa strane je uvek najlakse. To radim i ja na milion drugih tema koje ne poznajem i cini me kretenom koliko i tebe ili bilo koga drugoga.

  • Like 26
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Nenadd said:

Braco sanjao sam da smo doveli Kembu Vokera kao prvo pojacanje za narednu sezonu, okosnicu buduce ekipe.

Covicu, Covicu, sta si mi ucinio...

Ujedno smešno a i žalosno. Kud ga pomenu, sad ćemo i njega na leto da rehabilitujemo za 10 000e jer takvog igrača kad je zdrav ne možemo da platimo, kako kaže stručnjak. Daj šta daš pa makar i sa jednom nogom. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Inače kako beše koji je to sportski radnik veći od Dozeta i Vasiljevića i mogao bi da ga zameni? Kakva ljiga od čoveka. Jedva čekam našu narednu utakmicu kod kuće. 

Bjelici svu sreću želim na novoj poziciji i novom putu u sportskoj karijeri. 

  • Like 11
  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Stella rossa di Belgrado said:

Zna li neko pouzdano jel stvarno planiraju finale u pioniru? Neko od ovih sto su obavesteniji, Markos Mile ekipa? Mora da se planira dolazak a ako je Pionir onda dzaba

Nadam se da nećemo dozvoliti tu bruku

Mi zvezdaši.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

„Očekuje nas druga utakmica sa ekipom SC Derbija i jasno je da moramo da odigramo na prvom mestu mnogo, mnogo bolje nego prvu utakmicu u Beogradu.

Prvo što moramo da imamo na umu je da moramo da igramo na najvišem nivou znajući da na drugoj strani imamo takmičarski vrlo dobru ekipu koja ima svoj kvalitet“,

naglasio je Sferopulos, prema čijim najavama bi u tim trebalo da se vrati Nikola Topić.

 

 

  • Like 1
  • Love 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...