Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

4 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Tesko da ce Covke preskociti ove zicere da ne izbaci Excel tabele😀 

Jos kaze Ostoja da izlaze uskoro sa egzaktnim podacima🤣🤣🤣

Mozda i nece odmah:

 

b0b33-win-7-downloading-updates-prank.gi

 

Gde sad nadje da se obnavljas, majke ti ga....

:classic_biggrin:

  • Like 2
  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Abizolirni said:

Jasno je za mislis i ne treba tatisati. Nije pomjesao sportove vec je odgovorio u ime drzave jer je Obradovic prozvao drzavu. Jebiga, nije slagao ako kaze da nije uplacen porez a zna se da je akcija bila za skupljanje istog. Ovdje i nema bas sta da se laze vec se izlazi sa tacnim ciframa i cinjenicama.


Mrzi me sad da kopam, ali bi se zakleo da je na nekoj od stranica ostojinih sinova izasla cifra koliko je poreza uplaceno…ako je izasla a ovaj se kube zivotom da nisu uplatili dinara onda neko laze…

 

nije se ovako razestio ni na Djilas,Solak, UN, Kosovo teme… 

 

 

Edited by ScepanScekicSto
Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, Nek grmi jako said:

 

 

Zato je i Obradovićeva vidna frustracija sa konferencije za medije nakon utakmice, u kojoj je izmešao nekoliko dimenzija vlastitog uma, logična reakcija... Uz jedan vrhunski potez koji je tome prethodio - kada je zadržao svoje igrače na dodeli pehara.

 

Jer, em je ispao sportsmen, em ih je naterao da gledaju kako se završava nešto u čemu nisi bio dobar u meri u kojoj možeš da budeš dobar. Što je odlična psihoterapija sa elementima katarze.

 

 

 


licno mislim da je to najbolje sto je mogao i sto je uradio. Da ih natera da gledaju.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Prelomila je timska igra, iskustvo pojedinih igrača, čvrstina. 

Partizan je posle nekoliko losih ulazaka u derbi, ovaj put ušao dosta bolje, ali to nije uspeo da materijalizuje. Non stop smo im disali za vratom bili na posed-dva. Cim smo preuzeli vodjstvo,  držali smo ga do kraja. 

Leedej je odigrao kljucnu ulogu kod njih da ranije ne prelomimo meč. Držao ih je u igri.

 

Ovo je derbi, nema lepote. Ili imaš onu stvar , grizeš,  ili te nema. Na srecu nasu imamo prekaljene igrače za ovakve utakmice i to bude dovoljno.

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, No name said:

Leedej je odigrao kljucnu ulogu kod njih da ranije ne prelomimo meč. Držao ih je u igri.

zanimljivo da je odigrao neverovatan mec, sa indexom 34(!), trojkama 6-8, ali sa njim na terenu su imali -4.

E, da, ko sve od nasih ide na utakmice reprezentacije?

Link to comment
Share on other sites

Zvezda je prvih 17 poena dala sve iz reketa plus slobodnjaci. Prve poene van reketa dala je trojkom Teodosića u 12. minutu.

 

Partizan je napadački startovao dobro, ali kad su počele Zvezdine trojke da im zuvaju oko ušiju i kad je Zvezda izbalansirala napad spolja i unutra, faktički nisu više imali kotrolu utakmice.

 

Pri tome, Zvezda je prve poene na utakmici postigla sa dva Gidrina zakucavanja, te jednim šetanjem kroz reket Nedovića i završavanjem na obruču. To je već bio pokazatelj da KKP nije spreman na rovovsku borbu i da će opstati onoliko koliko ih bude služio napad.

 

I dok je Panter bio u životu, bili su i oni. Kad je Panter obamro, veštačko disanje im je davao Ledej, što je ipak premalo za ovakvu takmicu, pa bi Obradović mogao da porazmisli gde je usput  pogubio ostatak tima.  

Edited by Nek grmi jako
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Nele said:

Niko nije napisao ali mi je mnogo drago sto je i kapitencina Branko dobio skandiranje na kraju, legenda !

One dve trojke, u njegovom stilu, odbrana standardno čvrsto. Ono sto je do njega isporucuje. Bocne otvoren sut, u odbrani "granit"...sama njegova pojava uliva neku vrstu sigurnosti.

 

Treba pohvaliti i Davidovca. I on je usao u igru sa velikom energijom. Mitrovic isto dobar .

Teo prva violina, prikljucio se Nedovic ,Gidra, uz standardnog Bolomboja, u solidan doprinos gore pomenutih , dovoljno za trofej. 

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Abizolirni said:

Misim samo Yago.

 

15 minutes ago, prolup said:

Luka i Davidovac.

od ranije se pominjalo da idu i Tobi i Roki. To bi trebalo da je to?

Tobiju svakako trebaju minuti i samopouzdanje, dok svim ostalim reprezentativcima bi prijala pauza, narocito Davidovcu i Luki.

 

Teo, Lazic i Topic bi mogli da iskoriste da se lepo 'zalece', a Smat, Gilespi, Lazarevic i Ilic da lepo treniraju i fokusiraju se na nastavak sezone.

Bolomboj, Hanga i Nedovic trebaju svakako vise odmora, narocito Hanga. A o Tompkinsu svi cekamo vesti.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sfero maksimalno koristi Obradovićevo preuzimanje 1-5 prilikom centralnog pika, prilikom čega plej ubuši protiv centra i pošalje pas za trojku u ćošak kad KKP skupi u reketu.

 

Sinoć su se zbog toga Gidra i Laza nauživali jer ovi nisu mogli da se prebroje u takvim slučajevima, a ona trojka koju je Davidovac zveknuo iz ćoška došla je posle akcije koja će da se crta za TT, ako ovaj bude imao makar jednu zdravu nogu.

 

Ima da ih isćoškare za sve pare kad ih budu sledeći put videli ako Obradović ne pronađe lek za to, jer je TT u tom slučaju automatik kao Gidra, plus pogađa u ozbiljnim procentima.

Edited by Nek grmi jako
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Čočo said:

Inače još jedan fun fact. Laziću je ovo 8 osvojeni Kupa Radivoja Koraća. Koliko je to zapravo pokazuje činjenica da KK Partizan ima 8 osvojenih KRK. 💪

Respect. Sledece godine da se Luka izjednaci a Neda da se polako priblizava i kupi trofeje😀

Link to comment
Share on other sites

Šteta za očajnu selekciju tima, koja je toliko loša, pa mozda i toliko loša kao vodjenje Man Utd-a u poslednjih 10 godina.

Šteta jer su neki igrači(mali broj) gotiva i kohezija je inače ok. Izvlaci se dosta iz ovako lose poslozenog tima.

 

Ovo preuzimanje, usmeravanje, udvajanje, rotiranje zaista izgleda super i šljaka. Defense stvarno to radi super.

Doduše stojim pri tome da i to mogu protivnici da reše dobrim spacing-om. Skapan tim je KKCZ, slabo, sporo mlitavo. Slabe noge.

Ali protivnik od sinoc je banda od tima. Da na klupi onog tima sedi Vlada Jovanović, terali bi ga u KK Sevojno. 

Ali basketball mourinhu se prašta da mu na ono liči tim. Ljubav prema iluziji i potrebi da se gradi lični identitet preko ove farse takozvanog nedrzavnog rezurekšna je prejaka.

Basketball mourinho ce da trazi nacinda leci svoju sujetui da dodatno podgreva farsu. Dobiće u finalu, osvojice titule, male su šanse da neće. Jer iako svi mourinho ovog sveta, i svih sportova,  vise nisu ni u top 20% po znannu sporta kojim se bave(ipak postoje mladi stručnjaci koji istražuju, uče, analiziraju i više znaju samu igru) dovoljno imaju dobar, i fizicki mocan tim. A i najbitnije veruje im se, imaju autoriter, i to non top 20% znanja sto imaju, mogu da implementiraju. Osvajalo se nekad. Izgradio se kult. Izgradio se autoritet. To je ok. Ima smisla.

 

Ali nemoj da mislite da nije sramota ne razbiti ovu Zvezdu sa 3 vrhunska stranca kojima je ovo neprva sezona u tom timu. Zvezdu koja ima jednog pleja, marlboro pleja.

 

 

 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...