Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

14 minutes ago, Čočo said:

Simonović je najneartikulisaniji košarkaš koji je igrao u Zvezdi. 

On je u Megi bio prilično pokretljiv. Problem je nastao u Americi gde su rešili da ga "nagruvaju" i tom prilikom se lik pretvorio u slona u staklarskoj radnji. Za njega je Rile trenutno atleta!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, NMX said:

(ovo se ja lažem, nadajući se da će top kod nas)

 

Da mi vratimo Topa i pošaljemo Jaga u Megu. Mi sa ovakvim Jagom i Nejpirom, za koga još uvek ne znamo hoće li živnuti, izmrcvarićemo Tea. Moraće Davidovac opet da se preseli na poziciju 1. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Sector said:

 

Pa nije baš da se forsira, igra 7:20 minuta po meču.

 

Što je svakako tačno 7:20 više od poželjnog ali ne možemo nazvati forsiranjem. 

U odnosu na 0 minuta za Ilića zarad Simonovića jeste forsiranje. A ta priča da je povređen je za malu decu kao što je Raduljica bio prošle godine povređen i kao što je Kuzmić ove godine povređen. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Čočo said:

U odnosu na 0 minuta za Ilića zarad Simonovića jeste forsiranje. A ta priča da je povređen je za malu decu kao što je Raduljica bio prošle godine povređen i kao što je Kuzmić ove godine povređen. 

 

7 minuta nije forsiranje igrača kako god da okreneš.

 

Ilić je smiješan. Nama trebaju 2 četvorke a Prađed, Ilić i Simke da đuskaju u klubu po mjeri. Da je sreće, realnost je drugačija jbg.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Alba je zaista loša ali makar smo dobili rutinski i nije bilo nekih trzavica oko toga ko će biti pobednik sinoć. Selekcija je takva kakva je i tu nema pomoći. Pozitivno je što se Gidra vraća u formu i za mene on nikad nije ni bio sporan, biće opet loših utakmica ali je on evroligaški igrač na obe strane parketa a i mentalitetom. Ja mislim da će i Tobey u nekom momentu zaigrati bolje i konstantnije. Yago me brine. Jasno je da je njegova minutaža posledica Shabazzovog raspada ali baš je slab u organizaciji igre, kod njega imam mnogo veće zamerke na ofanzivu nego na defanzivu gde se baš trudi i nije rupa iako je midžet. Naravno da svako može da šutne preko njega ali ne može svako da dođe u poziciju da šutira preko njega, to je razlika između njega i nekih prethodnih, malo rutavijih midžeta u našim redovima. Napier se pomalo vraća ali i dalje je bojažljiv i radi overthinking, dosta dribla u mestu i traži Tea kao starijeg brata. Što se Simonovića tiče, lepo je neko primetio, kao mlađi brat ili sin Petra Popovića i izgledom i krutoćom. Jasno je da mu je samopouzdanje u minusu i da ne može inače biti ovako loš kako izgleda ali je još jasnije da na 4 nema šta da traži i da je bio potpuno nepotrebna akvizicija.

 

Protiv Reala mislim da nemamo šta da tražimo makar odigrali jako dobro, ali zato mislim da možemo da dobijemo Makabi koji trenutno ne igra ništa specijalno.

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Yago se dosta gleda kroz prizmu trenutnih igara. A oni koji su ga pre pratili znaju da se totalno podredio ekipi i da ulogu koju trenutno ima nikad nigde nije imao. A i nije doveden da bude prvi pa ni drugi plej. On ne igra svoju igru. On je sjajan šuter koji sad šut gotovo da ne koristi. Zna on da i razigra saigrače i zna da ode i na ulaz ali kad izbaciš šut kao glavno oružije iz repertoara onda sve ovo ostalo trpi veliki pritisak i dosta grešaka jer je lopta stalno u rukama. 

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

Zašto ne šutira je pitanje za njega i trenera. S obzirom da sam ga gledao i pre Zvezde više mi deluje da se od njega sad traži plejmejking nego šut. Igrač je koji ne preza da šutne četiri za redom sa 8m. Za trenera je pitanje šta traži od Yaga na terenu. 

Link to comment
Share on other sites

Sferopulos realno radi sve sto je u njegovoj moci. Prva petorka nam je bila Yago, Nedovic, Lazic, Mitrovi i Bolomboj gde Nedovic nosi ovu petorku u napadu a pored njega bar na 3, 4 i 5 imamo igrace koji bi mogli da odigraju dobri defanzivno. Ocekujem kad se Hanga vrati da on bude u ovoj petorci i rekao bih da su on i Nedovic bili dobri kad su igrali u paru na 1 i 2.

Jasna je i ideja sa drugom petorkom Sabaz, Teo, Gidra, Deda i Tobi. Busni smo i ocajni defanzivno ali bi sa napadom trebali to da nadoknadimo. I plus da igramo malo rizicnije na liniji dodavanja, sa roracijama u odbrani pika i da pokusamo da ukrademo sto vise loptu sa ovom petorkom. Sabaz mi delovao dosta dobro na ovom mecu, promasio je neke rezonske otvorene suteve, imao je jedno promaseno polganje i mislim da mu prija da igra u paru sa Teom. Ne znam koliko ljudi je primetilo ali u prvom poluvremenu je trazio izmenu sto znaci da ipak i dalje ima problema sa povredom ledja. 

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Kad smo kod Šabaza i izmene nije tražio izmenu jer ga bole leđa nego je kod izmene(nije trebao on da izađe) mislio da on izlazi krenuo ka klupi i zapeo nogom za nekog igrača a onda se uhvatio za zadnju ložu i tražio da bude izmenjen. Ne, nije šala. 

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

Inače što se tiče slave 19.12. naravno da svi koji slave neće doći ali ja i pored toga mislim da ima dovoljno onih koji ne slave da bude barem 18000 u Areni. 

Just now, Kronostime said:

Dilema je za one ostale: ici na slavu i jesti i piti ili ici na utakmicu i nervirati se.

:default_coffee:

Ovo drugo, uvek. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...