Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Just now, Miki28 Teoljub said:

Pa da, i Khem i Gabriel su 5. Svakako da zudimo za 4 a nijedan od te dvojice nisu odg za tu poziciju.

Ne znam, vidjecemo kroz par dana.

Čisto da ne bude zabune, Khem je dobar igrač i voleo bih da ga vidim u zvezdi da je situacija drugačija.

Najgora stvar što je ponuda na 4 mizerna i u Evropi i preko bare. Ja apsolutno nemam pojma šta ćemo mi tu da uradimo, ne vidim neke realne opcije koje donose instant kvalitet.

 

 

Link to comment
Share on other sites

mi-nismo-andjeli-sta-sam-nocas-propustio.gif

 

Uzmem 24h da se odmorim od kosarke, i sta se desi? Sve!

 

Jbg, Covicevo maslo, s tim da ne verujem da je Dusko neki andjelcic u ovoj prici. Nisam ocekivao ovo sada, iskreno. Ocekivao sam posle nekog debakla od Partizana (pa cak i da bude 1-1 u derbijima), ili tako nesto. Ipak, ako se kuvalo, a po svemu sudeci jeste, bolje ranije nego kasnije. Kako kazu - bolje sretan razvod nego nesretan brak, jer treba ovih 15-16-oro "dece" izvesti na (pobednicki) put. 

 

Dusko, hvala ali neces mi nesto posebno nedostajati 👋 pogotovo onaj kez i lakonski odgovori na konferencijama ili u pauzama poluvremena. 

 

 

Sta dalje? Ako dolazi Sfer, kao sto svi kazu, sta znam, nisam nesto odusevljen a nisam bio ni Duskovim dolaskom. 

Radonjicu bih se obradovao, cisto sentimentalno a i da Covic jos jednom pojede svoju govnjivu sujetu. Ili Covic nije to opet mogao da progura jer svakim novi razvodom sa Radonjicem on porusi koji most, ili je Radonjic s razlogom bio u fazonu "neka hvala, mozda opet ali kad ti odes". Koje su druge opcije - Jasikevicijus - ne hvala! Trinkijeri - nije dosta sto je slatkorecivi italijan isfolirao vec jednog blizanca, pa da sad  drugog - ne hvala, treba uciti na tudjim greskama (mada, komsijama je posle dosao Obradovic, mogao bi i nama 😄), Skariolo - tja, neko kaze nije osvojio klupsku titulu od 2006. - jbg bio zauzet osvajanjem NBA i EuroCup-a, ali ne bi on legao Covicu, taj brak bi bila kratka avantura. 

 

Naravno, pricace Covic kako je zvao nekoga od ovih, pokazivace listing i tako to... vec vidjeno.

 

Nista, grku sada dati punu podrsku (a Covicu ne), i nadam se da je uslovio dolazak sa jos 2 pojacanja, zasto da ne neke s kojima je vec radio (Kem Birc, Nejt Volters, Tarik Blek... svi slobodni 😄).   

 

Sad cemo videti koliko ce klub (cuj mene klub, mislim Covic) biti transparentan i izjasniti se i o Bjelici kao sto su najavili. 

Edited by Kooineeperk
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, robespierre said:

Jasikevičijus valjda radi negde u NBA, svakako ne bi došao da sarađuje sa Ćoksom, ali molim boba da dođe neki takav terorista da pojedinci iz ove raspojasane bande zažale svaku cigaretu koju su zapalili u poslednjih 15 godina.

 

MV5BZjRiYzhhODAtYzg2Ny00YTE3LTkzNmMtMGVj

Kažu pojedinci koji bolje znaju materiju da je baš jedan takav pre nekoliko sati oteran iz kluba....

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ako ceh za sve ove gluposti plati Tobi koji je verovatno najtalentovaniji centar kog smo imali u poslednjih x sezona, stvarno ne znam.

Slazem se da nam treba neko ko ce stititi reket jos, ali koja poenta dovoditi jos jednog centra...Jeziva selekcija igraca ove sezone.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, Čočo said:

Lepo je sve ovo u celofan čokolade uvio Markos. Ja sam uvek za to da se kaže kakvo je realno stanje i kako stoje stvari. Ali sve u svemu ishod je bio neminovan. 

Ako ga je on uvio u celofan od čokolade ti si u metalni sanduk, hermetički zatvoren i osiguran sa šest katanaca za svaki slučaj....

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Birch-Bolomboy bi bila bas fina rotacija n 5. Taman dovoljno atleticizma i odbrane da koliko-toliko pokrijes defanzivne probleme na vanjskim pozicijama. U tom slucaju Tobey mi je nekako najizglednija opcija za otpustanje. 

Daj taj duo Tavares/Poirier da se posibamo😀

 

Imamo cak i odgovore na Facua i Caca u vidu ZZ i Tea😉

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...