Don Dusko Posted April 15 Share Posted April 15 6 minutes ago, Crni said: Ma ko sljivi ovakvog trenera. A slazem se da je covic govedo neotesano Sta ko sljivi?On je trenutni trener. Zamisli da tebi poslodavac dodje u sred smene i kaze ej druze Crni nisi nam potreban(izmedju redova) i spremaj se za znas vec sta? A eto ti se trudis da u nikakvim uslovima izvuces rezlutat i kad neuspes ti si kriv a ne poslodavac koji ti je te uslove spremio. 1 minute ago, srlepajce said: Za Sferom necu bas zaliti Koliko veceras mogao je biti bivsi Ovakva sramota u nedelju dana nije vidjena Da se covek zapita radi li ista taj covek sa ekipom ili se pojavi samo na utakmici Ma dobro niko nece zaliti za Sferom ali ovo sto Covic radi e to je modus operandi. Sutra ce biti neki xy trener. Dobice iste uslove. I onda ce opet on biti kriv a ne onaj koji mu te uslove napravio jbg. Sad kad gledam jebiga Sfero je pokupio nas jer nije mogao da bira. Da je mogao izbegao bi nas u sirokom luku. I tako ce svaki trener ko moze. A onaj koji ne moze jebiga. To je do nas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik_nurse Posted April 15 Share Posted April 15 Pa Sferopulos da je pametan pa da da otkaz,makar na svoju štetu,kada već zna šta ga čeka na kraju sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 15 Share Posted April 15 2 minutes ago, Don Dusko said: Sta ko sljivi?On je trenutni trener. Zamisli da tebi poslodavac dodje u sred smene i kaze ej druze Crni nisi nam potreban(izmedju redova) i spremaj se za znas vec sta? A eto ti se trudis da u nikakvim uslovima izvuces rezlutat i kad neuspes ti si kriv a ne poslodavac koji ti je te uslove spremio. Sasu Obradovica je bese smenio pred trening Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 15 Share Posted April 15 3 minutes ago, Don Dusko said: Sta ko sljivi?On je trenutni trener. Zamisli da tebi poslodavac dodje u sred smene i kaze ej druze Crni nisi nam potreban(izmedju redova) i spremaj se za znas vec sta? A eto ti se trudis da u nikakvim uslovima izvuces rezlutat i kad neuspes ti si kriv a ne poslodavac koji ti je te uslove spremio. Ma dobro niko nece zaliti za Sferom ali ovo sto Covic radi e to je modus operandi. Sutra ce biti neki xy trener. Dobice iste uslove. I onda ce opet on biti kriv a ne onaj koji mu te uslove napravio jbg. Sad kad gledam jebiga Sfero je pokupio nas jer nije mogao da bira. Da je mogao izbegao bi nas u sirokom luku. I tako ce svaki trener ko moze. A onaj koji ne moze jebiga. To je do nas. Nikad ne bih sadio tikve sa djavolom, nadam se da sam jasan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 15 Share Posted April 15 4 minutes ago, srlepajce said: Za Sferom necu bas zaliti Koliko veceras mogao je biti bivsi Ovakva sramota u nedelju dana nije vidjena Da se covek zapita radi li ista taj covek sa ekipom ili se pojavi samo na utakmici Većina neće žaliti uključujući i mene, ali nikako nije trenutak u sred plejofa da gnjida priča o promeni trenera. 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted April 15 Share Posted April 15 41 minutes ago, Čočo said: Op op. Evo drma se klupa Sferopulosa. Alimpije dobrodošao kući. Sa sve Nidamom u paketu 🎉🎉🥳🥳🎉🎉🥳🥳 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 15 Share Posted April 15 A ko ima dijagnozu sa sifrom NČ? Nisam lepo to razumeo, deca skacu po kuci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 15 Share Posted April 15 Just now, Crni said: Nikad ne bih sadio tikve sa djavolom, nadam se da sam jasan. Nekada i moras jbg. Nije to sve tako crno-belo. Ne bih ni ja ali opet uzmi u kontekst da je Grk 2 god bez posla. Ponuda EL kluba(kakav god da je ipak je EL) i jbg. Nije problem u Sferu, Sasi, Deji, Dusku...Problem je u Covicu. 1 minute ago, Čvarkov said: Većina neće žaliti uključujući i mene, ali nikako nije trenutak u sred plejofa da gnjida priča o promeni trenera. Vreme i mesto takoreci. Nemojmo samo da potezemo da ga zalimo kad jednostavno vidimo sta se radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 15 Share Posted April 15 Just now, Crni said: A ko ima dijagnozu sa sifrom NČ? Nisam lepo to razumeo, deca skacu po kuci... Neko od novinara Ne znam na koga je mislio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 15 Share Posted April 15 Ubiće nas Mega od kurca ako budemo ovako igrali a vi se zamajavate gledanjem tečinog oralnog proliva. 9 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik_nurse Posted April 15 Share Posted April 15 Just now, Don Dusko said: Nekada i moras jbg. Nije to sve tako crno-belo. Ne bih ni ja ali opet uzmi u kontekst da je Grk 2 god bez posla. Ponuda EL kluba(kakav god da je ipak je EL) i jbg. Nije problem u Sferu, Sasi, Deji, Dusku...Problem je u Covicu. Pa odbio je bio Baskoniju pre Ivanovića,bar su tako pisali mediji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Ubiće nas Mega od kurca ako budemo ovako igrali a vi se zamajavate gledanjem tečinog oralnog proliva. Mega nas prolazi. I treba. Ova sezona zaslužuje da se tako završi. Ne postoji jedan jedini razlog da se završi drugačije i da zaslužujemo drugačiji ishod. Edited April 15 by Čočo 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted April 15 Share Posted April 15 Još jednom da ponovim, nije rekao da će smeniti Sferopulosa, već je rekao da su treneri koji pogreše sa selekcijom bivši, a da će se rezultati njegovog rada videti na kraju sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted April 15 Share Posted April 15 5 minutes ago, Crni said: A ko ima dijagnozu sa sifrom NČ? Nisam lepo to razumeo, deca skacu po kuci... Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 15 Share Posted April 15 2 minutes ago, Don Dusko said: Nekada i moras jbg. Nije to sve tako crno-belo. Ne bih ni ja ali opet uzmi u kontekst da je Grk 2 god bez posla. Ponuda EL kluba(kakav god da je ipak je EL) i jbg. Nije problem u Sferu, Sasi, Deji, Dusku...Problem je u Covicu. Vreme i mesto takoreci. Nemojmo samo da potezemo da ga zalimo kad jednostavno vidimo sta se radi. Vidi ja sam i dobijao i davao otkaze zbog kratkog fitilja, verujem u sebe, ako dozvolim da mi neko lomi kicmu, onda ne zasluzujem bolje. On nije imao 2 god posao, sigurno ne bez razloga, neko sa obrazom i moralom, mozda bi sam otisao nakon Efesa. A Covic je valjda prezvakan sa moje strane odavno. Takva fukara se ne radja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 15 Share Posted April 15 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Ubiće nas Mega od kurca ako budemo ovako igrali a vi se zamajavate gledanjem tečinog oralnog proliva. Zli jezici bi rekli da su nas vec dobili. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted April 15 Share Posted April 15 6 minutes ago, TB Told said: Još jednom da ponovim, nije rekao da će smeniti Sferopulosa, već je rekao da su treneri koji pogreše sa selekcijom bivši, a da će se rezultati njegovog rada videti na kraju sezone. Jedini koji ne greši sa selekcijom je Čović. Doduše, on nikada i ne greši. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted April 15 Share Posted April 15 Natrpati tim sa polovnjacima i potpuno nekompatabilnim igracima i onda reci treneru u decembru dovedi sad trojicu, naravno za male pare, jer smo se predhodno ispucali preko svake mere na domace poluprosecne igrace i obavezno da ti pojacanja budu top. Nece to tako da ide i sve je vec vidjeno. Ne vidim da Covic ima vise sta da izbaci iz rukava. Svi trikovi su mu vec vidjeni i procitani. Prosla godina mu je bila poslednji voz da ode kao legenda, ova da ode upamcen po dobru, a sve preko toga ce biti kao kamen oko vrata kojeg smo se jedva rastosiljali. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) Za sve koji nisu gledali emisiju ukratko: -Duško pogrešio -Alimpije bio prvi izbor pre Janisa -Sveropulos pogrešio -Ko ume bolje, nek dodje nek vodi -Hvala državi na parama -Savić govno -Mediji, govna -Nekolicina navijača u Areni, govna -Mi imamo jedan trofej drugi nemaju ni jedan -Zvezda u Evroligi: 1.Ni drugi nisu toliko uspešni 2.Nemamo sredstva 3.Uspešni smo u ostalim takmičenjima. Edited April 15 by Čočo 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dropkick Murphys Posted April 15 Popular Post Share Posted April 15 5 minutes ago, Čočo said: Za sve koji nisu gledali emisiju ukratko: -Duško pogrešio -Alimpije bio prvi izbor pre Janisa -Sveropulos pogrešio -Ko ume bolje, nek dodje nek vodi -Hvala državi na parama -Savić govno -Mediji, govna -Nekolicina navijača u Areni, govna -Mi imamo jedan trofej drugi nemaju ni jedan -Zvezda u Evroligi: 1.Ni drugi nisu toliko uspešni 2.Nemamo sredstva 3.Uspešni smo u ostalim takmičenjima. Hvala Edinu i Koletu što su gostovali u emisiji. 2 54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 15 Share Posted April 15 Svo ovo njegovo pominjanje Duska govori da je on svestan da je pojeo g.vno njegovom smenom, svestan i da sa Sferom nista nije dobio i sad pravdanje naravno Nikad on nije ovako govorio o trenerima s pocetka sezone gotovo citavu sezonu sem kao finansijski trosak Ova prica oko Sabaza ispada da je on i pre priprema imao porodicne probleme, Dusko hteo da raskine ugovor zbog kasnjenja Jbt bolje i da je tada to uradjeno 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 15 Share Posted April 15 18 minutes ago, Čočo said: Za sve koji nisu gledali emisiju ukratko: -Duško pogrešio -Alimpije bio prvi izbor pre Janisa -Sveropulos pogrešio -Ko ume bolje, nek dodje nek vodi -Hvala državi na parama -Savić govno -Mediji, govna -Nekolicina navijača u Areni, govna -Mi imamo jedan trofej drugi nemaju ni jedan -Zvezda u Evroligi: 1.Ni drugi nisu toliko uspešni 2.Nemamo sredstva 3.Uspešni smo u ostalim takmičenjima. Bilo je i hvala Vučiću. Bilo i podkasteri govna. I medijska kampanja. Kurir prednjači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted April 15 Share Posted April 15 Ne videh lepo u hali, je l' sut Bogavca bio za pobedu ili produzetak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted April 15 Share Posted April 15 4 minutes ago, fradler said: Ne videh lepo u hali, je l' sut Bogavca bio za pobedu ili produzetak? Za produzetak kaze komentator... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted April 15 Share Posted April 15 21 minutes ago, Dropkick Murphys said: Hvala Edinu i Koletu što su gostovali u emisiji. Upravo tako. Čović izdominirao. Maltene i odjavio emisiju. Ali, sto jes' jes' interesantne stvari zbori. Nema nekih fraza, nego govori o konkretnim stvarima. Ok, neizbezno "gde smo bili 2011.g." je bilo tu jedanput, ali ostalo su bili konkretni odgovori na konkretna pitanja. Sve u svemu, interesantan intervju. Mora mu se priznati da od verbalnih okršaja ne bezi. E sad sta je istina i sta neko misli o odgovorima, to je nesto drugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts