DameTime Posted March 9 Share Posted March 9 9 hours ago, berti said: Vratio se se veceras kuci posle koncerta Čorbe, vidim komšije pukle. Daj da odgledam zadnju cetvrinu i imam sta da vidim. Nejpir resava utakmicu i daje valjda 7 zanjih poena za Italijane. Valjda ce Čovic da se oglasi povodom toga. Rokasa necemo da produzimo jer se juri Kalina. Pa da, da se ne dupliraju dva oslicna igraca na toj poziciji. Samo neka.se gomila drvna balvanerska gradja sa Despotom, Dedom, Tobijem, Dačom, Gilespijem... Ko je bolji tekstopisac, Bora ili Đole? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted March 9 Share Posted March 9 18 hours ago, Juan Pablo Montoya said: Ja se ježim recimo od toga što je u mojoj firmi 8. mart ženama slobodan dan... sve se razmišljam gde je tu ravnopravnost polova koju kao zagovaramo. Isto tako, ovi vernici dobiju slobodan dan za slavu...meni nejasno što ja ne mogu da dobijem slobodan dan na konto letećeg špageta monstera u kog verujem. Svet je pun diskriminacija, samo se pravimo da smo slepi. Ovde treba dodati i pušače i njihove pauze za dim. I nadovezujem se samo zato sto sam ja i žena i pušač i vernik 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted March 9 Share Posted March 9 5 minutes ago, DameTime said: Ko je bolji tekstopisac, Bora ili Đole? 😄 Pa ne znam,, Sajsi je valjda bolja od obojice. Nego, ko ima bolje tekstove, Ceca ili Prijovicka? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 9 Share Posted March 9 8 minutes ago, BojanaCZV said: Ovde treba dodati i pušače i njihove pauze za dim. I nadovezujem se samo zato sto sam ja i žena i pušač i vernik 😄 3u1 u sve se mesas. :D 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted March 9 Share Posted March 9 40 minutes ago, NikadProtivKaline said: dalje nisam čit'o Odlazak u grad, Ja ratujem sam, Rekla je, Dobro jutro, Zvezda potkrovlja i suterena, Vetar duva...Meni je dovoljno to da cujem na koncertu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 9 Share Posted March 9 14 minutes ago, BojanaCZV said: Ovde treba dodati i pušače i njihove pauze za dim. I nadovezujem se samo zato sto sam ja i žena i pušač i vernik 😄 Nadam se da shvatas da nije nista licno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 9 Share Posted March 9 9 minutes ago, berti said: Pa ne znam,, Sajsi je valjda bolja od obojice. Nego, ko ima bolje tekstove, Ceca ili Prijovicka? Čisto da znaš, Bora je bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted March 9 Share Posted March 9 1 minute ago, DameTime said: Čisto da znaš, Bora je bolji A ko ima bolje tekstove, Ceca ili Prijovicka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 9 Share Posted March 9 1 minute ago, berti said: A ko ima bolje tekstove, Ceca ili Prijovicka? Srpska maćeha, to je common knowledge. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 9 Share Posted March 9 Cisto for the record, Bora Djordjevic, posterboy mizoginije, imao je koncert u Nisu sinoc, za Dan zena. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted March 9 Share Posted March 9 2 minutes ago, DameTime said: Srpska maćeha, to je common knowledge. Kako kome je poznato. No, verujem jer si ekspert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted March 9 Share Posted March 9 Molio bih moderaciju da ne brise upise oko muzike iako imamo temu za to. Barem malo nesto koliko toliko lijepo i korisno da se procita ovih dana. Hvala ❤️ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 9 Share Posted March 9 7 minutes ago, berti said: Kako kome je poznato. No, verujem jer si ekspert. Šta vidim dok čitam ovaj upis Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 9 Share Posted March 9 (edited) Na stranu Borini politički stavovi, ima čovek nekoliko kvalitetnih pesama. Ipak, Sinan Sakić zakon. Spoiler Edited March 9 by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 9 Share Posted March 9 Khm khm...Imate muziku dole pa bih vas zamolio da tamo nastavite diskusiju. Razumemo da treba malo oduska da se da ali nemojte preterivati... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted March 9 Share Posted March 9 33 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Nadam se da shvatas da nije nista licno. Ma naravno bre, ali sam se bas nasmejala. I mene nerviraju pusaci koji malo malo izlaze na pauzu. Jedva sam cekala da se zabrani duvan u kancelarijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 9 Share Posted March 9 14 hours ago, berti said: Odlazak u grad, Ja ratujem sam, Rekla je, Dobro jutro, Zvezda potkrovlja i suterena, Vetar duva...Meni je dovoljno to da cujem na koncertu Ma pusti sad to...reci ti nama da li si platio ulaznicu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted March 10 Share Posted March 10 Da li Topic igra danas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 10 Share Posted March 10 1 hour ago, Bojdo said: Da li Topic igra danas? Ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted March 10 Share Posted March 10 10 hours ago, Wingwalker said: Ma pusti sad to...reci ti nama da li si platio ulaznicu? Ne, koncert je bio na trgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted March 10 Share Posted March 10 Koliko je pukla ova tema jbt, strasno... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted March 10 Share Posted March 10 2 minutes ago, Golijat said: Koliko je pukla ova tema jbt, strasno... Zar je cudno? Totalni promasaj od sezone i nikakav nagovestaj da ce sledeca sezona biti drugacija. Samo odlazak Covica moze da promeni stvari. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 10 Share Posted March 10 (edited) Kako se Neda resetovao na skijanju, baš mu je dobro leglo za nastavak, napunio baterije i spreman je za završni deo sezone, oh wait. Edited March 10 by K.Dot 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 10 Share Posted March 10 https://www.instagram.com/p/C4VqSPxsTDi/ Kalina samo što nije obećao, 90% je siguran 2 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 10 Share Posted March 10 7 minutes ago, DameTime said: https://www.instagram.com/p/C4VqSPxsTDi/ Kalina samo što nije obećao, 90% je siguran Ahahahaa poderali ga 🙂 Najbolje su sale na nas racun, realno. Jbg kad sami dajemo odlicnu podlogu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts