turfan Posted February 14 Share Posted February 14 5 hours ago, John Terry said: Ja sam valjda jedini Nišlija koji uopšte i ne želi da ide na KRK. Najgroznije takmičenje, sa očekivanim topovskim udarima, lomljenjem stolica...samo da ne bude povređenih. To je taj potez KSS-a, zašto da bitange ruše Beograd kad mogu selendru, pošaljite ih u Niš. Ma lepo je da se siri kosarka po Srbiji, ko da je bitno...stoka ce uvek i svuda da pravi sranje stoka je stoka bila u bg u ili ovde, a i Nis nije selendra. Sad ce jedan Nis da sacuva od potencijalnih 7 derbija u Bg u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted February 14 Share Posted February 14 Jebote, na prvu mi izgledalo da će prikazati pola Kampacove poruke danas...a pola sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 14 Share Posted February 14 A danas reciklaža 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 14 Share Posted February 14 Bold prediction - finale će trajati preko 3 sata, a moguće i duže od jednog dana. 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 14 Share Posted February 14 Just now, Chaos Is Me said: Bold prediction - finale će trajati preko 3 sata, a moguće i duže od jednog dana. Ne dati Jagu da pridje hidrantu i bice OK. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted February 14 Share Posted February 14 34 minutes ago, Kronostime said: Ne dati Jagu da pridje hidrantu i bice OK. ali već pp aparat može 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 14 Share Posted February 14 23 minutes ago, Filbi said: ali već pp aparat može Samo da ne dira razvodnu kutiju za struju - to je vec opasno i potreban je doktor robotike za tako nesto. 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 14 Share Posted February 14 1 hour ago, Kooineeperk said: Samo da ne dira razvodnu kutiju za struju - to je vec opasno i potreban je doktor robotike za tako nesto. Nemoj samo da on "opravlja" nesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 14 Share Posted February 14 Hocemo li skupo prodati kozu pitam se ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 14 Share Posted February 14 FMP dosta kuburi sa formom u poslednje vreme, promena trenera i igrača. Samo da ne kliknu protiv nas, treba biti maksimalno skoncentrisan svih 40 minuta, pa nek pobedi bolji. 1 1 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 14 Share Posted February 14 2 minutes ago, Don Dusko said: Hocemo li skupo prodati kozu pitam se ja? 10 kvota na kladionici - nije za bacanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 14 Share Posted February 14 7 minutes ago, Don Dusko said: Hocemo li skupo prodati kozu pitam se ja? Hoćemo. Opet će da nam isključe trenera zbog mrkog pogleda i osvajamo kup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 14 Share Posted February 14 2 minutes ago, NMX said: FMP dosta kuburi sa formom u poslednje vreme, promena trenera i igrača. Samo da ne kliknu protiv nas, treba biti maksimalno skoncentrisan svih 40 minuta, pa nek pobedi bolji. Najvise se plasim Bojana Subotica. On je u stanju da nam napravi veliku stetu. Deda mora da odigra jednu Evroligasku partiju da ne kazem NBA da bi ga sacuvao! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 14 Share Posted February 14 1 minute ago, Don Dusko said: Najvise se plasim Bojana Subotica. On je u stanju da nam napravi veliku stetu. Deda mora da odigra jednu Evroligasku partiju da ne kazem NBA da bi ga sacuvao! Ubice nas Subi kao i sve protivnicke cetvorke ove sezone. Treba videti ima li ugovor za sledeću sezonu pa ga pojuriti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) 6 minutes ago, NMX said: Ubice nas Subi kao i sve protivnicke cetvorke ove sezone. Treba videti ima li ugovor za sledeću sezonu pa ga pojuriti Ako se dobro pokaze sad protiv nas, dobice 2 godine kao poklon od gazda Cove! I to na preporuku Filipa! Edited February 14 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 14 Share Posted February 14 Ja se plašim Kuzmića, biće željan dokazivanja, da se pokaže da ga na leto vrate u Zvezdu. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted February 14 Share Posted February 14 1 hour ago, Kooineeperk said: Samo da ne dira razvodnu kutiju za struju - to je vec opasno i potreban je doktor robotike za tako nesto. A sta ako se desi kombinacija da roboticar dira razvodnu kutiju a Jago slučajno upali obližnji hidrant... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 14 Share Posted February 14 Kako ga nameštaju, sram ih bilo. 😄 2 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hroničar985 Posted February 14 Share Posted February 14 8 minutes ago, paxxx said: A sta ako se desi kombinacija da roboticar dira razvodnu kutiju a Jago slučajno upali obližnji hidrant... Izbiće kuršlus, nikako ne valja gasiti požar iz razvodne kutije vodom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted February 14 Share Posted February 14 3 hours ago, Chaos Is Me said: Bold prediction - finale će trajati preko 3 sata, a moguće i duže od jednog dana. Misliš da ce nam Mega toliki otpor pružiti?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14 Share Posted February 14 Kakav je raspored za nas ako dodjemo do finala? Srijeda-petak-nedelja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted February 14 Share Posted February 14 12 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Kakav je raspored za nas ako dodjemo do finala? Srijeda-petak-nedelja? U subotu je finale. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) 16 minutes ago, MarkoKep said: U subotu je finale. Jel pre bilo nedeljom? Za prošlu godinu sam video da je subota ali mi je nešto u glavi da je pre uvek nedeljom bilo finale a mrzelo me da tražim za prošle kupove Edited February 14 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted February 14 Share Posted February 14 39 minutes ago, Урош19 said: Jel pre bilo nedeljom? Za prošlu godinu sam video da je subota ali mi je nešto u glavi da je pre uvek nedeljom bilo finale a mrzelo me da tražim za prošle kupove I prošle godine mi je bilo čudno da je u subotu a ne u nedelju finale, tako da verovatno su to promenili od prošle godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted February 14 Share Posted February 14 Pa za slucaj da nestane struje ili izbije sranje, da ima buffer da se nastavi u nedelju. 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts