Ab1995 Posted February 8 Share Posted February 8 Khem Birch : "Really???" Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Jedino pozitivno od ovogodišnjeg ucesca u EL su navijači. Tim koji ni jednom ,bar trenutno nije bio medju 9/10 ekipa, koji od starta rovari u donjem delu tabele, tim koji do pre dve-tri nedelje nije uspeo da veže dve pobede, ima svaku utakmicu 19-20.000 ljudi. Samo nas ovaj deo odrzava da nas koliko toliko cene. Rezultate nemamo. Šta reci za tim koji 12-13 kola pre kraja regularnog dela EL, praktično izgubio sve šanse za top 10.Ej top 10. Za mene jedino pomena su navijači, i vi koji idete. Sve ostalo, od rezultata, tima, igre, rukovodstva raznih pizadarija sa igracima, je za zaborav. Edited February 8 by No name 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 8 Share Posted February 8 @No name posle prvog kola bili smo prvi🙂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 8 Share Posted February 8 Sutra stavljamo katanac na državni projekat iz Kaunasa. 3 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 8 Share Posted February 8 1 minute ago, Čvarkov said: Sutra stavljamo katanac na državni projekat iz Kaunasa. Petak 22:00 Goldberg vs Ciganija , 145-ti nastavak, koji god rezultat bio 4 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 8 Share Posted February 8 Flaster na Ulanovasa pre nego što se umije, Lekavičijusa upoznati sa Marcusovom klupicom, a Birutis da podje za Kuzom u Železnik. Tokom utakmice nek smisle šta će sa Butkevičiusom i Dimšom, možda ih ponuditi na poluvremenu sa teta Vesninim sarmicama. To bi trebalo da bude dovoljno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 8 Share Posted February 8 Ako se dobije Žalgiris,opet ide digitron u ruke. Podigao ih je Trinkjeri,biće teško Realno,Žalgiris je nepredvidiva ekipa,osim Evansa i donekle Smitsa,nikad ne znaš koji će se igrač još razigrati i davati poene. Samo onaj Lekavičius da se ne zapali,sanjam ga već dve nedelje.😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 8 Share Posted February 8 Sutra maks 15000. I to da se šutiramo u dupe. Baš loše ide prodaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 8 Share Posted February 8 Sad gledam i za Tompkinsa. Ladno će čovek da odigra za ovih mesec dana 2 utakmice u ABA ligi i 1 u EL. Sjajno. Pun pogodak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 8 Share Posted February 8 18 minutes ago, Čočo said: Sad gledam i za Tompkinsa. Ladno će čovek da odigra za ovih mesec dana 2 utakmice u ABA ligi i 1 u EL. Sjajno. Pun pogodak. Da odigra? Mislis da hoce? 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 8 Share Posted February 8 2 minutes ago, Kooineeperk said: Da odigra? Mislis da hoce? 🤔 Svašta možemo da očekujemo. I da mu produže ugovor do kraja sezone bez jedne odigrane utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 8 Share Posted February 8 7 minutes ago, Kooineeperk said: Da odigra? Mislis da hoce? 🤔 Mozda mahne peskirom sa kraja klupe par puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) 42 minutes ago, Čočo said: Sad gledam i za Tompkinsa. Ladno će čovek da odigra za ovih mesec dana 2 utakmice u ABA ligi i 1 u EL. Sjajno. Pun pogodak. Nece odigrati ni jedan mec za ovih mesec dana, covek je u fazi oporavka, sa njim ce se postepeno raditi, on se jos oporavlja pa tek onda na treninzima da se vidi koliko moze. Ako bude zdrav produzice mu se sigurno ugovor, kakav takav doprinos cemo od njega imati u koliko god da je losoj formi i zapusten... Do Finala Aba lige ima 2-3 meseca.... Edited February 8 by Stefi88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 8 Share Posted February 8 Boki je nasmejan ... 23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 8 Share Posted February 8 Konacno Čočo vracen u fabricki mod. Sutra lagana pobjeda Nek neko zapise u tefter Francisca. Valjace za ljeto, ispunjava glavni uslov 6 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) 5 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Konacno Čočo vracen u fabricki mod. Sutra lagana pobjeda Nek neko zapise u tefter Francisca. Valjace za ljeto, ispunjava glavni uslov i ti isto za 5 dana 😂 Sala, naravno. Edited February 8 by Abizolirni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted February 8 Share Posted February 8 3 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Konacno Čočo vracen u fabricki mod. Sutra lagana pobjeda Nek neko zapise u tefter Francisca. Valjace za ljeto, ispunjava glavni uslov Ako Covic ostane, Francisko je 99% nas novi plej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted February 8 Share Posted February 8 iskreno ja ne znam kako protiv ovog bajerna mozemo odigrati. Mislim da nam je jedina sansa pod kosem i da se optereti Ibaka jer realno Danko i nema bas neki IQ kosarkaski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted February 8 Share Posted February 8 1 minute ago, Abizolirni said: iskreno ja ne znam kako protiv ovog bajerna mozemo odigrati. Mislim da nam je jedina sansa pod kosem i da se optereti Ibaka jer realno Danko i nema bas neki IQ kosarkaski. De da mi prvo Litvance dobijemo, lako ćemo za Bajern kasnije. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 8 Share Posted February 8 Mi i ovako kljakavi i sa nakaradnom selekcijom smo tu sa komšija. Malo da plačeš malo da se smeješ. 9 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 8 Share Posted February 8 2 minutes ago, Čočo said: Mi i ovako kljakavi i sa nakaradnom selekcijom smo tu sa komšija. Malo da plačeš malo da se smeješ. Kako ide ona recenica iz Lajanja na zvijezde oko trkanja sa vozom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 8 Share Posted February 8 Just now, Miki28 Teoljub said: Kako ide ona recenica iz Lajanja na zvijezde oko trkanja sa vozom? Gavraniću, tebe je pregazio brzi voz a ti se još trkaš sa putničkim. 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 8 Share Posted February 8 Just now, Čočo said: Gavraniću, tebe je pregazio brzi voz a ti se još trkaš sa putničkim. 😄 E ta, to je nas problem. Pravimo od ovih zvijeri a sasvim prosjecna EL ekipa. Nek se spremi Zalgiris, +10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted February 8 Share Posted February 8 Јел неко већ срачунао колико нам сада треба w.... 😂😅 Одговарају резултати у пм😂😂😂... Имамо ли снаге за неку луду серију... Добро... Знам да сам луд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted February 8 Share Posted February 8 Imamo sutra priliku da se približimo na 1 pobedu od TOP11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts