BojanaCZV Posted January 30 Share Posted January 30 Opaaaa, potpuno neočekivano! Bravo bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 30 Share Posted January 30 Boki 🔨 ✅️ Roki 🎯 ⏳️ 2 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 30 Share Posted January 30 Imam jedno pitanje je l ovi ugovori ulaze u finansijsku konstrukciju za ovu ili sledeću sezonu? Da znam da li da očekujemo tu 4ku ili od nje nema više ništa. 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted January 30 Share Posted January 30 Prvi put ovako rano da bude neki potpis za produženje. Obradovali su me. Pogotovu je tajming odličan. Džoele ostaješ deo zadovoljštine i naše Zvezde. Puno srce. Večeras zakucaj Valensiju! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Crni Posted January 30 Popular Post Share Posted January 30 2 minutes ago, Čvarkov said: Boki 🔨 ✅️ Roki 🎯 ⏳️ Ćoki 👋❌ 4 1 2 51 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted January 30 Share Posted January 30 Yago je ozbiljna glavudža i da ne igra košarku, lagano bi živeo od muzike. Dečko kada daje intervju misliš da ne zna da priča, a kada zapeva, kao slavuj 😍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 30 Share Posted January 30 1 minute ago, Crni said: Ćoki 👋❌ Ako su tačne priče iz kafane koju posećuje gospodin @Kankkunen, nadamo se da će biti i Nebojša 👋 ✅️. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magiko Posted January 30 Share Posted January 30 (edited) Konacno da pohvalim upravu, konacno, nadam se da ce i ostali koji to zasluzuju biti produzeni Edited January 30 by magiko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mile1 Posted January 30 Popular Post Share Posted January 30 Ovo je samo jedan od signala da je Drcelic usao u klub i da ovo daje neke signale da cemo igrati evroligu i sledece sezone, uz to ide i ponuda novog ugovora za Rokasa. Koliko sam nacuo plan je da se napadne Kalinic kao i Guduric i da cemo imati budzet u rangu sa Partizanom ove sezone 53 10 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 30 Share Posted January 30 4 minutes ago, Mile1 said: Ovo je samo jedan od signala da je Drcelic usao u klub i da ovo daje neke signale da cemo igrati evroligu i sledece sezone, uz to ide i ponuda novog ugovora za Rokasa. Koliko sam nacuo plan je da se napadne Kalinic kao i Guduric i da cemo imati budzet u rangu sa Partizanom ove sezone Dobro, to su lepe vesti, sad samo da neko ko nije 50 godina u košarci sastavi smislen roster. Da ne gledamo pobačaj roster opet. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted January 30 Share Posted January 30 4 minutes ago, Mile1 said: Ovo je samo jedan od signala da je Drcelic usao u klub i da ovo daje neke signale da cemo igrati evroligu i sledece sezone, uz to ide i ponuda novog ugovora za Rokasa. Koliko sam nacuo plan je da se napadne Kalinic kao i Guduric i da cemo imati budzet u rangu sa Partizanom ove sezone ako se ovo ostvari uopste nemam problem da te vodim u kafanu po tvom izboru da popijes i pojedes sta ti je i kolko volja. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted January 30 Share Posted January 30 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted January 30 Share Posted January 30 Kako lepa vest.. Bolomboj je zasluzio svaki cent zbog partija i zalaganja na terenu 😊 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 30 Share Posted January 30 Zadovoljština totalna što se tiče Bolomboja... mitska zver i retko gotivan lik... uklapa nam se 100%, što je verovatno i sam skapirao jer nikad nigde nije imao veću ulogu i bolju sezonu nego ovde... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted January 30 Share Posted January 30 Citam da mozda Teo, nece biti spreman za danasnju utakmicu. Valjda je ponovo dobio neki udarac na prosloj utakmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 30 Share Posted January 30 5 minutes ago, Issey said: Zadovoljština totalna što se tiče Bolomboja... mitska zver i retko gotivan lik... uklapa nam se 100%, što je verovatno i sam skapirao jer nikad nigde nije imao veću ulogu i bolju sezonu nego ovde... Jos da dobije pasos i to je to 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 30 Share Posted January 30 Ko je Drcelic? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted January 30 Share Posted January 30 Just now, Igor_ said: Ko je Drcelic? Vlasnik wd concord west Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 30 Share Posted January 30 Just now, Igor_ said: Ko je Drcelic? Nova topla struja našeg zvezdaškog okeana. 😄 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Prijatelj Mitar Posted January 30 Popular Post Share Posted January 30 2 minutes ago, Igor_ said: Ko je Drcelic? Neki zubar valjda. Stomatološka ordinacija dr Čelić https://g.co/kgs/ik1R3Bn 1 2 59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 30 Share Posted January 30 Uh uh uh, jedva čekam sledeću sezonu. Neka neko prtisne "skip" do leta. 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 30 Share Posted January 30 BokiBoooooooj♥️♥️♥️ Cekamo jos Rokija, @Kankkunen sta pije kafana, placam turu? 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted January 30 Share Posted January 30 Bože kol'ko lep čovek. Pakuj. 3 33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 30 Share Posted January 30 Izgubiš skoro sve šanse za prolaz dalje - sumorna atmosfera. Nije ni došla utakmica sa Valensijom - euforija, jer prelazni rok počinje. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted January 30 Share Posted January 30 6 minutes ago, Molina23 said: Bože kol'ko lep čovek. Pakuj. Ne jebe lep nego Drčela 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts