Creed Bratton Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 2 minutes ago, Čočo said: Ima smisla. Ali opet i dole bi sve rasprodali da puste odmah sve raspoloživo. Ovako neko kupi za 400 jer nema više za 200 a onda oni sutradan puste opet 200. i zajebu ljude. Jeste to glupost ali verovatno nisu ocekivali da ce biti ovolika zainteresovanost pa su racunali daj da prodamo ovo gore a dole ce lako podeliti onima sto ne ustaju ni kad ih moli cela hala. Ovo pricam posto redovno pratim kako ide prodaja i u skoro svim utakmicama su dosta tesko odlazile one karte iza klupa a i utisak iz hale mi je da ona ekipa tamo nije pogledala preko 10 kosarkaskih utakmica u zivotu, za derbi je bila velika zainteresovanost i odmah se videlo da se i tamo prati tok utakmice i ukljucuje u navijanje. 1
No name Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 Lepo je što se za KK trazi karta više, sto se rasproda dvorana unapred dan/dva, a da ne igramo sa Realom, Barsom, ili derbi. 5
crni_bombarder Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 Kad smo kod ulaznica vidim da su puštene lože i tribina B opet u prodaju. Koja je fora sa tim? Zašto se ne pusti sve od jednom? P. S. Baskonija inače bez Čioze na nas. I oni ostaju samo na CMM, Hauarda i Vanju spolja. Ide tu Kodi opet na 35 min, Cioza je njima samo teret, vrlo verovatno i gori defanzivac nego Haward, biće delovi utakmica da Vanjom i Hawardom zajedno na terenu, tu pritisak na lopti mora biti jak i ne sme se dozvoliti da se razmasu u tad.Послато са SM-A135F помоћу Тапатока 3
Zarco_srb Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 (edited) 45 minutes ago, Čočo said: Kad smo kod ulaznica vidim da su puštene lože i tribina B opet u prodaju. Koja je fora sa tim? Zašto se ne pusti sve od jednom? P. S. Baskonija inače bez Čioze na nas. I oni ostaju samo na CMM, Hauarda i Vanju spolja. Samo 😄 Edited January 16, 2024 by Zarco_srb
Николица Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 1 hour ago, BojanaCZV said: Prvo sam pomislila pojačanje, pa sam onda pomislila da sam banovana, ali stanje redovno 😌 Baš jedva čekam četvrtak ♥️ Хехе ниси једина 😂 1
Čočo Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 4 minutes ago, Zarco_srb said: Samo 😄 Pa i mi imamo SAMO Tea, Yaga, Lazića i eventualno Hangu. 😄
Milko Miller Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 Sto se Baskonije tice, nadam se pobedi i lepom doceku za Duska. 44
nikolAAA Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 Protiv Baskonije jako, znacice energija sa tribina, a pritom Baskonija nije ekipa poput Reala, Barse, pa da se tako lako nosi sa ovom atmosferom. Treba da ih pojedemo u atmosferi, i da dobijemo, jer je od velike vaznosti za nastavak sezone! 3
robins Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 18 minutes ago, Milko Miller said: Sto se Baskonije tice, nadam se pobedi i lepom doceku za Duska. Jednako lep kao doček Radonje sa Bajernom. Da mu se čestita Nova godina i isprati sa 30 razlike. 18
Wingwalker Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 Nije ni Duško od kamena...treba ga dočekati sa ovacijama koje će pamtiti a od kojih će mu glava zujati kao šolja na banderi bar sat vremena. Ipak je uskočio kada smo bili farsa od tima sa 1-6 skorom. Teško da je moglo grdje od toga.Ako na prvom pozvanom TO krene da crta po tabli tri iksa i spoji ih jednom linijom...toeta kombinacija. 6 1 14
СамоТи3 Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 1 minute ago, Zarco_srb said: Opet ceo nivo 400 pusten u prodaju 😳 Биће као за дерби пуно и против Басконије.
Hernangomez Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 (edited) 3 hours ago, Čočo said: Ako sam dobro čuo priprema se koreografija i za četvrtak. Dobro su se setili. Ono sa majicama ne racunam, to sam i ja mogao da smislim. Edited January 16, 2024 by Benito 1 2 1
No name Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 9 minutes ago, Zarco_srb said: Opet ceo nivo 400 pusten u prodaju 😳 Ovo mi nije jasno. Zasto sve karte ne puste u opticaj i kad se se sve rasproda objaviš da nema više i kraj. Ovako deo ljudi video da juče nema tek nešto malo za ložu ostalo i odustao. Sad opet ima. Isto za derbi. Redovi, te nema vise, a onda puste deo na sam dan .
Fromthecorner Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 3 minutes ago, No name said: Ovo mi nije jasno. Zasto sve karte ne puste u opticaj i kad se se sve rasproda objaviš da nema više i kraj. Ovako deo ljudi video da juče nema tek nešto malo za ložu ostalo i odustao. Sad opet ima. Isto za derbi. Redovi, te nema vise, a onda puste deo na sam dan . Psihologija mase. Kada vidis da je ostalo malo karata, pozuris da sto pre kupis kartu i budes deo spektakla, mislis da ce biti cela rasprodata. Zato se pusta malo po malo da ovaj sto kupuje uvek misli da je malo ostalo. Jos jedna od manipulacija kao i vecina stvari kod nas. 11
didžej hel Posted January 16, 2024 Author Posted January 16, 2024 31 minutes ago, Benito said: Dobro su se setili. Ono sa majicama ne racunam, to sam i ja mogao da smislim. nije valjda poenta u nikad viđenoj ideji, već u efektu koji emituje inače, na teveu se skoro nikada ne snima gornja polovina arene, pa je izgledalo kao na plejof tekmi miami heata ali kontam da je u dvorani super izgledalo 6
Sector Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/problemi-za-baskoniju-pred-zvezdu-ivanovic-ima-jednog-beka/ Quote Problemi za Baskoniju pred Zvezdu: Ivanović ima jednog pleja Da im ne dajete klik bezveze, u pitanju je Chiozza. 😄 Još su trolovi izjednačili kadrovske probleme CZ i Baskonije jer im ne igra vjerovatno najgori igrač u EL. 7
Popular Post Čočo Posted January 16, 2024 Popular Post Posted January 16, 2024 Neka je sa srećom! 🍀 47 6
didžej hel Posted January 16, 2024 Author Posted January 16, 2024 3 minutes ago, Sector said: Da im ne dajete klik bezveze, u pitanju je Chiozza. 😄 Još su trolovi izjednačili kadrovske probleme CZ i Baskonije jer im ne igra vjerovatno najgori igrač u EL. odlazim polako sa vrha sectorove shitliste, uskoro ćemo se venčati; yess 2 1 7
didžej hel Posted January 16, 2024 Author Posted January 16, 2024 1 minute ago, Admiral said: Zudim da vidim duel Dedolino vs Moneke. zašto žudiš? btw, videćeš, možda te dedolino i iznenadi, ko zna. mnogo smo pogani, ne zaslužujemo ni ovih 9 pobeda, možda tri eventualno. 15 1 1
Miki28 Teoljub Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 (edited) 15 minutes ago, Čočo said: Neka je sa srećom! 🍀 Dje je neko iz kluba da ga doceka? Dobrodosao pa u cetvrtak da sa Teom napravi malo magije💪 Edited January 16, 2024 by Miki28 Teoljub typo
Урош19 Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Dje je neko iz kluba da ga doceka? Donrodosao pa u cetvrtak da sa Teom napravi malo magije💪 Dozet zauzet uletanjem u dm tviterašicama 1 3
Čočo Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Dje je neko iz kluba da ga doceka? Donrodosao pa u cetvrtak da sa Teom napravi malo magije💪 Iskreno, gotovo sam siguran da neće igrati u četvrtak. Debi u ABA ligi pa EL debi protiv Albe. 1
Recommended Posts