atmsfr lnČ Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 1 minute ago, NikolaTest said: Odakle ovo? Intervju za meridian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Imaš Teodosića i Yaga, vratiš Topića i tražiš pleja 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Dok dodje plej, pa dok se uigra, pa dok srede papire, onda nam i nece biti vise potreban jer cemo biti zakucani na dno EL. Ovaj klub sve radi naopako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Ако може још један центар и евентуално једна тројка 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Ćutite ljudi, dobro je.. Samo da ne dovedu červorku neku, ne daj Bože 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Ма какав плеј, довели су Топића и сад ће да доводе још једног првог плеја а имамо ту Јага Теа и Топића, што смо доводили Топића да игра Аба лигу? То је мого и у Меги. Да ли се зна ко не игра вечерас утакмицу тј. ко одмара због дуплог кола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Just now, СамоТи3 said: Ма какав плеј, довели су Топића и сад ће да доводе још једног првог плеја а имамо ту Јага Теа и Топића, што смо доводили Топића да игра Аба лигу? То је мого и у Меги. Да ли се зна ко не игра вечерас утакмицу тј. ко одмара због дуплог кола? Vrv Nedović… preforsirao se čovek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Bez Bolomboya i Luke vcrs. Debi Topica💪💪💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 4 minutes ago, СамоТи3 said: Ма какав плеј, довели су Топића и сад ће да доводе још једног првог плеја а имамо ту Јага Теа и Топића, што смо доводили Топића да игра Аба лигу? То је мого и у Меги. Да ли се зна ко не игра вечерас утакмицу тј. ко одмара због дуплог кола? Боломбој, Митровић и Лазаревић. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Just now, The_Big_S said: Vrv Nedović… preforsirao se čovek Боље да играју сви да се коначно уиграју, јер смо ми посебан случај што се тога тиче треба нам по пар година да се уиграмо јер сваке сезоне доводимо нове а одлазе најбољи. Желим да видим коначно Топића у Звезди, снашао се председник и ухватио се за дете као сламку спаса, дај Боже да успе али ово што се ради сваке сезоне је толико погрешно, неко једном погреши па се научи за даље ми из грешке у грешку (Јасковим гласом) и кад мислиш да не може горе они нас изненаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Ako dovedu pleja a vratili su Topica onda stvarno ne vredi vise sta govoriti o ovoj upravi. Nedaj boze da se zajebu pa dovedu cetvorku. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 9 minutes ago, Don Dusko said: Ako dovedu pleja a vratili su Topica onda stvarno ne vredi vise sta govoriti o ovoj upravi. Nedaj boze da se zajebu pa dovedu cetvorku. Zavisi kakvog kvaliteta je taj plej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Nama je neophodan igrač na 1-2, i baš to po mogućnosti dobar defanzivac.Teo na 2 i da mu se smanji minutaža i opterećenje,a i Nedoviću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Mislim da je intervju radjen pre potpisa Topica i da smo zavrsili sa dolascima... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 2 minutes ago, Taki said: Nama je neophodan igrač na 1-2, i baš to po mogućnosti dobar defanzivac.Teo na 2 i da mu se smanji minutaža i opterećenje,a i Nedoviću. + krilni centar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Mentalno zaostao covek koji nema veze sa kosarkom vidi da ovom timu fali cetvorka, mi dovodimo jos jednog pleja kad imamo vec 3. Gde prestaje logika, tu pocinju Nebojsa Covic i Crvena zvezda. Neopisivo je koliko mi je zgadio covek svaku zelju da gledam ove momke, a i pored toga gledam svaku utakmicu jer ne mogu da ne gledam, jace je od mene. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 3 hours ago, Kronostime said: To se zove veciti sjaj ciganskog optimizma, moj gazda... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Ja bi pokusao da nadjem Yagu neku pozajmicu, nije skup mislim da se moze naci neko da preuzme platu. Neka UC ekipica. On je klasu ispod Topica i realno nema mesta vise za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Ma sjajno daj pleja. Po mogućstvu neki miškov škart ili neko ko potpisuje do kraja sezone sa opcijom +1 za igrača ali ne i za klub. Pa ako se razigra da ode gde hoće, a ako ne onda da ostane. Ustvari ne znam što ovo razdvajam, može lako da bude 2u1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 5 hours ago, Sinnerman said: Izbijte sebi iz glave pojačanja. Kada niko do sada nije došao, neće doći ni sada. Gilespi, Topić i to je to. Realno, sada je već i prošao voz za bilo šta. Mi ćemo EL odigrati rekreativno jer šansa za nešto više postoji, međutim samo teoretska. Kad pročitam da smo na samo tri pobede od top10, pozli mi. Taj optimizam bez pokrića kod ljudi mi nikada neće biti jasan. Likovi tripuju da ćemo samo mi igrati naše utakmice, a ostali će da gledaju. Tri pobede od top10 ne znači da mi treba da vežemo tri pobede i tu smo. To znači da moraju tri kola naši direktni konkurenti da izgube, a mi da pobedimo. To je SciFi drugovi i drugarice. Ništa, da istupimo iz El, jbg , cemu trosenje novca na putovanja, hotele ... i igramo samo ABA ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Misko je madjionicar. Odvesti Simonovica i Zagorca u NBA ligu time sto ih pustis da nabijaju brojke u ekipi bez pritiska zatim napravis hajp, unovcis reklamu od Jokica...Nerealan posao. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Šteta što stalno ne igramo protiv Vlade Joa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 W, idemo dalje. Eto toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Ilic je Sengelija za Simona. 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Simona treba pre svake tekme odvesti na onaj pandurski test za alkohol, cisto radi provere koordinacije. Deluje kao da su mu prisiveni udovi nekog drugog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts