Kankkunen Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Just now, Don Dusko said: Klub kao klub ima 1000x gresaka ali slanje Topica u Megu nije jedna od njih. Da se "klub" pitao on ne bi igrao u Megi. O njegovoj karijeri brine neko drugi, što se pokazalo kao ispravno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 15 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Da li si u septembru, oktobru mjesecu mislio da ce se neki igrac raspasti samo tako i da nece odigrati ni 10% onog sto smo svi ocekivali? Jako smo teski za ugoditi. Vec je npko pisao i prije par mjeseci, nije se samo KKCZ pitala oko Topica ali to je nebitno jel tako? Ako podjes pojedinacno, onda Covic nije kriv nikada. Nije kriv sto je Sabaz uprskao, nije kriv sto Tobi brljavi u EL, nije kriv sto se onaj D.Braun zajebavao, nije kriv sto nisu videli Mirotin aut i sto nas sudije jebavaju gde god stignu, nije kriv sto mi ne mozemo, a komsije produze ugovore vedetama, nije kriv sto je Sasa Obradovic bio onakav, nije kriv sto nas Savic druka i Real jebe zbog Kampaca, nije kriv sto je Dusko potrosen... On nije nikada kriv, pa nije kriv ni za Sabazov raspad. Da Topići nisu najčistiji moguci zvezdaši, ne bi mali sada opet bio tu, pa taman Covic upisao Harvard da obnovi gradivo. 3 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 26, 2023 Author Share Posted December 26, 2023 3 minutes ago, The_Big_S said: Znači brate, ispade da je klub uspeo u najnezgodnijem ali isto tako u najboljem trenutku da vrati Topića, i uopšte nije jurio druga rešenja ovih dana. Ok, vrv ne percipiram realno. Samo mislim da ponovo nije bio opcija 1 čak ni u ovom trenutku, već 3., 4., ako ne i 5. ne radi se o tome, vec o naknadnoj pameti koju si izneo, da je trebalo da bude treci plej umesto yaga, iako su svi 100x pisali da topicev entourage to niej hteo i hvala bogu sto nije, jer ovih pola sezone u megi su ga sigurno napravili boljim igracem 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 2 minutes ago, Kankkunen said: Da se "klub" pitao on ne bi igrao u Megi. O njegovoj karijeri brine neko drugi, što se pokazalo kao ispravno. Ma znam, nego nije bila greska generalno. Niti treba napadati klub za ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 18 26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post fradler Posted December 26, 2023 Popular Post Share Posted December 26, 2023 I Top je na novogodisnjem koktelu, Kuzmanovic ga nesto smara, citam mu sa usana da pominje male faulove. 1 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Ma znam, nego nije bila greska generalno. Niti treba napadati klub za ovo. Jasno, mada nekima nije ... al OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 2 minutes ago, uini said: ne radi se o tome, vec o naknadnoj pameti koju si izneo, da je trebalo da bude treci plej umesto yaga, iako su svi 100x pisali da topicev entourage to niej hteo i hvala bogu sto nije, jer ovih pola sezone u megi su ga sigurno napravili boljim igracem Razumeo. Ali jako smeta to što je i u ovom trenutku Nikola bio iznudjeno rešenje posle propalih nekoliko opcija, a predstavlja nam se kao veliki uspeh sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 On 12/24/2023 at 9:46 PM, PERICA!!! said: Ovo se meni sve crta za malog Topa, iako je to veliki rizik i za nas i za njega, al ako bi uspjelo i pokazalo se kao pogodak ostalo bi bila istorija. Da se malo samokvotujem. Cisto zbog dobre prognoze.😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 3 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 6 minutes ago, berti said: Ako podjes pojedinacno, onda Covic nije kriv nikada. Nije kriv sto je Sabaz uprskao, nije kriv sto Tobi brljavi u EL, nije kriv sto se onaj D.Braun zajebavao, nije kriv sto nisu videli Mirotin aut i sto nas sudije jebavaju gde god stignu, nije kriv sto mi ne mozemo, a komsije produze ugovore vedetama, nije kriv sto je Sasa Obradovic bio onakav, nije kriv sto nas Savic druka i Real jebe zbog Kampaca, nije kriv sto je Dusko potrosen... On nije nikada kriv, pa nije kriv ni za Sabazov raspad. Da Topići nisu najčistiji moguci zvezdaši, ne bi mali sada opet bio tu, pa taman Covic upisao Harvard da obnovi gradivo. Stvarno mi nije namera da macujem sa tobom jer si otisao u mali milion stvari. Ja te pitam jesi ocekivao da igrac od 2 miliona i no1 opcija ekipe se onako raspadne u mjescu septembru, oktobru? I da li se klub samo pitao oko Topica ili i njegov otac, menadzer? To te pitam a ne da sa tobom diskutujem o kulinu banu. 26 minutes ago, The_Big_S said: Ne, nego je mali Top trebao da bude ranije u timu…od početka sezone.. Nije trebao da bude pušten u Megu i nije trebao da ostane za kraj kao spasonosno rešenje, ali ne za klub već za rukovodstvo. Apsolutno je trebao da ima ulogu Jaga od prvog dana sezone, a taj isti Jago nije trebao uopšte da bude doveden Vec su ti odgovorile kolege prije mene tako da ne opterecujem temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 7 minutes ago, fradler said: I Top je na novogodisnjem koktelu, Kuzmanovic ga nesto smara, citam mu sa usana da pominje male faulove. Priča mu kako su on i Milenko žariri i palili ... 8 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 mali Top i mali faul hehe 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Vidi ti Gudurica sto lakjuje postove oko Topica. Vracajte ga kuci 4 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 (edited) O jbta kad se setim proslogodisnjeg koktela i euforije koja je vladala 😞 9:7, u mesec i po jedini poraz Armani Par dana posle stigla odluka za Fakua pre toga Mirotina trojka Edited December 26, 2023 by srlepajce 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Najava novog igraca 🔥 8 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Najava novog igraca 🔥 Top❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Najava novog igraca 🔥 Sjajna najava kakav igrač najavljuje svog naslednika. ❤️ 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Najava je odlična, pogotovu što je danas klub otvorio novu prodavnicu u Dečanskoj u Beogradu. Logično i TOP. Nikola srećno! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 14 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 2 minutes ago, Čočo said: Sjajna najava kakav igrač najavljuje svog naslednika. ❤️ Kako kosarkaski bogovi vole ovaj narod ❤️ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 (edited) Da li je neko primetio na slici gde je zid sa pojacanjima ima jos jedno mesto pored Topa? Edited December 26, 2023 by Fromthecorner 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 9 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Stvarno mi nije namera da macujem sa tobom jer si otisao u mali milion stvari. Ja te pitam jesi ocekivao da igrac od 2 miliona i no1 opcija ekipe se onako raspadne u mjescu septembru, oktobru? I da li se klub samo pitao oko Topica ili i njegov otac, menadzer? To te pitam a ne da sa tobom diskutujem o kulinu banu. Vec su ti odgovorile kolege prije mene tako da ne opterecujem temu. Niko nije ocekivao da se Sabaz raapadne, da slazem se. Kao sto niko nije ocekivao da treci plej bude neozbiljni Jago i to kao zamena veteranu od 37.godina koji je sklon povredama. Kao sto svi godinama ocekujemo da glavni skaut vise ne bude Nebojša. Sabaz je šlag na torti a ne "jbg, desilo se, niko nije očekivao". Ko je odlucivao oko toga gde ce mali. Pa da mu se predvidela munutaza koju je apsolutno mogao i morao da ima cak i da je Sabaz bio pravi, mali ne bi ni odlazio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Kakav poslednji kadar 🔥 ❤️ 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 9 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts