Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Laso luzerčina, ispustio +14 i izgubio 21:9 zadnju četvrtinu i to protiv tima koji je u kanalu xD

Po bavarskim forumima pisu da je izgubio svlacionicu, pominju cak i fizicki sukob sa Ibakom.

• Ha-ha 34
Posted

Ako kojim slucajem ovo citas,BRAVO MILOSE TEODOSICU za vecerasnju utakmicu. Tvoje plejmejkerske sposobnosti nikada nisu bile upitne,ali volja,zelja,zalaganje je za svaku pohvalu veceras. Jos jednom,kapa dole i nadam se da ces cesce ovako!

• Like 5
Posted
1 minute ago, holden c. said:

Po bavarskim forumima pisu da je izgubio svlacionicu, pominju cak i fizicki sukob sa Ibakom.

Zamisljam u glavi fizicki sukob Ibake i Paje troska.

FIZICKI

SUKOB

IBAKE I

PAJE TROSKA

• Like 2
  • Ha-ha 8
Posted (edited)
5 minutes ago, holden c. said:

I vracaju Dejana Radonjica podsecajuci se da im je on osvojio 2 nemacka prvenstva! :D

Edited by Don Dusko
  • Like 1
  • Ha-ha 12
Posted
2 minutes ago, holden c. said:

Tako mu i treba kad dopušta da mu Karl Hajnc Rumenige sastavlja tim.

• Like 4
  • Ha-ha 17
Posted
Just now, srlepajce said:

Pitaju ga za zvizdanje Sabazu

Njemu neprijatno bilo i rekao je kako su  navijali za njega kada ga je vratio u igru

Udbaške metode, ne piše se dobro Šil...bazzu.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, srlepajce said:

Pitaju ga za zvizdanje Sabazu

Njemu neprijatno bilo i rekao je kako su  navijali za njega kada ga je vratio u igru

Sreca njegova pa je ulazio u igru i izlazio kad je Teo ulazio/izlazio. 

Ne oodrzavam zvizdanje ali treba da ga je sramota zalaganja. Poginuse 8 kosarkasa da nadoknade njegovu lezernost

• Like 1
Posted

Pre svega dati svu podrsku Nepieru. dok god je u Zvezdi.

Ni ja nisam odusevljen njegovom igrom ali brate nije probisvet pa da mu se zvizdi.

Nije Sabaz kriv sto je dobio koliko je dobio(dobro kriv je sto ima kvalitet) i sto su nama druge stvari problem.

Al bitno je da se zvizdi Shabazzu a Nebojsa prolazi bez zvizduka.

• Like 28
Posted

Plavšić je sramotan, da ne upotrebim neku težu reč. Kako komentariše strance, a za domaće samo reči hvale. Još je najgore kad neko od stranaca napravi neku veliku grešku, a on samo zaćuti pa onda neki šaljivi komentar. Kad domaći pogreši kao da se nije ni desilo. Dobio je od Nebojše i upute da potencira podršku publike. Dotakao je dno!

A sad pozitivne stvari. Na mene najveći utisak ostavio stav igrača, konačno sam video želju za pobedom, nerviranje nakon nekog lošeg poteza. Pre svega mislim na Tobija, Hangu i Shabazza. To mi daje nadu da mogu doći bolji dani. I naravno borba Jaga, samo nastavi momče. Teo odličan! Deda i Mitar dosta dobri.

• Like 26
  • Thanks 1
Posted

Ova pobjeda ne smije da zamaskira činjenicu da nam je četvorka neophodna. Imali smo katastrofalne minute sa Lukom i Džoelom na terenu. Luka je dobio nekoliko lopti na perimetar i tu bi se napad otprilike završio. Ne može prosto tako da se igra moderna košarka. Loše je za ritam, za spejsing. Ne treba siliti sa pojačanjima i rezovima, ali jedan igrač, jedna četvorka mora da se obezbijedi. Pa da vidimo onda koliki je zapravo domet ovog tima. 

• Like 5
Posted

Auh, trebalo nam je ovo kao hleb nasušni. Teo daleko najbolji, podsetio je večeras na onog iz prajma, ovo je neki maksimum maksimuma od njega u ovoj fazi karijere i hvala za ovu partiju na obe strane terena. Neverovatno smo stegnuti i u velikom smo maleru, nemamo nikakvu kreaciju van 4 igrača od kojih je jedan u dubokom kanalu a drugi loš šuter i rovit. Za borbu svaka čast, Tobey je u očajnoj formi ali bori se maksimalno kao i ostali, izuzev Napiera. Što se njega tiče, ništa mu neće biti zbog malo zvižduka, debelo je kompenzovan za to. Sledeće utakmice su nove priče za sve pa i za njega, ako digne formu brzo će se zaboraviti ovaj kanal. Protiv Budućnosti već treba da uzme 20 šuteva. Bravo za Yaga, nije to neka spektakularna igra ali daje sve što ima i pokreće i ostale svojom energijom. Danas nam je trebala bilo kakva pobeda i ne treba joj u zube gledati. Ima ovde mnogo posla ali najdraže mi je zbog Janisa, uzeo je vruć krompir u ruke u očajno momentu, ćuti i radi i ne pada u paniku. Palac gore ovog puta i za Dedu i Luku, uz standardno požrtvovane Bolomboya i Gidru. Bajern je dobra, čvrsta i fizikalna ekipa ali im evidentno fali neki ekstra kvalitetni pojedinac da izmisli nešto kad upadnu u rupu. Osećam se kao ja da sam igrao, crko sam.

• Like 18
  • Love 2
  • Tuzno 1
Posted
16 minutes ago, stefan1 said:

Jebite vi meni sve ako sa ovakvim mecevima docekamo jun mesec… pomrecemo jebem ti sportove

Ima leka i za to, ne gledas fudbal

• Like 1
Posted (edited)
15 minutes ago, srlepajce said:

Kakva djubrad od novinara

Pitati ovako nesto trenera

Strasno

Je.o vas Covic

Šta je bilo, nisam ispratio?

edit. Video sam

Edited by K.Dot
Posted
Just now, Miki28 Teoljub said:

Sreca njegova pa je ulazio u igru i izlazio kad je Teo ulazio/izlazio. 

Ne oodrzavam zvizdanje ali treba da ga je sramota zalaganja. Poginuse 8 kosarkasa da nadoknade njegovu lezernost

taj koji ga je doveo je balavio za njim dve godine, nas SD to rece

nije pokupljen s ulice taj Sabaz

a takav  odnos imamo i prema trenerima i igracima, kao da ih niko nije doveo nego sami dosli

• Like 2
Posted

<---- dok god je u Zvezdi drzacu njegov avatar(pogresio sam sto sam ga u trenutku slabosti sklonio) u znak podrske za njega.

Znam da za njega ovo nista ne znaci al meni ce biti lakse. :D

• Like 11
  • Love 7
  • Ha-ha 3
Posted (edited)
4 minutes ago, Čvarkov said:

Plavšić je sramotan, da ne upotrebim neku težu reč. Kako komentariše strance, a za domaće samo reči hvale. Još je najgore kad neko od stranaca napravi neku veliku grešku, a on samo zaćuti pa onda neki šaljivi komentar. Kad domaći pogreši kao da se nije ni desilo. Dobio je od Nebojše i upute da potencira podršku publike. Dotakao je dno!

A sad pozitivne stvari. Na mene najveći utisak ostavio stav igrača, konačno sam video želju za pobedom, nerviranje nakon nekog lošeg poteza. Pre svega mislim na Tobija, Hangu i Shabazza. To mi daje nadu da mogu doći bolji dani. I naravno borba Jaga, samo nastavi momče. Teo odličan! Deda i Mitar dosta dobri.

Jesi cuo kad je pricao za Davidovca ili pljujemo po difoltu?

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Like 2
Posted
22 minutes ago, Cavani said:

Sabaz je po meni zasluzio zvizduke, treba da pokaze da mu je stalo i da nadje nacin da doprinosi i ako ga ne ide sut.

Zviždanjem igraču se baš podstiče igrač. Što je najgore uopšte se u igri i ne vidi da mu nije stalo.

Kakvih je sve prošlo kroz Zvezdu bez zvižduka. Sramota je al kako hoćete.

• Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...