holden c. Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 26 minutes ago, Dropkick Murphys said: Laso luzerčina, ispustio +14 i izgubio 21:9 zadnju četvrtinu i to protiv tima koji je u kanalu xD Po bavarskim forumima pisu da je izgubio svlacionicu, pominju cak i fizicki sukob sa Ibakom. 34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 4 minutes ago, srlepajce said: Kakva djubrad od novinara Pitati ovako nesto trenera Strasno Je.o vas Covic Sta se desilo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiflice Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Ako kojim slucajem ovo citas,BRAVO MILOSE TEODOSICU za vecerasnju utakmicu. Tvoje plejmejkerske sposobnosti nikada nisu bile upitne,ali volja,zelja,zalaganje je za svaku pohvalu veceras. Jos jednom,kapa dole i nadam se da ces cesce ovako! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 1 minute ago, holden c. said: Po bavarskim forumima pisu da je izgubio svlacionicu, pominju cak i fizicki sukob sa Ibakom. Zamisljam u glavi fizicki sukob Ibake i Paje troska. FIZICKI SUKOB IBAKE I PAJE TROSKA 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 (edited) 5 minutes ago, holden c. said: Po bavarskim forumima pisu da je izgubio svlacionicu, pominju cak i fizicki sukob sa Ibakom. I vracaju Dejana Radonjica podsecajuci se da im je on osvojio 2 nemacka prvenstva! :D Edited November 2, 2023 by Don Dusko 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 2 minutes ago, holden c. said: Po bavarskim forumima pisu da je izgubio svlacionicu, pominju cak i fizicki sukob sa Ibakom. Tako mu i treba kad dopušta da mu Karl Hajnc Rumenige sastavlja tim. 4 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Just now, Nele said: Sta se desilo ? Pitaju ga za zvizdanje Sabazu Njemu neprijatno bilo i rekao je kako su navijali za njega kada ga je vratio u igru 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Just now, srlepajce said: Pitaju ga za zvizdanje Sabazu Njemu neprijatno bilo i rekao je kako su navijali za njega kada ga je vratio u igru Udbaške metode, ne piše se dobro Šil...bazzu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 2 minutes ago, srlepajce said: Pitaju ga za zvizdanje Sabazu Njemu neprijatno bilo i rekao je kako su navijali za njega kada ga je vratio u igru Sreca njegova pa je ulazio u igru i izlazio kad je Teo ulazio/izlazio. Ne oodrzavam zvizdanje ali treba da ga je sramota zalaganja. Poginuse 8 kosarkasa da nadoknade njegovu lezernost 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Pre svega dati svu podrsku Nepieru. dok god je u Zvezdi. Ni ja nisam odusevljen njegovom igrom ali brate nije probisvet pa da mu se zvizdi. Nije Sabaz kriv sto je dobio koliko je dobio(dobro kriv je sto ima kvalitet) i sto su nama druge stvari problem. Al bitno je da se zvizdi Shabazzu a Nebojsa prolazi bez zvizduka. 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Plavšić je sramotan, da ne upotrebim neku težu reč. Kako komentariše strance, a za domaće samo reči hvale. Još je najgore kad neko od stranaca napravi neku veliku grešku, a on samo zaćuti pa onda neki šaljivi komentar. Kad domaći pogreši kao da se nije ni desilo. Dobio je od Nebojše i upute da potencira podršku publike. Dotakao je dno! A sad pozitivne stvari. Na mene najveći utisak ostavio stav igrača, konačno sam video želju za pobedom, nerviranje nakon nekog lošeg poteza. Pre svega mislim na Tobija, Hangu i Shabazza. To mi daje nadu da mogu doći bolji dani. I naravno borba Jaga, samo nastavi momče. Teo odličan! Deda i Mitar dosta dobri. 26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Ova pobjeda ne smije da zamaskira činjenicu da nam je četvorka neophodna. Imali smo katastrofalne minute sa Lukom i Džoelom na terenu. Luka je dobio nekoliko lopti na perimetar i tu bi se napad otprilike završio. Ne može prosto tako da se igra moderna košarka. Loše je za ritam, za spejsing. Ne treba siliti sa pojačanjima i rezovima, ali jedan igrač, jedna četvorka mora da se obezbijedi. Pa da vidimo onda koliki je zapravo domet ovog tima. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Auh, trebalo nam je ovo kao hleb nasušni. Teo daleko najbolji, podsetio je večeras na onog iz prajma, ovo je neki maksimum maksimuma od njega u ovoj fazi karijere i hvala za ovu partiju na obe strane terena. Neverovatno smo stegnuti i u velikom smo maleru, nemamo nikakvu kreaciju van 4 igrača od kojih je jedan u dubokom kanalu a drugi loš šuter i rovit. Za borbu svaka čast, Tobey je u očajnoj formi ali bori se maksimalno kao i ostali, izuzev Napiera. Što se njega tiče, ništa mu neće biti zbog malo zvižduka, debelo je kompenzovan za to. Sledeće utakmice su nove priče za sve pa i za njega, ako digne formu brzo će se zaboraviti ovaj kanal. Protiv Budućnosti već treba da uzme 20 šuteva. Bravo za Yaga, nije to neka spektakularna igra ali daje sve što ima i pokreće i ostale svojom energijom. Danas nam je trebala bilo kakva pobeda i ne treba joj u zube gledati. Ima ovde mnogo posla ali najdraže mi je zbog Janisa, uzeo je vruć krompir u ruke u očajno momentu, ćuti i radi i ne pada u paniku. Palac gore ovog puta i za Dedu i Luku, uz standardno požrtvovane Bolomboya i Gidru. Bajern je dobra, čvrsta i fizikalna ekipa ali im evidentno fali neki ekstra kvalitetni pojedinac da izmisli nešto kad upadnu u rupu. Osećam se kao ja da sam igrao, crko sam. 18 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 16 minutes ago, stefan1 said: Jebite vi meni sve ako sa ovakvim mecevima docekamo jun mesec… pomrecemo jebem ti sportove Ima leka i za to, ne gledas fudbal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 (edited) 15 minutes ago, srlepajce said: Kakva djubrad od novinara Pitati ovako nesto trenera Strasno Je.o vas Covic Šta je bilo, nisam ispratio? edit. Video sam Edited November 2, 2023 by K.Dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Just now, Miki28 Teoljub said: Sreca njegova pa je ulazio u igru i izlazio kad je Teo ulazio/izlazio. Ne oodrzavam zvizdanje ali treba da ga je sramota zalaganja. Poginuse 8 kosarkasa da nadoknade njegovu lezernost taj koji ga je doveo je balavio za njim dve godine, nas SD to rece nije pokupljen s ulice taj Sabaz a takav odnos imamo i prema trenerima i igracima, kao da ih niko nije doveo nego sami dosli 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Mesecnu zaradu Nejpira podeliti Jagu i Teu.I da se malo bori za minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Mislim da malo ispod radara prolaze i prilicno kriminalne partije ofanzivno Rokasa i Hange 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 <---- dok god je u Zvezdi drzacu njegov avatar(pogresio sam sto sam ga u trenutku slabosti sklonio) u znak podrske za njega. Znam da za njega ovo nista ne znaci al meni ce biti lakse. :D 11 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 (edited) 4 minutes ago, Čvarkov said: Plavšić je sramotan, da ne upotrebim neku težu reč. Kako komentariše strance, a za domaće samo reči hvale. Još je najgore kad neko od stranaca napravi neku veliku grešku, a on samo zaćuti pa onda neki šaljivi komentar. Kad domaći pogreši kao da se nije ni desilo. Dobio je od Nebojše i upute da potencira podršku publike. Dotakao je dno! A sad pozitivne stvari. Na mene najveći utisak ostavio stav igrača, konačno sam video želju za pobedom, nerviranje nakon nekog lošeg poteza. Pre svega mislim na Tobija, Hangu i Shabazza. To mi daje nadu da mogu doći bolji dani. I naravno borba Jaga, samo nastavi momče. Teo odličan! Deda i Mitar dosta dobri. Jesi cuo kad je pricao za Davidovca ili pljujemo po difoltu? Edited November 2, 2023 by Miki28 Teoljub typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Bravo Teo,bravo Yago Teo kad bi igrao ovako svaku gde bi nam kraj bio... Porodismo je nekako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Mora Tobi koncentrisanije, blamanto je masiti onako. Inace sam mu se letos obradovao ko da mi se rodilo musko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Just now, Miki28 Teoljub said: Jesi cuo kad je pricao za Davidovca ili pljujemo po difoltu? Omaklo mu se. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontra Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 22 minutes ago, Cavani said: Sabaz je po meni zasluzio zvizduke, treba da pokaze da mu je stalo i da nadje nacin da doprinosi i ako ga ne ide sut. Zviždanjem igraču se baš podstiče igrač. Što je najgore uopšte se u igri i ne vidi da mu nije stalo. Kakvih je sve prošlo kroz Zvezdu bez zvižduka. Sramota je al kako hoćete. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Bek i cetvorka pod hitno,ako hocemo da se sibamo sa svima... Ovako ostane Mitrovic sam a ne sme da je sutne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts