Small Owl Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 1 minute ago, Николица said: Вечерас опет стрес и сикирација 🤒😁 Uh kolega, kad bi ti samo znao kakav mango raste u Potkozarju, stalno bi se stresirao i sikirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Prema mojoj proceni, koja će se ispostaviti tačnom, mi ćemo večeras pobediti. Tako ćemo načukati Bajern da 5 dana neće doći sebi. Stotka ima da im stane i kecanje natenane. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Ja sam imao stres i nerviranje imao u početku, sad kad su očekivanja na minimumu mnogo je lakše gledati. 7 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 (edited) 5 minutes ago, Sector said: Ja sam imao stres i nerviranje imao u početku, sad kad su očekivanja na minimumu mnogo je lakše gledati. https://sh.wikipedia.org/wiki/Katatona_shizofrenija Ovo je moje stanje. Lici na to, posebno ovi nagli pokreti i položaji tela. Edited November 2, 2023 by John Terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 17 minutes ago, Sector said: Ja sam imao stres i nerviranje imao u početku, sad kad su očekivanja na minimumu mnogo je lakše gledati. Sećam se kako sam sa radošću iščekivao svaki sledeći meč u sezoni Uvalina. U pravu je Jetza Đoković, život je lepši kad si siromah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 23 minutes ago, Sector said: Ja sam imao stres i nerviranje imao u početku, sad kad su očekivanja na minimumu mnogo je lakše gledati. Nema danas nerviranja. Danas ce biti divan dan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Jel ide neki bus od arene do brankovog, nemam više snage za ovu sezonu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 3 minutes ago, Урош19 said: Jel ide neki bus od arene do brankovog, nemam više snage za ovu sezonu Najbliže staje 67 Mada najlakša opcija ti 5 minuta peške do SIV-a i onda skoro bilo šta (16, 65, 77, 75, 71 vrv sam neki zaboravio) Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Čovek pita za bus OD Arene. Ja sam ukapirao da je stigao ranije, ali da se predomislio i hoće da ide kući. 😏 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 3 minutes ago, oʞɐdoɐu nɾ said: Čovek pita za bus OD Arene. Ja sam ukapirao da je stigao ranije, ali da se predomislio i hoće da ide kući. 😏 Ako je kuća skok sa mosta oko 21h onda hoću kući 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 18 minutes ago, Урош19 said: Jel ide neki bus od arene do brankovog, nemam više snage za ovu sezonu Druze moj, kakva nam je sezona, izbegavaj ti mostove, sto je sigurno sigurno je... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 9 minutes ago, Урош19 said: Ako je kuća skok sa mosta oko 21h onda hoću kući Ti skok s mosta, Shabaz ode kući, obrne ženu, prilegne i zaknjava u roku od odmah. Ujutru ustane, pogleda stanje na računu, mljacne par puta i ode da spremi omlet. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Legla uplata na delije.net, Bagzi potrefio poziv na broj (1389-1989-1244). I nećemo da zviždimo košarkašima nego fantasy predsendiku koji se igra tuđim parama. 9 1 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Just now, NMX said: poziv na broj (1389-1989-1244). 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 7 minutes ago, NMX said: Legla uplata na delije.net, Bagzi potrefio poziv na broj (1389-1989-1244). I nećemo da zviždimo košarkašima nego fantasy predsendiku koji se igra tuđim parama. Bio i neki 1950. Malo čudan broj, nekako nije patriotski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Druze moj, kakva nam je sezona, izbegavaj ti mostove, sto je sigurno sigurno je... pravo zboriš...bar prestonica obiluje znatno atraktivnijim lokacijama koje završavaju posao ko jen-dva.Ali šta mi iz unutrašnjosti da radimo? Kod mene najviša zgrada nema lift, par mostića preko potoka za iščašenje zgloba u najboljem slučaju a na Dunavu dokona pogranična dobila namudjene glisere...ni samsunga ne bi orosio.Ostaje debi album RATM kao zicer. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Wow, oni su KK SNS, wow. A mi? KK Avangarda? Ili obratno? Kako ono bese? Neee, mi smo KK Nova Demokratija! Nosilac slavne srpske slobodarske tradicije! Kakvi majstori spina i zabluda... 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Kako ide prodaja karata za večerašnji koncert ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 (edited) 1 minute ago, Wingwalker said: Kako ide prodaja karata za večerašnji koncert ? Biće oko 18000. Nešto malo više nego protiv Monaka. Edited November 2, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 4 minutes ago, Wingwalker said: Kako ide prodaja karata za večerašnji koncert ? Nema ni puno karata u prodaji, jer imamo mnogo sezonaca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 10 minutes ago, Geronimo said: Wow, oni su KK SNS, wow. A mi? KK Avangarda? Ili obratno? Kako ono bese? Neee, mi smo KK Nova Demokratija! Nosilac slavne srpske slobodarske tradicije! Kakvi majstori spina i zabluda... Covic jedini opozicionar na pinku 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 koja je kvota da primamo 85+ 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 4 minutes ago, NikadProtivKaline said: koja je kvota da primamo 85+ 1.1111111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 51 minutes ago, NMX said: Legla uplata na delije.net, Bagzi potrefio poziv na broj (1389-1989-1244). I nećemo da zviždimo košarkašima nego fantasy predsendiku koji se igra tuđim parama. Oni i hoce da predstave da je svaki zvizduk upucen kosarkasima, a ne Covicu i upravi. Odavno oni nemaju veze sa navijackom pricom. Samo interes, samo belo, samo kes! 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts