Čočo Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 (edited) Svi se uhvatili za Tobija a ja mislim da je od novopridošlih bivši Simonović. Na Lazića ne možemo da računamo sad kad je najbitnije tako da i njega izostavite iz rostera. Koliku će minutažu imati Ilić kod Sferopulosa pokazale su poslednje dve utakmice, tako da i njega izostavite bar što se tiče EL. Iz sastava će ispasti sigurno Lazarević, Kuzmić, Ilić, Lazić(zbog povrede bar do sledeće godine) i možda Davidovac. Simonović će po meni biti jedini za opraštanje a i ugovor mu je samo na godinu dana. U timu će ostati Šabaz, Teo, Yago Nedović Giedraitis, Hanga / Bolomboy, Toby, Mitrović To je 9 igrača. U doselekciji dovesti beka, krilnog centra i jednu 4/5 varijantu. Da može obe pozicije da pokrije podjednako dobro jer će svakako po svemu viđenom na 4 da nam se vrte i Bolomboy, Toby i Mitrović koji je oba derbija u odbrani igrao 4 u napadu 5 kad je bio na terenu. I to je to. Edited October 31, 2023 by Čočo Kad govorimo o novim pojačanjima fokus da bude više na odbrambenim karakteristikama jer u napadu imamo i ovako dosta potencijala. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Klub na zvaničnom viberu grupe prenosi post sa delije.net svaka čast 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Janis: " ...jeli majketi, ko vam sklapao ovo...Duško da ovako zabaguje ?"Čoki: " Ma pusti, izlapetina. Nego daj opravljaj to da uzemo ABU.Mi tako svake sezone...ciganska sreća kurata." 2 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 3 minutes ago, Filbi said: Klub na zvaničnom viberu grupe prenosi post sa delije.net svaka čast Ali kakvo saopštenje hahahahhahahhaha Sve na stranu i nepismenost i pristrasnost ali deo dobra igra u Lajpcigu uprkos porazu pa idite u pičku materinu ako je i za Dileje sever, previše je I klub uzme i to podrži i šeruje. Ajmo sad sledeća objava, kačenje zastavica Indije i Pakistana ili tako neka forica. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 3 minutes ago, Filbi said: Klub na zvaničnom viberu grupe prenosi post sa delije.net svaka čast Sad video, jezivo kolika je panika u upravi. Delije ako zele da zastite klub bi trebalo malo i fotelju da zadrmaju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Just now, Nele said: Sad video, jezivo kolika je panika u upravi. Delije ako zele da zastite klub bi trebalo malo i fotelju da zadrmaju. Pa Delije su vezane za fotelje, ne za klub. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Petrusev gotovo izvesno dobija pedalu od Klipersa,bilo bi lepo kad bi se vratio 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 1 hour ago, suptil said: Mozda Dusko preuzme Tobijev ugovor. A moze i Ilicev, posto je kod njega igrao po 20min u ABA i 10ak u EL a kod grka jedva skrpio po neki minut i to protiv FMPa. Uz obestecenje, razume se. #FinansijskaPozitiva Inace, kako nam se lepo crtaju tri igraca, steta sto ih necemo dovesti. Ne znam kakva su pravila, da li smemo da pominjemo ili ne? 🙂 @Don Dusko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 22 minutes ago, NMX said: Ali kakvo saopštenje hahahahhahahhaha Sve na stranu i nepismenost i pristrasnost ali deo dobra igra u Lajpcigu uprkos porazu pa idite u pičku materinu ako je i za Dileje sever, previše je I klub uzme i to podrži i šeruje. Ajmo sad sledeća objava, kačenje zastavica Indije i Pakistana ili tako neka forica. O cemu se radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Just now, dzakala said: O cemu se radi? Na zvaničnom kanalu KKCZ se prenose stavovi navijačke grupe Delije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucks1337 Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Link Tuzno je sta ovaj covek radi... 1 2 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayrton senna Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 47 minutes ago, Redstar0356 said: Ma Šabaz zli stranac je kriv za sve. Doveo ga Čova sa pričama da ga juri 2 godine da se napadne F4 i onda covek dolazi i tadaa Igraj Šabaze trpaj Imas ovde Davidovca koji je spreman na nivou biznis lige i najgori igrac El, on ce nam biti prva cetvorka. Druga cetvorka ti je Simonovic koji je inace petica i nema iskustva El. Treca je Dalibor Ilic koji Abu jedva moze da igra. A posle ce tu da se menjaju Tobi i Bolomboj koji su centri. Al nista ti ne brini, ti si taj, moras i odbranu da cepas na jako visokom nivou a iza tebe je vrhunski zastitnik obruca i treca petica Ek Buducnosti. Ali on igra super jer toliko moras a ti moras sve da pokrpis jer i ti mozees. Na kecu ti je parnjak jedan penziner al i za to si ti kriv. Da ti lepo das 50 poena, on se ne bi ispucavao za 3 i resavao sve na kraju. Na beku ti je stakleni Neda, jbg, on nece vezati sezonu tako da ces morati da pokrpis i njegove poene jer je jedina dvojka. Tu imas jos jednog penzionera Bjelicu, on je dosao da igra a da ne trenira toliko. E da, tu ti je defanzivac Lazarevic al nemoj njemu da dodajes jer ne zna sta ce s loptom. Sram te bilo Šabaze sto ne uspevas da resavas sve to u hodu. B U K V A L N O, ljudi osuši paljbu po sabazu koji jeste los ali nama je tim ko tim znaci ljudi mi imamo 5-6 apsolutno beskorisnih igraca plus na to dodaj tea koji sve sto uradi dobro obrise u zadnjoj cetvrtini kad krene da divlja. SILBOVANJE I POJACANJA POD MOST Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 4 minutes ago, bucks1337 said: Link Tuzno je sta ovaj covek radi... Mislim da je ovo teska glupost. Cak i na snimku ne deluje da ulaziumesto Jaga nego da mu govori nesto. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 8 minutes ago, NMX said: Mislim da je ovo teska glupost. Cak i na snimku ne deluje da ulaziumesto Jaga nego da mu govori nesto. Pa govori mu ,,Pusti ti sta prica ovaj Grk, idem ja da igram pa ces ti posle, mozda'' 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 1 hour ago, Chaos Is Me said: Situacija je loša ali poslednje što nam treba sada su neki panični potezi. Izgubili smo dva puta od KKP pred njihovim navijačima, od Žalgirisa u Kaunasu, Virtusa u Bolonji i Monaka ovde. Nijedan od tih poraza sam po sebi nije katastrofičan niti neki frapantan debakl. Imali smo nesreću da nam se povrede 3 bitna igrača od kojih su dvojica DALEKO najbolji defanzivci spolja, a treći je drugi najbolji napadač u ekipi, igrač ritma i neko ko ima 20 poena u rukama. Jebiga, i jače od nas bi takva odsustva izbacila iz ritma, tim pre što smo zbog lošeg balansa rostera ostali samo na slabo telesnim bekovima i centrima. Ponavljam kao papagaj da pretrpavanje rostera nije rešenje već moramo da vidimo kako igrače da vadimo iz kanala. Ja bih doveo samo jednu četvorku - može Hommes, može Bentil, može bilo koja funkcionalna EL četvorka srednje klase koja može da skoči i pogodi za 3 (ako je kvalitetniji još bolje) i to je to. Znači: Napier / Teodosić / Yago Nedović / Hanga Geidraitis / Lazić (Lazarević dok se Lazić ne oporavi) nova četvorka / Davidovac ili Ilić Tobey / Bolomboy / Mitrović Simonoviću Miško nek nađe gažu jer na 4 ne može a na 5 smo pretrpani, Kuzmić u FMP ili Dynamic, Lazarević i Ilić van 12 ali tu su kao 13i i 14i igrač, treniraj i vozi dalje. Ovo je samo sport, najbolje da se sune još 2 miliona ni na šta. Ne sme Davidovac da bude u 12, ni u kakvoj ulozi, jer od Lazarevica bar imamo odbranu, od Ilica kakav takav def skok, a od ovog mucenika nista, sem caskanja sa sudijama kad napravi faul. Nek mu tata Nebojsa ucini uslugu i nadje neku Manresu da igra jednom nedeljno po 15 minuta, a da mu vanterenske aktivnosti ne trpe. Cak i taj neki IQ koji je uvek isao uz njega je sinoc potpuno porusen kad je u xy situacija ostao da cuva vazduh, a Partizan imao otvorenu trojku ili zicer. Kuzmic isto donosi neki size, Mitrovic ima dobru igru na postu, ali Davidovac doslovno nista, sem sto je dobra zamena za Raduljicu u ulozi najnespremnijeg i najbesmislenijeg igraca u rosteru. I da, Nedovic je najbolji napadac u ovoj ekipi. 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Cekamo te, majstore 🏆 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 (edited) Ovu sezonu može spasiti samo konačni odlazak spodobe iz kluba. I pratećeg familijarnog ansambla. Nikakva Aba liga, Kup, KLS, čak ni top 10 neće sprati razjebavanje onakvog hajpa i 12k sezonskih. Duško je otišao ponižen bez reči i pozdrava poput Saše Obradovića, još jedan potrošen domaći trener sa vrhunskim pedigreom. KKCZ mora da napravi strateški zaokret, da konačno ima sportskog operativca u klubu, jake skaute i pristojno zdrav ambijent u i oko kluba. Ko će biti novi instalirani predsednik to nije toliko bitno posle jednog ovakvog. Čak bi prihvatio i senilnog Božu, pa neka nam do smrti priča o velikom Limožu iz 1874 i malom Toniju koji je plesao splitskim betonima. Edited October 31, 2023 by Molina23 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Cigani: "Ova ekipa je previše mekana" also Cigani: "Daj tog Petruševa" 12 1 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Ova situacija oko Petruševa menja situaciju oko Simonovića. S obzirom na način poslovanja Miška Ražnatovića ne bi me čudio i zahtev za kompromisom. Vama Petrušev a Simonović ostaje u timu i da mu se nađe uloga. Već viđeno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Bukvalno smo svi znali da je i za Filipa i za Zvezdu najbolje da on odigra jos jednu sezonu ovde, ali jok. Bilo je jasno da je jos uvek daleko ne samo od Nba, nego i od nekog top EL kluba. I evo gde smo sada i mi sa pozicijom 4, a i on sa karijerom. Jebao ih Nba. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 I za Filipa i za nas je bolje da ode negde drugo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 43 minutes ago, Nini3112 said: Petrusev gotovo izvesno dobija pedalu od Klipersa,bilo bi lepo kad bi se vratio Sad kad ode u Baskoniju 🙂 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Petrusev jos nije ni cutovan, a vec smo ga doveli, iako od svega sto nam treba a ima veze sa njim jeste da moze na 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 10 minutes ago, Čočo said: Ova situacija oko Petruševa menja situaciju oko Simonovića. S obzirom na način poslovanja Miška Ražnatovića ne bi me čudio i zahtev za kompromisom. Vama Petrušev a Simonović ostaje u timu i da mu se nađe uloga. Već viđeno. isto tako, da Simonovic nesto igra i da ima indicija da ce napredovati i razvijati se, sugurno Misko ne bi duplirao dva svoja igraca na istoj poziciji u istom klubu. ako mi nemamo nikakav plan, on ga sigurno ima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Zanimljivo mi je što su svi razočarani Simonovićem, a on igra potpuno van pozicije. Kao da nam npr Rokas igra na pleju i mi kažemo - vidi ga, nema on kvalitet za EL. Meni izgleda da Simon ima najbolje telo da sačuva Kaminskog i da isključivo na centru treba da igra, pa onda da mu sudimo. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts