Dragon Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Idemo na popravni protiv Sarumana u Mordor i vracamo se krvavi i izgrebani sa osmehom na licu ovaj put. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Mi večeras ako pobedimo smo skoro tri pobede ispred njih. Tu računam dve pobede plus derbi kod nas gde bi oni osim pobede morali da jure i razliku. Što u prevodu znači obezbeđen domaći teren još u oktobru. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 1 minute ago, Čočo said: Mi večeras ako pobedimo smo skoro tri pobede ispred njih. Tu računam dve pobede plus derbi kod nas gde bi oni osim pobede morali da jure i razliku. Što u prevodu znači obezbeđen domaći teren još u oktobru. "dont count your chickens before they hatch" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: "dont count your chickens before they hatch" Ja sam siguran da ih danas dobijamo lagano. Zapamtite moje reči. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Igra li Hanga zna li se šta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 26 minutes ago, Čočo said: Ja sam siguran da ih danas dobijamo lagano. Zapamtite moje reči. 😄 Svaka čast za optimizam, i ja se nadam, ali se ne sećam da je u ABA derbiju skoro pobedio gost, čini mi se da u poslednjih bar 14 utakmica nije nijednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvezdsusrcu Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 (edited) Ostade nivo 400 jug, centar i bokovi svi…Sve ostalo prodato. Mirise da ce biti ako ne sve puno, onda skoro popunjeno za Bajern. Tek proslo 30ak minuta od pocetka prodaje Edited October 30, 2023 by zvezdsusrcu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 11 minutes ago, MarioKempes said: Svaka čast za optimizam, i ja se nadam, ali se ne sećam da je u ABA derbiju skoro pobedio gost, čini mi se da u poslednjih bar 14 utakmica nije nijednom. Zadnji derbi smo dobili kad su oni boli domacini u eri Perperoglua 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Kad ih prosli put nismo pobedili veceras ce tek biti tesko,sudije ce kao i uvek biti mnogo bitan faktor a znamo kako se sudi u ABA ligi tako da ako zelimo da pobedimo mogla bi da padne neka 30+ partija Sabaza sa sto manje izgubljenih 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Neda izgleda igra, vidim nude ga u kladionici Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Centarska linija dobija ili gubi ovaj mec. Mnogo je bitno kako cemo da resavamo njihove small ball petorke i probati da neutralisemo Ledeya. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 59 minutes ago, Dragon said: Idemo na popravni protiv Sarumana u Mordor i vracamo se krvavi i izgrebani sa osmehom na licu ovaj put. Sauron - Mordor Saruman - Izengard 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 2 minutes ago, goofy said: Sauron - Mordor Saruman - Izengard Štreberi se sami jave 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 3 minutes ago, goofy said: Sauron - Mordor Saruman - Izengard Moja greska u koracima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Karte za Bajern dosta jeftinije nego za Monako, čini mi se da su tribine za Monako bile 3500 a sada 2000 rsd. Must win nam je ta utakmica. Večeras bih naravno voleo da dobijemo i da imamo KKP u onom "šta nas snađe" modu iz druge i treće četvrtine od četvrtka. Nadam se da je Sferopulos zapamtio jedno ali najvažnije pravilo - Teodosić ne sme da igra završnicu. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 2 minutes ago, Dragon said: Moja greska u koracima. Skrenuo si levo od Morije - desava se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 52 minutes ago, propolis said: Igra li Hanga zna li se šta ? Rekao bih da igra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisaF Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 25 minutes ago, zvezdsusrcu said: Ostade nivo 400 jug, centar i bokovi svi…Sve ostalo prodato. Mirise da ce biti ako ne sve puno, onda skoro popunjeno za Bajern. Tek proslo 30ak minuta od pocetka prodaje Nivo 400 je ostao skoro ceo, a ovi bokovi dole skoro nisu ni pusteni online osim par mesta tako da za tih 30 minuta skoro se nista znacajno nije prodalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 16 minutes ago, Урош19 said: Neda izgleda igra, vidim nude ga u kladionici Prema poslednjim informacijama, ipak ne igra, a i Hanga je 50-50... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 3 minutes ago, fradler said: Prema poslednjim informacijama, ipak ne igra, a i Hanga je 50-50... Petorka 1. Shabaz 2. Tobey 3. Simonović 4. Bolomboy 5. Mitrović Svi u reket pa aj ko sme na prodor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Bez Hange,Nedovica i Lazica pise Telegraf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 19 minutes ago, Chaos Is Me said: Karte za Bajern dosta jeftinije nego za Monako, čini mi se da su tribine za Monako bile 3500 a sada 2000 rsd. Must win nam je ta utakmica. Večeras bih naravno voleo da dobijemo i da imamo KKP u onom "šta nas snađe" modu iz druge i treće četvrtine od četvrtka. Nadam se da je Sferopulos zapamtio jedno ali najvažnije pravilo - Teodosić ne sme da igra završnicu. Nije ni cudo sto su jeftine karte posto da se i dele dzabe ne bi bila puna arena 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 2 minutes ago, Nik1991 said: Bez Hange,Nedovica i Lazica pise Telegraf Ovo je mogao da pretpostavi svaki košarkaški analfabeta na ovom i svim drugim forumima, samo doktor Čović nije. 5 centara (Tobi, Bolomboy, Simonović, Mitrović, Kuzmić) 0 krilnih centara 5 krila (Gedraitis, Hanga, Davidovac, Lazić, Lazarević) 1 bek (Nedović) 3 plejmejkera (Nejpir, Teodosić, Yago) Ako je iko igde napravio odvratniji i neizbalansiraniji roster od nas, neka mi neko skrene pažnju, biću iskreno oduševljen. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 54 minutes ago, MarioKempes said: Svaka čast za optimizam, i ja se nadam, ali se ne sećam da je u ABA derbiju skoro pobedio gost, čini mi se da u poslednjih bar 14 utakmica nije nijednom. Pa eto neka ta 15. bude prekretnica 😊 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Igra li Bjelica večeras? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts