Mile1 Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Nedovic ruptura zadnje loze nazalost 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 3 minutes ago, Mile1 said: Nedovic ruptura zadnje loze nazalost Kolika je to pauza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Just now, Dragon said: Kolika je to pauza? 6 nedelja 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 5 minutes ago, Mile1 said: Nedovic ruptura zadnje loze nazalost Kolika je ruptura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 E jbg 6 neselja je bas mnogo za poziciju koja nam je slabo pokrivena. Morace da se pojuri igrac tu, mislim morao je i bez ove Nedine povrede ali sada mora igrac koji je max fit i moze da guli po 30 min nikakvi rekovalescenti i stariji igraci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Auuuu koji horor 🙄 Očekivao sam da propusti derbije ali da vec protiv Bajerna bude na 50% sansi. Bas losa vest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Jbg, prihvatili smo rizik da nam Nedovic bude glavni bek. Sad ga nazalost placamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 2 hours ago, Markoss said: Izgleda bez Nedovica i Lazica u cetvrtak. Sranje. Opet izmisljaju povrede da buše trenera.Dokle više bre!? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 (edited) Makar će se sad možda dovesti novi bek, Shaq Harrison je slobodan igrač. Nemoj brate Duško brisati post, pusti makar do jutra da ostane. 😆 Edited October 24, 2023 by Howie Roseman 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Ko nije slusao Janisa posle FMP , izjavio indiretkno da niko nece dolaziti... A i kannkunen je to izmedju redova rekao... Tako da podrska momcima, to nam je sto nam je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Ако буде хтео и Сферопулоса да буши нек исфолира бар неку краћу повреду... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Valjda će neko sugerisati novom treneru da ubaci Lazarevića u 12 a ne četvrtog centra Kuzmića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 2 minutes ago, Wake in Fright said: Valjda će neko sugerisati novom treneru da ubaci Lazarevića u 12 a ne četvrtog centra Kuzmića. Pošto su treneri nemači pojma tu je čovek sa 40 godina u košarci, ima ko zna. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 2 hours ago, Profaarmor said: d0sta se pise 0 mal0m T0picu, sa prav0m svakak0 dali sam0 meni izgleda da i Dzurisic u0pste ne izgleda l0se, cak sta vise, cim je k0d Miska u Ergeli tesk0 da m0zem0 d0 njega mislim da ga ceka ist0 d0bra karijera. Daj adresu da ti kupi brat tastaturu, ljubim te 1 38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 3 minutes ago, Kankkunen said: Pošto su treneri nemači pojma tu je čovek sa 40 godina u košarci, ima ko zna. Ja mislim da Sferopulos ne zna ko je Lazarević. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 3 minutes ago, Wake in Fright said: Ja mislim da Sferopulos ne zna ko je Lazarević. Da li si ozbiljan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Prelepa vest. Nadam se da će se pojuriti neki bek jer je suicid igrati samo sa Hangom ili još gore da Teo glumi beka pa igra 20+ minuta do ng 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Zićla...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoki_dd Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 2 minutes ago, Урош19 said: Prelepa vest. Nadam se da će se pojuriti neki bek jer je suicid igrati samo sa Hangom ili još gore da Teo glumi beka pa igra 20+ minuta do ng To sam i ja tupio od početka.Svi zagovaraju četvorku,a to mogu igrati Simonović, Deda i Lazarević,a tko će sada igrati beka? Hanga,a tko će ga mijenjati i tko će mijenjati Rokasa na trojci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 46 minutes ago, Howie Roseman said: Makar će se sad možda dovesti novi bek, Shaq Harrison je slobodan igrač. Nemoj brate Duško brisati post, pusti makar do jutra da ostane. 😆 Mislim da nam u ovom trenutku treba vise neko kao Lojd nego neko kao Harison. Na srecu tu je last cut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 3 minutes ago, Wingwalker said: Zićla...? i on će u paketu 4-6 nedelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Jbg, nastavljamo gdje smo stali prosle godine. Ne pamtim sezonu bez par ozbiljnijih odsustvovanja. Povrede su nas tm. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mislim da nam u ovom trenutku treba vise neko kao Lojd nego neko kao Harison. Na srecu tu je last cut. Budimo realni ja bih sad i na Higginsa pa i na Hollinsa pristao, jer ne vjerujem da ćemo ikog dovesti. Može se F4 i sa ovim sastavom napasti, tako makar kaže naš gazda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 20 minutes ago, Wake in Fright said: Ja mislim da Sferopulos ne zna ko je Lazarević. Jel nije on bio trener Makabija kad smo ih dobili tamo, a Lazarevic odigrao verovatno najbolju utakmicu u zivotu? Radonja bio trener, bas dobra tekma bila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts