Jump to content

Euroleague 2023/24


Chaos Is Me

Recommended Posts

15 hours ago, Marvin said:

Vec drugi put pominjes Virtus kao neku sirotinju a nase klubove kao bogatase. Prosto nije tacno

 

Bilo je vesti da su smanjili budzet, a i nemaju znacajno skupog igraca u sastavu osim Shengelie (mozda i Belinelli zbog starih zasluga). Virtus je ekipa veterana i igraca zadatka (Pajola, Dobric, Abass).

 

Na kraju, da uzmemo prvu petorku Virtusa i prvu petorku Partizana, na kojoj poziciji bi se ti menjao sa njima?

 

13 hours ago, Magia said:

 

Znaci top 8 se podrazumeva za 11 ekipa? odlicna logika.

Da ne spominjem nebuloze oko izjednacavanja budzeta Pao i Oly sa blizancima, Virtus sa smesnim budzetom + uzimanje kao argumenta tabloidna naklapanja da se nasi timovi dovode u vezu sa svim slobodnim vrhunskim igracima. 

 

Mozes ti da budes uporan u nameri da osporis ono sto pisem, cinjenica je da Partizan ima skup sastav koji svakako nije mnogo losiji od Fenerbahcea, Maccabija ili Olympiacosa.

 

Sa druge strane, imamo tvrdnje da su Valencia, Baskonia i Virtus zapravo skuplji sastavi od Partizana sto zaista i jeste nebuloza - niko ovde verovatno ne bi prihvatio nijednu njihovu cetvorku umesto LeDaya, niti nijednu njihovu dvojku umesto Puntera. Nunnally je takodje dosta bolje krilo od onoga sto imaju sva tri kluba (osim mozda Ojeleyea).

 

I da, osim Reala i Barcelone za svaku od tih ekipa podrazumeva se da igraju TOP8, kao sto se i u fudbalu podrazumeva igranje 1/4 finala SP u slucaju Spanije, Portugala, Francuske, Brazila, Argentine, Nemacke, Belgije, Urugvaja, Italije (ranije), Holandije ili Engleske. Kao sto postoje samo 4 mesta na F4, pa to ne znaci da osim prva cetiri favorita po kladionicama svi ostali mogu da budu zadovoljni ispadanjem u TOP8.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Koji je mamojebac Hejs Dejvis u Barsi bio neki 9 igrac rotacije a sad je u top 5 igraca na poziciji  3/4 u Evroligi  meni je on neka verzija Batlera u oba pravca kida jedina dobra stvar Itudisa za njegov mandat u Feneru je dovođenje ovog igraca 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Kankkunen said:

 

Kad bi vise igraca imalo integritet i, uopste, drzalo do sebe, a manje brinulo o kazni Evrolige...kvalitet sudjenja bi bio bolji.

 

Da neko iz Zvezde ima nesto od gore navedenog, ne bismo imali najgore sudjenje u ligi...ali, zaboga, bolje da ne puknes 500 eur od plate od 800k eur. Konformizam je keva.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...