Jump to content

Linkovi za sportske TV prenose

Son_of_a_gun

Recommended Posts

Da li mozda neko ima problema sa EON TV-om?
Slika kao da je u 480 pixela kada gledam utakmice na sport klubu, prosle godine je sve okej radilo i slika mi je bila u full HD-u.
Prastajte ako je off topic ali nisam siguran da li je do njih ili do mog PC/Monitora.

• 2 weeks later...

Pozdrav, da li neko zna da preporuci kablovsku sa sportklub kanalima, da nije eon,da moze da se instalira kao aplikacija na tv-u i da nema smetnje da se koristi na mts internetu. Izvinite na pitanju izvan teme, ali tice nase Zvezde i pracenja. Hvala!

3 minutes ago, Petrovic8 said:

Pozdrav, da li neko zna da preporuci kablovsku sa sportklub kanalima, da nije eon,da moze da se instalira kao aplikacija na tv-u i da nema smetnje da se koristi na mts internetu. Izvinite na pitanju izvan teme, ali tice nase Zvezde i pracenja. Hvala!

Iskren predlog

https://www.euroleague.tv/signup?utm_source=googlesearch&utm_medium=search&utm_campaign=Serbia_sept2024_startofseason&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwgfm3BhBeEiwAFfxrG2zf3aUzT1HZhJZ7QxNJ19B2YmCcpJPZ0ZZwP7o6xAOm21muu8sVnhoCwi0QAvD_BwE

• Like 2

2 minutes ago, Petrovic8 said:

Što ne EON? Nećeš Šolaka u svom domu? 

10 minutes ago, Petrovic8 said:

Uzmi EL TV za 3600 cele godine i ne beri brigu. 

edit: (Da bude preciznije) 4300 je godisnja pretplata i uz kod 6.75 ima 15% popusta. Veceras cu testirati da li radi na vise uredjaja u isto vreme.

Edited by pilif88
  • Like 1

4 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Što ne EON? Nećeš Šolaka u svom domu? 

Probao, ne rade sportklubovi. Jedna od opcija je EuroleagueTv ali gledam da nadjem sportklubove i zbog ostalog sporta.

3 minutes ago, Petrovic8 said:

Probao, ne rade sportklubovi. Jedna od opcija je EuroleagueTv ali gledam da nadjem sportklubove i zbog ostalog sporta.

Pisacu ti na privatnu poruku.

4 minutes ago, СтелаРоса said:

E stvarno, jel zna neko nacin da se pusti EON (konkretno SK kanali) na mrezi Supernove?

Ako imaš mobilni internet koji nije MTS-ov a imaš dovoljno GB/neograničeno, možeš da baciš hotspot na laptop/TV i onda se nakačiš na EON. Nije sexy rešenje ali radi ako baš ništa alternativno nemaš.

• Thanks 1

11 minutes ago, JPM said:

4300 ali opet je najbolje resenje. Ima i evroliga i evrokup. 

8 minutes ago, pilif88 said:

kod 6.75 je za 15% popusta. 

Kod za popust više nije u funkciji ali još bolja opcija je kupovina preko VPN iz Turske tj. sa njihovom IP adresom. Kupio sam zetu u utorak, izašlo je 1050 lira ili 3250rsd.

Nakon kupovine može se gledati iz bilo koje zemlje...

• Like 1

10 minutes ago, СтелаРоса said:

E stvarno, jel zna neko nacin da se pusti EON (konkretno SK kanali) na mrezi Supernove?

Sa fiksne internet mreze je gotovo nemoguce. SBB brani pristup sa Telekomovog opsega IP addresa. 

Jedna od varijanti koja radi (bar meni) za sada je pustanje EONa preko telefona (i mobilnog interneta). 

Mada i to radi od slucaja do slucaja. 

Meni na Yettel-u radi dok komsija isto preko Yettel-a nije mu radilo.

Edited by pilif88
  • Thanks 1

37 minutes ago, СтелаРоса said:

Ja imam Eon i radi na internetu mts-a.

Nego sada mi pade na pamet jedna rokada koja bi bila po tecinom ukusu...Kuzma se vraca da obezbedi skok posto je usao dobro u sezonu sa FMP-om 🫨🫨🫨

4 minutes ago, Dragon said:

Ja imam Eon i radi na internetu mts-a.

Radi i meni ako gledas preko telefona i ako je mts internet postpejd ili pripejd kartica. Ako je internet kucni i namestas eon na tv, ja sam probao, sportklubovi nisu radili.

• Like 1

45 minutes ago, СтелаРоса said:

Postoji. Mozes online da kupis EON za bilo koju mrezu. Ja placam pripejd. 

https://sr.eon.tv/paketi/?_gl=1*opejnz*_gcl_aw*R0NMLjE3Mjc5NTI3NTYuQ2p3S0NBandnZm0zQmhCZUVpd0FGZnhyRy1vbzhFUnBTOFhKTFQybGFxVE8ya09JX1BmZWk2QlpRVUNZSkRLVGVOd1RhZXBsQnhxU1JCb0NVbmdRQXZEX0J3RQ..*_gcl_au*MTQzMzg0Mjk1My4xNzI1ODA0MTU1#tab-pay-1/