Henry Chinaski Posted January 25 Share Posted January 25 Ekipa u kojoj je Nedovic prva ili drugs violina nikad nece pobjedi kada treba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) 7 minutes ago, Nellthe said: Volio bi da bude 40 razlike da se malo zacrvene ovi sto trebaju, ali na njihovu srecu spustice opet na ispod 10 na kraju i bice "respektabilan poraz" Ko će da se zacrveni? Evo Plavšić već sprema tekst o tome kako su glavni krivi Jago i Tobi. To će da prolazi sve dok ima ljudi, a ima ih i na forumu, koji Mitrovića smatraju EL košarkašem i Davidovca smatraju košarkašem. Ja mislim od Davidovca ne postoji veća kukavica u takmičenju. Samo beži od lopte i skriva se u ćošku. Edited January 25 by TB Told 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 25 Share Posted January 25 Jadno i bedno. Bez reci sam.Kakvi smo mi beskicmenjaci van Arene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 25 Share Posted January 25 Pa daj Smarta, s njim smo izgledalii najbolje u napadu. Nek se barem razigrava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 25 Author Share Posted January 25 Just now, Nini3112 said: Davidovac bezi od lopte,sutira za tri ocajno ali to nije prepreka da pocne poluvreme,moraju se tih 700k isplatit On je projektovan za 2 cetvorku krivite 1 cetvorku sto nije tu!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 Nedovic moze da se ljuti na Davidovca koliko hoce. Ljutim se i ja. Ali, neka se pogleda u ogledalo prvo. Nesiguran u vodjenju lopte, masi bacanja, userava kontre. Znam do izlazi iz povrede, ali neka smanji dozivljaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted January 25 Share Posted January 25 Hahahaha hahahaha Kakva smo mi grupa gradjana. Kakav roster kakva ekipa??? Jel ovo moguće šta mi gledamo čoveče? Ima li Janis neki plan ili ćemo besomučno prangijati trojke? Stoka razlike za premoćnu Albu. Sram vas bilo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted January 25 Share Posted January 25 -21 protiv Albe Svaka čast svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 25 Share Posted January 25 Svaka sezona nan je ista. Mučimo se batrgamo, nadamo, i onda dođe Alba i odjavi nas... Vrati nas na fabrička... Stvarno je dosta bilo ovog EL sranja i mučenja, daj da igramo ono što nam po kvalitetu odgovara... Neka Fiba LŠ recimo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 25 Share Posted January 25 Dejan Davidovac je reinkarnacija Filipa Covica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted January 25 Share Posted January 25 Zgadili su mi kosarku.. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 25 Share Posted January 25 kakva sramota sunce ti. Mi cemo nekad nekoga dobiti na sutersko ludilo, na atmosferu, na raspad protivnika ali ni N od naznake konstantne igre nema. Niti ce ga biti sa ovim rosterom. Sram vas bilo sve. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted January 25 Share Posted January 25 Sad je i definitivno ovo najgora i najjadnija ekipa u istoriji Zvezde. Ovo su jedni sramotni preplaceni bezveznjaci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 25 Share Posted January 25 Povrqca mi se 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 Evo trudimo se da im unistimo i obruc na drugom kosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 25 Share Posted January 25 Deda je zločin koji traje i nema mu kraja 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 25 Share Posted January 25 Just now, Markoss said: Dejan Davidovac je reinkarnacija Filipa Covica. I ovaj ga ne vadi iz igre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted January 25 Share Posted January 25 Nista Yago nije kriv. Kriv je covic sto je dopustio da nemamo prvog pleja, vec penzionera teodosica koji moze da igra svaku trecu utakmicu 20 min, gde moramo da gledamo u pasulj da li je on spreman i odmoran. Da imamo pravog pleja , Yago ne bi ni igrao EL, vec samo ABA ligu. Ovako kolo vodi treci plej. Ako i treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 25 Share Posted January 25 3 minutes ago, СтелаРоса said: Kao sto rekoh ovi vise ne mase, i da krenu da sutaju sa pola terena prolazice kroz obruc. Primicemo i od njih 100 poena Smešno to je stalno pravdanje kako protivnik ne promašuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 25 Share Posted January 25 Potrebna je komlet cistka u klubu Steta sto nije uradjena letos 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 Just now, No name said: Nista Yago nije kriv. Kriv je covic sto je dopustio da nemamo prvog pleja, vec penzionera teodosica koji moze da igra svaku trecu utakmicu 20 min, gde moramo da gledamo u pasulj da li je on spreman i odmoran. Da imamo pravog pleja , Yago ne bi ni igrao EL, vec samo ABA ligu. Ovako kolo vodi treci plej. Ako i treba. Napier anybody? Na poziciji 1 nije Covic ama bas nista kriv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 25 Share Posted January 25 Ulazi Mitrović umesto Davidovca... Gasim... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 25 Share Posted January 25 Mediokritet od ekipe, nažalost i trener se lepo uklopio i to je tako. Žao mi je samo Tea i Bolomboja. Sve bi raspustio koliko večeras na čelu sa onim što je 100 godina u košarci. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted January 25 Share Posted January 25 Just now, drakon1 said: Napier anybody? Na poziciji 1 nije Covic ama bas nista kriv. Just now, drakon1 said: Napier anybody? Na poziciji 1 nije Covic ama bas nista kriv. I gde mu je nejpir? Gde je zamena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spajk32 Posted January 25 Share Posted January 25 Matt Thomas shvatio ovu tekmu lično, pošto ga Duško nije hteo letos nego je drugog igrača birao [emoji16]Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts