ZiS Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Odbrana dobra...Napad kad udave Tea bez kreacije, bez plana B...Kako su ugušili Teodosića, kapa dole, spremili Atamanovi asistenti utakmicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djenkoslav Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Zadovoljan, ispod 15 razlike na poluvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Jel samo meni deluje da nas rutinski odradjuju? Koliko nam fali atletike, metiljaviju ekipu ne pamtim 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 1 minute ago, Wingwalker said: Bar tetka standardno kida. A i ona se obukla u zeleno, pih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Ovosa nasim sutem mi ne ide u glavu. Ajde da je ponekad ispodprosecan, ali ne. Po pravilu je sut za tri jako los, nekad bljesnemo i to je to. Da li neko vodi racuna na treningu za ovu stavku? Mislim, ekipe sa mnogo skromnijim suterima na papiru ne uspeju da ovako cesto i drasticno da podbace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 (edited) Ne vredi, bolno smo nemocni kad Teo nije u god mode-u, nista nam ne znaci ni los dan protivnika. Prosto nemamo cime da zapretimo, iz cega da zapucamo, materijala da se pobijemo... Ekipa koja pogodi svaki sedmi otvoren sut nema sta da trazi na ovom nivou. Edited December 28, 2023 by fradler 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Just now, srlepajce said: Jel samo meni deluje da nas rutinski odradjuju? Koliko nam fali atletike, metiljaviju ekipu ne pamtim To. Sem Bolomboja i Hange nema ko da se pobije... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djenkoslav Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Just now, srlepajce said: Jel samo meni deluje da nas rutinski odradjuju? Koliko nam fali atletike, metiljaviju ekipu ne pamtim Ne? Bukvalno se mucimo za svaki kos, samo bilo pitanje vremena kada ce oni pogoditi par suteva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 4 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Bogami nacekao si se za ovaj komentar. Uzivaj u tekmi, kad krece ona serija od 3, 4, 5 uzastopnih pobeda? Od Fenera, od Avela, Baskonije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Just now, Miki28 Teoljub said: Moramo otvoriti dobro 3/4, ne smijemo im dopustiti da se odlijepe Batali kombinacije. Ne mozemo mi ovo dobiti do sutra da se igra. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Што би рекао својевремено др роботике, слаба нам је џебана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Gubimo razlikom koju bi nam donijela pojacanja na 2 i 4 ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 I nije da PAO nesto igra. Skoro pa da nam se nude, tako igraju. Ali, mi za sada jednostavno nemamo oruzja da to iskoristimo. Ako zatvore sut izvana, jedino idu neke bravure Mitrovica i Bolomboja ispod kosa. Ostalo poneki prodor i svaki 5 sut izvana. Jebiga, to je premalo za EL i deluje jako neozbiljno sta radimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Sad će Teo da im očita bukvicu u slačionici ... dobijamo, al tesno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 3 minutes ago, Issey said: To. Sem Bolomboja i Hange nema ko da se pobije... Hanga bivsi igrac Reala i Barselone, mora bolje od 35 posto za 2 i 20ak posto za 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Mora Gedraitis bar 2 trojke u drugom, Tobi da nesto uradi i pradjed da ne ulazi ako hocemo da zapretimo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Glupost sto Top nije u protokolu i ne igra ako je to bilo moguce. Teo je na maksimalnom broju obrtaja i vidi se da jedva stoji. Yago je fizicki inferioran i nemocan za bilo sta osim za sut i kada ga on ne ide kao predhodnih nekoliko sedmica prakticno je neupotrebljiv. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 3 minutes ago, djenkoslav said: Ne? Bukvalno se mucimo za svaki kos, samo bilo pitanje vremena kada ce oni pogoditi par suteva. Meni deluje da samo 20% da dodaju gas ode to na veliku razliku 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 1 minute ago, drakon1 said: I nije da PAO nesto igra. Skoro pa da nam se nude, tako igraju. I nisu prvi koji tako izgledaju. Većina ekipa djeluje protiv nas kao da zna da može da igra i bez nekog apsolutnog fokusa. Prosto, znaju da će da nas prelome u nekom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 6 minutes ago, srlepajce said: Jel samo meni deluje da nas rutinski odradjuju? Koliko nam fali atletike, metiljaviju ekipu ne pamtim Ne, losi su i oni, ali cim se pokrenu, ode to na 20 razlike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Teo je crkao a nema ko da ga odmeni. Pustili su odbranu sa puno kontakta na njemu. Toliko da se namuči da prenese loptu. Ne može se onda ni očekivati više od njega. Mogao bi neko drugi da proba da prenese loptu kad je Teo u igri a Hanga na klupi. Na primer Nedović. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 2 minutes ago, Kankkunen said: Sad će Teo da im očita bukvicu u slačionici ... dobijamo, al tesno. Nije nemoguce. Dve-tri trojke zaredom da barem dodjemo da (ispod)prosecni procent suta za tri i u igri smo. Ali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 (edited) Ovo šta mi imaml na poziciji 4 je kriminal epskih razmera. Kako neko može da gleda ovo i da dupetom se ne pomeri da promeni nešto. Ne sećam se ekipe u EL koja je ovoliko kriminalna bila na poziciji 4 kao mi ove godine. Dozeta, Čovića i Bagzija na lomaču kako su to zamislili. Ali šta i očekivati od osoba bez obraza. Kad ovo gledaju i ništa da urade. Amebe. Edited December 28, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Mučno nas je gledati kada je Teo "pričepljen". Drži ga ovaj Kalaicakis, bije, štipa, udara...treba Laza da mu dođe u blok u ranom napadu. Što taktički, da skloni ovu napast s'njega, što da mu malo "uzvrati" za ovo prebijanje Tea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Vidi ga Sfero što mu beži pogled. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts