Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Recommended Posts

Posted

@Don Dusko ovo nema jikakve veze sa isterivanjem pravde u ovom mecu vec nakupljenim frustracijama tokom cijele sezone, nakupilo se coeku. On je dobio u nasem timu najvise tehnickih i najvise je na.... sudije posle svakog meca. 

Prvenstveno losa igra njegova, njegove ekipe kulminirana sa ovim ponizavanjem od strane igraca Efesa ali ih i ne krivim za to koja je kulminirala sa prvom nesportskom za faul nad Oturuom a onda se nakupilo coeku.

• Like 2
Posted

Jedno je izgubiti ali ovo je sramotno. Svakom pojedinačno da se odbije jedna plata. Ovo je najsramnija utakmica Zvezde koju sam ikad gledao u Evroligi.

• Like 6
Posted
Just now, СтелаРоса said:

Da, sudije kradu, veliki broj igraca se zali na njih cele sezone

Znaci kradu i druge klubove a ne samo Zvezdu?

Ti covece pises kako oni tendeciozno rade protiv Zvezde a ne da su nekompetetne pa zbog toga grese.

Postoji razlika.

Uvek cu se izrugivati stavovima koji govore kako tedenciozno sude protiv nas!

Posted

Povraca mi se od ove ekipe. Neverovatno da su u jednoj ovakvoj utakmici uspeli da me izlude najvise od pocetka sezone. 

Nemam reci koliko je ovo ponizavajuce, ne pamtim da sam gledao bedniji nastup neke ekipe u el. Treba sutra objaviti kraj sezone i raspustiti ovaj jadni klub.

• Like 1
Posted
1 minute ago, YAO said:

Spominjati sudije u ovoj sramotnoj evroligaskoj sezoni,od uprave do igraca je neverovatno

Jel da? Tebi je svejedno kako smo gubili neke utakmice u 1 pol sezoni zahvaljujuci odlukama upravo tih sudija?

• Ha-ha 1
Posted

2 od 18 za 3 poena. Ilić ne može da ugura Bobuu, kao u zid da je udario. Ne bismo mi ovde dobili sve da nama treba pobeda za prolaz a da bi Efes pobedom progurao Fener. Jednostavno smo i više nego očajni.

• Like 5
Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Znaci kradu i druge klubove a ne samo Zvezdu?

Ti covece pises kako oni tendeciozno rade protiv Zvezde a ne da su nekompetetne pa zbog toga grese.

Postoji razlika.

Uvek cu se izrugivati stavovima koji govore kako tedenciozno sude protiv nas!

Mozda kad budes mogao da razdvojis mrznju prema Covicu i domacim igracima od ljubavi prema klubu ces moci neke stvari na drugi nacin da vidis. Do tada cu i ja tebi da se rugam za sve sto mi zvuci glupo.

• Like 4
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, YAO said:

Spominjati sudije u ovoj sramotnoj evroligaskoj sezoni,od uprave do igraca je neverovatno

Mi smo sramni cele sezone i zasluzujemo 16. mesto, ali ovim sudijama kolektivno treba nesto da se uradi (da ne navodim sta, popicu ban)

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, СтелаРоса said:

Mozda kad budes mogao da razdvojis mrznju prema Covicu i domacim igracima od ljubavi prema klubu ces moci neke stvari na drugi nacin da vidis. Do tada cu i ja tebi da se rugam za sve sto mi zvuci glupo.

Možda i ti da naučiš da odbrana Čovića i njegovih postupaka nije ljubav prema klubu.

• Like 6
Posted
1 minute ago, Zadnji vezni said:

Zašto ne pominjati sudije i pored naše jadne EL sezone?

Kad su god mogli i gde su god stigli su nas krali i sakatili.

Evo i ova situacija sa Jonsom i joelom je dobar primer.

I ja bi nas krao kada ne poštujemo organizaciju u kojoj navodno želimo da učestvujemo