Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Just now, DameTime said:

Pa da je manje arogantan, uverena sam da bi ga ljudi manje kritikovali. 

Ma koga briga da li je arogantan, da je klač igrač mogao bi da izvuče onu stvar(da proste dame) i da šamara redom i po forumu i u RL,  niko mu reč ne ni rekao. Ovako rekao bih da mu je KKCZ baš po meri, klub bez nekih velikih ambicija, gde može da bude glavni igrač. 

• Like 1
  • Ha-ha 1

3 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Kao da je Real ekipa koja igra pozicione napade a ne ekipa koja obozava brzu igru itranziciju ali sta god ti lakse da svaris

I te kako igraju i pozicione napade i to vrhunski. Al da, obožavaju i brzu igru, tranziciju, može im se na različite načine da unište protivnika.

4 minutes ago, K.Dot said:

Ma koga briga da li je arogantan, da je klač igrač mogao bi da izvuče onu stvar(da proste dame) i da šamara redom i po forumu i u RL,  niko mu reč ne ni rekao. Ovako rekao bih da mu je KKCZ baš po meri, klub bez nekih velikih ambicija, gde može da bude glavni igrač. 

Arogantan bez pokrića* 😄 

Jbg da ima bolju karijeru, da, gledalo bi mu se kroz prste za mnogo toga. 

1 minute ago, TB Told said:

Kad već vodimo lične ratove, meni su obojica ok, ali bih da se rešimo one dvojice bez kojih trenutno izgledamo odlično.

Ne ulazim u cenu, al po meni Nedovic igra mnogo bolju sezonu od Rokasa, a nesto ne vidim da se Rokas poliva g.. celu sezonu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...